1. narozeniny rádia Wave

1. narozeniny rádia Wave

01. 01. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
První narozeniny oslaví 12. ledna 2007 od 19,30 hodin v pražském klubu Abaton Český rozhlas 4 - Radio Wave.
Slavit se bude napříč hudebním spektrem. „Všichni interpreti, kteří přijdou rádiu popřát, mají své pevné místo v playlistu stanice,“ říká hudební dramaturg ČRo 4 – Radio Wave Tomáš Turek. Domácí hudba podle jeho slov není jenom Divokej Bill a Kabát. Radio Wave se proto už rok snaží dát prostor všem kvalitním interpretům.

V klubu Abaton na návštěvníky čeká kvalitní český hip hop v podání Gipsy.cz, divoké i zasněné kytarovky jakými jsou Nierika, Khoiba a Landmine Spring. Další pódia obsadí funk a pohodový chillout z gramofonů DJ`s Radia Wave. Kromě těchto zkušených interpretů chce Radio Wave představit i zatím nepříliš známé, ale o to zajímavější projekty jako jsou Please the Trees - kapela nominovaná stanicí na Eurosonic Awards 2007, The Bridge – objev slovenské rockové scény nebo Lealoo - první vítěz projektu Radia Wave na podporu začínajících kapel Startér.

„Těšit se můžete i na mistrovský a sexy breakdance a možná přijde i překvapení!“ připomíná ředitel ČRo 4 – Radio Wave Ladislav Lindner-Kylar. Party začíná v 19:30 a slavit se bude celou noc. Vstupné za nadupaný line-up je více než lidové – 150Kč v předprodeji sítě Ticketstream a 180Kč na místě. Výtěžek z akce bude věnován na konto projektu na záchranu goril ve volné přírodě – www.odhaleni.cz , který probíhá v režii sesterské digitální stanice ČRo Leonardo.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika