Chris Sadler: K citrónům mám prostě slabost

Chris Sadler: K citrónům mám prostě slabost

04. 01. 2007  |  Autor: krysicka  |  Komentáře (0)
Ještě před koncem roku Chris Sadler informoval o založení vlastní modní značky LemonWear. Nás tahle novinka zajímala o trochu víc a tak jsme si na toto téma s Chrisem popovídali. Dočtete se jak to celé vzniklo, kdo vše za projektem stojí a... a dále už prostě musíte kliknout.
Jak tě vůbec napadlo založit značku Lemonwear?
Původně jsem si nechal udělat pár triček jen pro sebe, jenže reakce na ně byla fakt dobrá a spousta lidí se mě ptala, kde jsem je koupil. Navíc mě přestala bavit skutečnost, že vždycky, když jsem si chtěl koupit něco na sebe na výběr byly víceméně pouze tuctový věci stylu New Yorker, Kenvelo nebo značkový věci za nekřesťanský peníze. Takže jsem dal dvě a dvě dohromady a narodil se LemonWear.

Jak dlouho ti ten nápad ležel v hlavě, než si ho zrealizoval?
Když už ten nápad vznikl šlo to docela ráz na ráz. Ovšem přestože jsme teprve nedávno LemonWear oficiálně spustili, pracujeme na tom už delší dobu. Museli jsme vymyslet a zapracovat designy, vybrat nejlepšího dodavatele, nechali jsme vyrobit zkušební várku věcí, ty jsme testovali několik měsíců, jestli nepřijdou postupně o barvu nebo tvar a jsou dostatečně kvalitní. Museli jsme vytvořit a doladit e-shop a samozřejmě vyřídit úřední a legální povinnosti spojené se založením nové firmy.
lemonwear

Kdo vymyslel název a logo? A kolik lidí se na realizaci tvého nápadu podílí?

Za LemonWear stojí 5 hlavních lidí - já, můj obchodní partner Filip Janota, webmaster našich stránek / e-shopu Sanny a naši dva šikovní designéři / grafici. Název navrhnul Filip s tím, že ví že mám slabost pro citrony (jeden mám dokonce vytetovaný na ruce) a logo nám pak vymyslel jeden z naších designérů.

Jak vymýšlíš nápisy a obrázky na trička? Při jakých příležitostech?
Nápady přijdou, když jsem ve sprše, na záchodě, v posteli, na party. Třeba udělat tričko s nápisem "Do I look like a fucking Jukebox?" (tedy: "Vypadám snad jako zasranej jukebox?") mě napadlo potom ke mně chodila spousta lidí, když jsem vystupoval v určitých podnicích s žádostmi, abychzahrál třeba Kabáty nebo Shakiru.

Na co se kromě třiček můžeme ještě těšit? Nějaké jiné svršky či spodky? 
Teď máme v nabídce pánská trička i mikiny a už brzo budou i pro ženský. Už máme vybrané designy i modely pro dámskou kolekci a teď je to ve fázi testování. V budoucnu plánujeme ještě tílka, svetry, košile, čepice a dámské prádlo. Jeden typ kalhotek, který budeme používat jsem už viděl a jsou opravdu hodně sexy.

A otázka na závěr. Are you realy man? (narážka na triko s nápisem: Realy man eat pussy a s patřičným obrazcem :)
Rozhodně!

www.lemonwear.cz
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika