Cybertronic se stěhuje do haly Rondo

Cybertronic se stěhuje do haly Rondo

10. 01. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (8)
Sice se původně plánovalo, že druhé pokračování Cybertronicu proběhne až v polovině května, ale máme tu velmi příjemnou změnu, která nám Cybertronic přiblíží o měsíc a půl dřívě. Poznamenejte si proto do svých diářů datum 30.3. a do poznámek si napište Marco V - hala Rondo.
Po vydařeném prvním díle "průkopnického" projektu Cybertronic pro Vás máme první oficiální informace o připravovaném pokračování, naplánovaném na pátek 30.3.2007.

Jako místo konání zvolili pořadatelé tentokrát brněnskou halu Rondo, a to nejen ve snaze co nejvíce se odlišit od zaběhnutých technoparty na Boby, ale především za účelem nabídnout nevšední hudebně-vizuální zážitek podpořený silným line upem se zvučnými jmény. To s sebou přináší eventualitu nedostatečné kapacity Boby centra, a tím snížení komfortu a pohodlí návštěvníků a celkový dojem z akce. Proto organizátoři využíjí lehce nevšední prostor, který se stal ze stejných důvodů ideálním pro festival Vibrations. O stylové dekorace a celkové designové řešení haly bude samozřejmě postaráno profesionální firmou, přivezen bude vysoce kvalitní a robustní sound systém, a těšit se taky můžete na speciální vodní stěnu doplněnou o mnohobarevnou laserovou show, či exkluzivní performace.

marco vNejvíce očekávaná jsou ale jistě jména vystupujících djs. Čekejte podobně jako na prvním Cybertronicu perfektně vyvážený a pestrý line up, kterému bude tentokrát vévodit legendární světový top dj a producent Marco V z Holandska. Toho jistě znáte díky jeho nadčasové produkci, anebo z kompilační série Combinations. Stejnojmenná je také jeho rezidentní party, se kterou nedávno absolvoval světové turné i se zastávkou v ČR. Vychutnat jste si mohli strhující šestihodinový set, při kterém se Marco V sám stará také o projekci a efekty. Svůj originální koncept vystoupení předvede samozřejmě i poslední březnový pátek na brněnském Rondu, a to za podpory neméně zvučných jmen zahraničních i domácích djs. Ti budou rozděleni citlivě na dvě stage, s hudebním zaměřením na electro-progressive-trance jako main floor (stejně jako minule) a premiérově na akci tohoto druhu bude druhé pódium produkovat techno, díky čemuž si každý návštěvník přijde na své. Bude zaručena vyvážená gradace celé noci, kde se prioritou stane kvalita hudební produkce od prvního warm upového tracku až po poslední tóny v ranních hodinách.

Všechna jména line upu Vám budou postupně sdělována prostřednictvím tiskových zpráv, spolu s profily jednotlivých umělců, exkluzivními rozhovory, či sety ke stažení. O všech novinkách Vás budeme včas informovat na již dobře známých partyserverech a samozřejmě také na domovských stránkách akce, které dostanou již brzy zcela novou image.

Pořadatelé budou samozřejmě vyvíjet maximální snahu o pokoření již tak poměrně vysoko nastavené, pomyslné laťky kvality z prvního dílu eventu Cybertronic. Pro náročnější publikum bude opět možnost využití VIP prostoru s příjemným posezením, kde budou k dispozici ovocné bary, víno a šampaňské zdarma. Novinka od minulého dílu bude zabezpečení čistého tanečního parketu po celou dobu konání akce. Stejně jako tomu bylo na již vzpomínané akci Vibrations, bude zajištěn úklidový team, který se postará o Vaše maximální pohodlí a k tančení tak budete mít čistý prostor bez PET láhví a jiného nepříjemného odpadu. Drobné nedostatky z minula budou zcela odstraněny, především bude postaráno o minimální fronty u vchodu a také u šaten. Dostatečné množství barů, samozřejmě zásobovaných po celou noc, přispěje jistě velkou měrou k Vašemu komfortu. Dále bude zesílená ochranka pro maximální bezpečí návštěvníků. Klasicky budou na akci k dispozici prodejní stánky s party doplňky, oblečením, či vinyly.

Předprodej lísků bude zahájen 12.1.2007 exkluzivně v sítích Tickestream, a to za první cenu 350 Kč, VIP pak 690 Kč.

www.cybertronic.dj

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CYBERTRONIC II.

Pátek 30. 3. 2007
Vstup: Předprodej 350 Kč, V.I.P. 690 Kč
Vystupují:
Eric Prydz, Filterheadz (BE), Fred Baker (BE), Filterheadz (BE), Dandy (HUN), LayDee Jane, BB Mike, Orbith, Preach, Budai
Další informace
8 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Čenda
12. 01. 2007 | 09:33:34
+0 | -0
No uvidíme, myslím že o celé kvalitě party rozhodne až další jména v line upu. Ns prvním díle byli velci headlineri dva, tak verim, ze i druhe pokracovani nabidne jeste jednu pecku!! Jinak Marco V je super tah!
soulbass
12. 01. 2007 | 08:12:26
+0 | -0
Na Vibration sem byl jen v Praze a taky to vypadalo jak má-jak by ne,když byly obě akce dělaný na klíč za 30 000 000už to musí nějak vypadat.Prostě koukám že Gabo předběh dobu,jeho Orionky v G1+G2 byly ohromující,kdo byl,žije z toho dodnes
martin
12. 01. 2007 | 07:29:03
+0 | -0
Janek: hehe o moje velke plany nejde, to je veci promoteru, a ti velke plany opravdu maji ! ;-)

soulbass: prijemny prostor se z Ronda da udelat viz. Vibrations - jestli si za tech 9let zazil lepsi party, dost bych se tomu divil. a kvalitni djske obsazeni bude, o tom zadna, nebude to zadny schranz a jemu podobne, bude to kvalitne sestavena smes stylu jak je psano v tiskovce, uz proto ze lineup dela nekdo kdo muzice rozumi opravdu hodne a ma zkusenosti s bookingem ve trech zemich EU. Takze mu plne duveruju a nebojim se ze by se z Cyberu stala nejaka lacina trancovka, nebo naopak to zklouzlo zpet k akci ala "Acko" kterych je v Brne az az... proc se nebavit i jinak ;)

Janek
12. 01. 2007 | 00:07:35
+0 | -0
Ja bych tady neresil, jestli je Rondo spatny. Martin ma evidentne velke plany, kdyz mu k tomu Boby centrum nestaci. Ja s tim naopak souhlasim, protoze je celekem nuda, kdyz je kazda party v Brne v Boby... chce to zmenu!
soulbass
11. 01. 2007 | 17:55:09
+0 | -0
Změna,inovace za každou cenu,nebývá vždy to pravé,ořechové ku prospěchu věci...........Jinak po akcích se pohybuju 9let,tak je pro mne prioritou kvalitní DJ obsazení a příjemný prostor .-)
martin
11. 01. 2007 | 12:17:57
+0 | -0
soulbass: to Tve "tam patri house" a "chcete srovnavat rondo s Boby" pouze svedci o tom ze jsi asi prvni a bohuzel asi ne posledni, kdo vubec nepochopil filozofii projektu Cybertronic, ktera by se dala shrnout slovy "zmena, inovace, apod." Volba Ronda i rozhodnuti o odlisnem konceptu stageu nez jste zvykli u konkurencnich akci, jsou prave jakymsi naznakem ze Cybertronic pujde jinou cestou.
soulbass
11. 01. 2007 | 08:29:06
+0 | -0
dodatek-prostě lepší prostor jak Boby či haly BVV G1+G2 v Brně není!
soulbass
11. 01. 2007 | 08:27:07
+0 | -0
Nemužu si pomoct,ale zas musim bejt negativní:D Že je Rondo o mnoho větší a pohodlnější to se teda fakt bojim, a tímto se bohužel jen naplnily mé předpoklady-prostě lepší prostor jak v Boby,nebo haly BVV G1+G2/ale na to zřejmě pořadatel nemá.Chce srovnávat strohou a pomalu vidláckou hokejovou arénu s komfortem Boby centra je holý nesmysl,stejně jako na druhé stage techno-tam patří house,minimal a nebo trance.....No zatím mne zaujal jen Marco V,z ostatního jsem velmi rozčarován-otřesná tiskovka
SOUTĚŽTE
Soutěž s Cybertronicem II.
1x vstup + sada od Pepsi kšiltovka, trenýrky, tričko a klíčenka)
Soutěž se Cybertronicem
2x vstup + 2 certifikáty opravňující držitele k bezplatnému odběru zpáteční autobusové jízdenky na linku Student Agency express a to do zemí : Švédsko, Německo, Švýcarsko, Rakousko, Itálie, Maďarsko
Cybertronic II. - 30.3.
4 x 1 volný vstup
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika