Regis na Satisfaction Bass

Regis na Satisfaction Bass

10. 01. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Rebel jménem Karl O´Connor hodlá v pátek 2.2. hudebně rozmetat olomoucký Apetit Music Club. Doplní ho Boss Kaisersoze, a další.

První únorový pátek rozezní prostory AMC hudební akce, která se chce dotknout každého příznivce elektromuziky. Začne dovádivým a veselým techhousem a v průběhu večera se bude rozvíjet všemi směry techna přes schranz až po promyšlené sety gurmánů.

regisRegis (Downwards) UK – vl. jménem Karl O´Connor - Dj a producent z Anglického Birminghemu, spoluzakladatel Downwards Records, tvůrce industriálních tracků, člen British Murder Boys. Svou zálibou v důrazném a nekompromisním technu a odolnosti vůči vlivům komerce učaroval spoustě dalších DJ´s a producentů, takže není párty,kde by nezazněly jeho tracky a pod hlavičkou Downwards působí spousta dalších zvučných jmen. Přinášíme Vám tohoto hudebníka na stříbrném podnose a jak bývá jeho zvykem, strhující produkce nenechá jediného člověka chladným.

Boss (Dole-Gate) SK– DJ a producent, majitel labelu Dole-Gate, který neúnavně srší nápady a vydává nové a nové tracky. Jeho výška vyniká v osobitém projevu při mixu a jeho záliba v tvrdém, svižném technu a lámaném beatu s jeho dováděním na podiu rozdivočí celý sál, jak se už mnohokrát stalo.

Kaisersoze (Vortex) – DJ, hudební kritik a technař každým coulem. Tato akce jej přivádí na místo, kde začínala jeho kariéra. Precizní mix a do detailu promyšlená skladba setu je u něj samozřejmostí. Je inspirací a vzorem celé řady mladých českých techno DJ´s.

Alleki (Boca Juniors)– jeden z prvních techno DJ´s na Moravě. Má rád energické, svižné techno a asi každý si vybaví jeho kouzelná vystoupení s bubeníkem Kobilkou. Dokázal tak spojit svět elektro a live muziky a kdo je slyšel, nikdy nezapomene.

Exler (phonoline.cz) – DJ, tvůrce minimálových tracků a kouzelník v jedné osobě. V kruhu zasvěcenců je znám svým neustálým vylepšováním mixtechniky ve spojení s digitálním světem počítačů. Je zakladatel této akce a duchovní vůdce realizačního týmu.

Tarabass – DJ, moderátor a zakladatel akce tarabass speciál. Libuje si v elektru, technu, scratchování a především ve schranzu. Aktivně se věnuje tvorbě a pořádání tanečních akcí v okolí Prostějovska. Chce překvapit schranzovým setem.

Ajfel (phonoline.cz) – DJ a člen dua 2 Fecaal Drivers se technomixu věnuje poměrně krátce. Jeho výška a záliba hraní ve tmě s čelovkou na hlavě podtrhuje výběr desek s přemýšlivým, temným a dynamicky tvrdým technem.

Dixent (phonoline.cz) – DJ, tvůrce vlastních tracků a člen dua 2 Fecaal Drivers satisfactiondříve hrál na diskoakcích v okolí Olomouce, po roce 2003 se pustil do technomixu a pak i do vlastní tvorby. Jeho záliba v šátcích, veselém tanečním technu a zároveň vliv slovenské technoprodukce z něj dělá multistylového DJ.

Výčet DJ´s už napovídá, že tato Satisfaction Bass obsáhne široké spektrum techna, každý tancechtivý člověk si přijde na své a může se do sytosti vyřádit. Díky vysokému sálu v AMC nikdo nebude trpět nedostatkem vzduchu a ozvučení s efekty, které jsou připraveny, Vám dají zážitek alespoň do konce léta.

Vstupné od 20 hod – 180,- Kč a od 22 hod - 200,- Kč 
  
www.satisfaction.wz.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika