Kde se bude o víkendu nejlíp pařit?

Kde se bude o víkendu nejlíp pařit?

11. 01. 2007  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (0)
Víkend je před námi my si pro vás opět připravili několik typů kam jít zapařit, které vám servíruje formou krátkých anket s osobnostmi taneční scény (tentokrát se nám to pěkně sešlo). A pokud se nikam nechystáte, můžete se alespoň dozvědět, jak se jim dařilo v loňském roce.

1.) Kde jsi pařil minulý víkend a jaké to tam bylo?
2.) Kam vyrazíš tento víkend a proč?
3.) Jaký byl pro tebe rok 2006?



Ondřej Turek - Novinář (Partypeople.cz)
max

1)
Jelikož trávím zimu v resortu Sharm El Sheikh v Egyptě, je volba celkem jasná. V centru Sharmu v oblasti zvané Naama Bay se totiž nachází údajně "best club in Africa & Middle East" - Pacha ( www.pachasharm.com ). Přiznám se, že mě ale mnohem více bere další "klubová frančíza" pod křídly francouzského Buddha Baru, klub s neuvěřitelným interiérem - Little Buddha (viz stránky www.littlebuddha-sharm.com ). A protože Naama Bay funguje podobně jako Stodolní ulice, tzn. že je běžné projít několik klubů za noc, skočil jsem ještě na pivko do Friday´s a na kus řeči s místním DJem Draculou do Hard Rock Café. Když nemusíte platit 500 - 1200 Kč vstup do každého klubu, tak je tohle nejlepší volba jak strávit v Sharmu večer. Každý klub totiž má svůj styl a jinou selekci hudby.

2) Tento víkend hraju ve Friday´s a Little Buddha, takže ho strávím pracovně. Ovšem nezapomenu si během noci dát klasické "kolečko" v centru Naama Bay. Moc se těším, protože Little Buddha je asi opravdu nejhezčí klub, jaký jsem kdy viděl (a v Pacha už jsem si zahrál, takže mám "splněno"! :))).

3) Rok 2006 byl pro mě především rokem plánování. Během roku 2007 budeme postupně realizovat projekty, na které jsem se opravdu dlouho připravoval - ať už nová verze serveru PARTYPEOPLE.CZ nebo např. zcela nový a unikátní projekt FASHIONMAG.CZ, který by měl být spuštěn v ostrém provozu během cca 3-4 měsíců.


Jan Furčák - promotér a Dj (Next Wave)
logick

1)
Moc často se to nestává, ale páteční večer jsem strávil doma u televize, silvestrovské oslavy byly náročné a dlouhé, takže celý týden probíhala regenerace. V sobotu jsem nakonec strávil neplánovaně v jednom útulném žižkovském klubu Visitor, tentokrát ale jen v roli "sedícího", jinak v tomto klubu pravidelně pořádám své drum´n´bassové a techno večírky, na které si zvu své hosty a scházíme se zde s kamarády a vždycky jsou to super kalbičky, které mají často mnohem víc co do sebe, než kdejaká velká komerčárna.

2) Tento víkend to vypadá, že v pátek proběhne v mém novém "squatu" menší kolaudačka s nejbližšími kamarády a v sobotu toho je víc, ale přednost dostane před elektonikou konzík, ale ani přesně nevím kde, co a jak, byl jsem pozván, tak se nechám překvapit.

3) Rok 2006 byl co se týče osobního života normální, žádná zásadní změna, o to víc se toho ale událo, co se týče mého, resp. našeho působení na české taneční scéně. Z pohledu jako dje se žádná převratná věc nekonala a celkem jasně jsem si uvědomil, že čekat na to, že se pohrnou nabídky na hraní, je v dnešní době už minimálně hodně naivní. Samozřejmě jsem se s touto situací nechtěl ale jen tak smířit, protože hraní mě stále hodně baví a vyplňuje podstatnou část mého volného času, a tak jsme se s naší skromnou produkcí rozhodli trošku taky přispět a podařilo se nám uspořádat na naše poměry několik větších a fajn že úspěšných akcí, na kterých jsme si měli šanci zahrát po boku těch nejznámnějších českých djs a získat také nové zkušenosti v oblasti promotérství apod, které bychom mohli dále využít při našich dalších aktivitách v této oblasti. Zajímavým poznatkem je, že si člověk pak najednou uvědomí, co to je udělat pořádnou akci, která má smysl a o kterou můžou mít partypeople zájem, a tak mnohem obezřetněji hodnotí práci ostatních, protože dneska má většina jen velkou hubu o tom, co kdo udělal špatně a jak to mělo být a hodilo by se na to rčení: "Po bitvě každý generál." Z těch zásadnějších parties, do kterých jsme se v roce 2006 pustili, stojí za zmíňku určitě akce Techno kongres a Czechpoint v Abatonu a Free open air Dubtech 2006 v Dubečku u Prahy a protože se všechny vydařili, tak i v roce 2007 budou další pokračování a my doufáme, že se setkají minimálně s takovým zájem jako rok minulý, ale samozřejmě bychom byli rádi, kdy s větším a my se tak mohli posunout zase o malinko dál. Rozhodně ale není naší ambicí dělat akce kvůli vlastnímu finančnímu prospěchu, s tak nám stále půjde o přijemně strávený večer s dobrou hudbou především. V této souvislosti bychom rádi i ostatním promotérům, kteří mají na tuto věc stejný pohled, popřáli hodně štěstí, spoustu vydařených akcí a celkově úspěšný celý nový rok 2007.


Elm - fotograf (Rave.cz)
elm

1.)
Minulý pátek se mi konečně podařilo poprvé se zajít podívat na Bukanýra a byl jsem více než mile překvapen - výborná atmosféra, kvalitní zvuk a na parketu krásná, vlnící se děvčata. Určitě to nebyla má poslední návštěva.

2.) V pátek si s největší pravděpodobností zajdu do Roxy na Breaksome a možna na skok do Crossu na Drumstation. Breaksome patří mezi mé oblíbené noci v Roxy a DJ Hyper je tahák, který si nechci nechat ujít. Lákavá je i sobotní Elektra a Las Pascos Dream na Bukanýrovi, ale pochybuju, že po pátku budu mít náladu a energii.

3.) Dvatisícešestka určitě nebyla špatná - nová práce, hezká dovolená...ale nerad hodnotím, takže radši ať je dvatisícesedmička o hodně lepší.


Rescue - Dj a producent (Pure Rhythm)
rescue

1.)
Minulý víkend byl ve znamení oslav a to v klubu L' Enfer Rouge. Spolu s  rezidentem djem Yannickem, jsem slavil a hrál na jeho ročním výročí klubové noci Breakpoint. Atmosféra super a zvuk taky, prostě lahoda :)

2.)
Tento víkend mě čeká sobotní Roxy. Vyrážím spolu s djem Canobeem, protože tam hrajeme all night long in chill out. Krom toho přijede taky dj Jonty Skrufff, od kterého očekávám solidně rozjetou párty. Jinak pokud někde nehraju jsem zavřený ve studiu, což bude samozřejmostí i pátečního večera.

3.) Celkově pozitivní. Kromě pracovních úspěchů se dostavil i dlouho očekávaný start mé vlastní produkce. Máme již hotové naše New Age studio, ve kterém se teď  společně s dalšími členy Pure Rhythm snažím dosáhnout vytyčených cílů :))


Kristýna Němcová - redaktorka (Poslouchej.net)
krysa


1.) Minulý víkend jsem strávila relaxací na chatě 60 km od Prahy, vyjížďkami na koni v přírodě se psím doprovodem v tichu a klidu. To je pro mě naprostá pohoda. Poslední kalící víkend byl ten silvestrovský, jak jinak než na houseboatu Bukanýr a tahle kalba rozhodně vydala hned za několik kaleb najednou :)

2.) Tento víkend mám bohužel pracovní, ale ani to mě neodradí od toho, abych se alespoň na chvíli nezašla podívat na Bukanýr na La Pascos Dream a poslechnout si elektro od "majitelů" této noci, Kima Pixy a Wegy. A vypomáhat jim navíc bude můj kamarád dj ICE.

3.) Co se týče taneční hudby, tak jsem chvilkama měla pocit, že už jsem asi moc stará, nebo už to není jako dřív a že už mě party nebaví. Naštěstí Summer of Love mě přesvědčil (to bylo v době mé skoro rezignace), že mě to pořád baví, jen nesmí chybět kvalitní hudba, prostor a fajn lidi kolem mě. Jsem už trošku rozmazelná a časy, kdy se šlo prostě pařit a bylo jedno kam, jsou dávno pryč.
Soukromě byl rok 2006 jako aprílové počasí, střídavě jasno a nebo zataženo, ale jaké si to uděláme, takové to máme, takže stěžovat si rozhodně nebudu :)


Dancer - bývalý fotograf (Techno.cz)
dancer

1.) Pařil jsem doma s ženou a lahví šampaňského. Měl jsem jedno malé výročí.

2.) Asi do Roxy na Breaky. Pobavit se s přáteli a trošku si zatančit. Breaky jsou hodně taneční a zároveň hudebně zajímavé.

3.) Rok to byl dost přelomový, začal jsem pracovat každý den, našel jsem ženu, kterou miluju a byl jsem v Mexiku :)) Vydařený rok zdá se.


Pavel Poncar - PR manažer (Roxy)
pavel1.)
Chtěl jsem jít v pátek do Matrixu na dnb, ale padla na mě únava

2.) Možná na chvíli nakouknu v pátek na Breaksome na Hypera

3.)
Inspirativní



Emanuel Yasma - Promotér (Antistatic)
yasma1.) Tento víkend jsem pařil nad hromadou papírů + rodina + + + a rubal F.E..A.R. :)

2.) Nově otevřený City Club V Rožnově pod Radhoštěm, skontrolovat jestli club odpovída po technické stránce mým požadavkům abych mohl udělat Warm up Na Antistatic, 17.2 Boss, Misa Salacova a další.

3.) Výborný !! :) (ten kdo si stěžuje se nikdy nebude mít dobře)


Daniel Trojan - Promotér (Clear Vision)
foto1.)
Naposledy silvestrovký mejdánek v podání kamaráda Dejva ve Vysočanech. Co dodat, kalbička v okruhu známých :) Skvělej zážitek byl ale na akci Green Room ve Vídni, při setu Paula Oakenfolda.

2.) Nikam, do března, kdy se chystáme na Trance Energy a TDK Time Warp budu sedět u počítače a připravovat Amazing City.

3.) Hektický a v přípravách na vstup Clear Vision na naši scénu.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika