Dokonalý trik

Dokonalý trik

10. 01. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Robert Angier (Hugh Jackman) a Alfred Borden (Christian Bale) spolu soutěžili už od doby, kdy jako mladí kouzelníci začínali. Jejich přátelská rivalita však skončila, když Alfred přišel s trikem, který zanechal všechny diváky včetně Roberta v úžasu.
Robert Angier (Hugh Jackman) a Alfred Borden (Christian Bale) spolu soutěžili už od doby, kdy jako mladí kouzelníci začínali. Jejich přátelská rivalita však skončila, když Alfred přišel s trikem, který zanechal všechny diváky včetně Roberta v úžasu. Jak dokázal něco tak úžasného? Tahle otázka Robertovi pořád vrtá hlavou. Mnohem důležitější však je, jak tak dokonalý trik napodobit. Za každou cenu musí zjistit jaké tajemství Alfred skrývá. Jde tu přece o jeho prestiž... Uznávaný režisér Christopher Nolan (MEMENTO, INSOMNIA, BATMAN BEGINS) přichází s tajemným příběhem dvou kouzelníků, z prostředí Londýna přelomu 19. a 20. století, jejichž rivalita je dovedla až k celoživotnímu boji plného posedlosti, závisti a podvodů se smrtelnými následky.

Režie: Christopher Nolan
Hrají: Hugh Jackman, Christian Bale, Michael Caine, Piper Perabo, Scarlett Johansson, David Bowie, Andy Serkis, Daniel Davis, Christopher Neame, Roger Rees, Jamie Harris, Ricky Jay

2006, USA, 135 min.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika