Lo-Fi-Fnk na Plastique

Lo-Fi-Fnk na Plastique

15. 01. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Do Radosti FX v pátek 19.1. zavítá švédský projekt Lo-Fi-Fnk. Hostit jej bude Vectifova a Tvyksova Plastique.
Je tu další díl populární electro-punk-rockové klubovky Plastique. Tentokrát Vám residenti Tvyks & Vectif nabídnou hosty, o kterých se v poslední době ve světě velmi mluví a média se v zájmu o ně mohou přetrhnout. Minulé léto, přesně to bylo 28.srpna 2006 jim vyšlo skvělé debutové album na labelu Moshi Moshi s názvem „Boy Life.“ Do Radosti FX zavítá švédský projekt Lo-Fi-Fnk.

plastiqueTahle partička je poslední dobou vidět snad všude. S úctou však musíme přiznat, že jejich album je skutečně fantastické a že na něco podobného jsme hodně dlouho čekali.

Lo-Fi-Fnk tvoří Leo Drougge a August Hellsing. Potkali se před 5 lety v Malmo ve Švédsku. Přes instrumentální soft house se nejprve posunuli k melodickému elektronickému popu, ze kterého postupně vykrystalizoval jejich současný sound, který balancuje na hraně Indie, popu, electra a house music, plný chytlavých melodií, skvělých beatů a chytrých textů. Svoje první EP vydali pod názvem „Change Channel“ a dočkali se i jeho vydání v Anglii. V roce 2006 pak konečně vychází „Boy Life“ na labelu Moshi Moshi a všechno směřuje k tomu, že Lo-Fi-Fnk mají našlápnuto k velké budoucnosti. V pátek 19.1.2007 je můžete slyšet na první letošní Plastique. Nezmeškejte, budete se náramně bavit. První vystoupení Lo-Fi-Fnk v České Republice a vy můžete být u toho.

www.plastique.cz  

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika