Pražská Elektra hostila Jontyho Skrufffa

Pražská Elektra hostila Jontyho Skrufffa

17. 01. 2007  |  Autor: Otherside  |  Komentáře (3)
V sobotu uvítal již poněkolikáté pražský klub Roxy britského dje Jontyho Skrufffa, který je známý po celém světě díky své tiskové kanceláři Skrufff.com a našláplým mixům elektra, techna a discohouseu. Jak se party Elektra vydařila, si můžete přečíst v reportáži od Otherside.
Když jsem se dozvěděla, že se připravuje další díl mojí velice oblíbené klubové noci Elektra, byl můj plán na víkend zcela jasný. Elektru jsem doposud pravidelně navštěvovala pouze v brněnském klubu Fléda, byla jsem tedy velice zvědavá, jak bude vypadat její pražská kolegyně v klubu Roxy, do kterého jsem v sobotu zavítala po dvouleté odmlce.

Na místo konání jsem přišla krátce před 23:00 a po vyřešení nejasností na guestlistu jsem se dostala dovnitř. Na hlavní stagei hrál dj Airto a v chill outu dj Rescue. Překvapilo mě, že i přes blížící se půlnoc byla Roxy poloprázdná a vypadalo to, jako by se zde snad ani žádná party konat neměla. Usadila jsem se k chilloutu, kde jsem si užívala příjemný poslechový set dje Rescue a těšila se, až na hlavní stagei Airta vystřídá dj Orbith.

elektra

Kolem půl dvanácté se už klub začal pomalu ale jistě zaplňovat a já se z chilloutu přesunula na hlavní stage, kde se začaly linout první tóny Orbithova setu. Vybrala jsem si místo na balkoně, odkud jsem krásně viděla na očividně dobře se bavícího Orbitha, přibývající skupinky lidí na tanečním parketu a nešlo si nevšimnout zajímavé dekorace, kterou Roxy pro Elektru připravila.

Z Orbithova setu jsem byla zpočátku mírně zklamaná, na můj vkus mi jeho hraní přišlo příliš pomalé a určené spíše k poslechu než k tanci, ale s postupujícím časem citelně zrychlil a přitvrdil, takže i já jsem se přidala k docela slušnému davu tancechtivých milovníků elektra a předvedla zde několik tanečních kreací.

jonty skrufff

V půl druhé ráno se vedle Orbitha objevil potetovaný blonďatý sympaťák v extravagantním tričku a všem bylo jasné, že jsme se konečně dočkali hlavní hvězdy večera – dje Jontyho Skrufffa. Byla jsem na několika jeho vystoupeních a vždycky jsem byla nadšená a musím říct, že ani tentokrát mě svým nabitým setem nezklamal.

Jontyho elektro-disko-tech set trval dvě hodiny a já je celé strávila na tanečním parketě. Už dlouho jsem se tak dobře nebavila a myslím si, že můj názor se mnou sdílí většina zúčastněných. Kdo netancoval, tak alespoň pohupoval hlavou do rytmu, což ale zaručeně nemohlo dlouho vydržet, protože Jonty svůj set začal zvolna, v půlce začal přidávat na tempu a ke konci to rozjel opravdu naplno .. Zazněly i některé notoricky známé tracky, za které byl Jonty odměněn formou zdvižených rukou a nadšeného výskotu.

Přesně v půl čtvrté nechal mistr Skrufff doznít svoji poslední desku a pro mě to bylo jasné znamení, že party je u konce, i když pro mnohé tomu tak samozřejmě ještě nebylo. Z Roxy jsem odcházela navýsost spokojená a na příští Elektře rozhodně nebudu chybět.

Foto: Kviki

3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Otherside
19. 01. 2007 | 09:50:59
+0 | -0
Omlouvám se za chybu týkající se line-upu, diky za upozorneni :)
del
18. 01. 2007 | 21:12:25
+0 | -0
airto hral az po jontym..;)

18. 01. 2007 | 18:28:16
+0 | -0
jo,bylo to fajn,fajn,fajnovy:)) orbith stal tentokrat opravdu zato a jonty jeho rozjetou jizdu posunul jeste o kousek dal:)
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika