Clear Vision vs. United Music a další konkurence

Clear Vision vs. United Music a další konkurence

21. 01. 2007  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (5)
Defakto ještě před měsícem by se mohlo zdát, že jaro nebude na velké mejdany nijak štědré. Scéna ale rozhodně nestagnuje. Ba naopak, během několika posledních měsíců vnesla do dění hned dvakrát nadějnou „mladou“ krev. Martina Krechlera (Cybertronic) jsme tu už proprali, tak se nyní pojďme podívat na novou agenturu Clear Vision.

Nová společnost Clear Vision, s.r.o. je mladá, dynamická společnost se zkušeným týmem specializující se na Promotion v oblasti zábavy a především pak pořádání tanečních akcí – jak uvádějí na svých stránkách www.clearvision.cz.  

Společníky agentury Clear Vision jsou Daniel Trojan, Pavel Kočalka a Petr Procházka (Dj Pete Walk). O tom, že by měli zkušenosti s tak velkým soustem, jako je pořádání halové party v hokejové hale pro téměř deset tisíc návštěvníků, sice nic nevíme, avšak jejich partnery jsou mnohokrát prověření subdodavatelé (zvuk, ochranka, světla a projekce), které podobně využívá agentura United Music a další promotéři, a navázali také na spolupráci s architektem na tvorbu scény, kterého v rámci strategie postupného uvolňování informací zatím ještě nepředstavili. Tato osoba prý má desítky referencí z akcí na velké rockové koncerty, TV a zahraničí. Jejich letošní plán je pořádat minimálně 4 halovky v T-Mobile Aréně silným světovým line-upem a nutné je také zmínit, že na všech těchto akcích budou spolupracovat s bookerkou Hanou Cohen Šaškovou, ve kterou má agentura plnou důvěru.

clear

Pozorným jistě neuteklo, že jejich první počin je naplánovaný na pátek 13.4., kdy v T-Mobile aréně pořádají premiérovou party Amazing City, na kterou si pozvali Paula Oakenfolda a Johana Gielena. Na první pohled by se mohlo zdát, že je „kůůl“, když do Prahy přivezou Oakenfolda a Gielena a prý ještě několik dalších hvězd (třetí jméno bude prozrazeno ve čtvrtek 25. 1. v pořadu Frisbee na Óčku), ale nabízí se i několik dalších pohledů na věc a ty už tak úžasné být nemusí. Především bychom měli vůči jejich premiéře zůstat alespoň částečně „střízliví“ a nečekat, že zde nová agentura, byť se zázemím v podobě stabilního investora, hned na své premiéře trhne halovky, které tu dělá jejich přímá konkurence (United Music, či G Productions).

United Music i G Production mají v tomto směru výhodnější postavení v podobě mnoha let zkušeností v oboru, a pro novou agenturu Clear Vision zřejmě nebude jednoduché na své první party relativně vysokou laťku udržet i přesto, že je mezi partypeople příchod nového subjektu velmi kladně vnímaný (S tímto měl například velký problém Martin Krechler, kterému před jeho premiérou nikdo moc nevěřil).

Rozhodně tímto ale nechceme věšet bubáka na dveře slibně vypadajícího nového projektu. Příchod nové agentury na scénu jednoznačně vítáme a to především z důvodu, že region Praha pomalu a jistě začínal zavánět monopolizací. Je sice pravda, že agentura United Music žene úroveň každé své party prudce nahoru, ale nikdy nebude pro nás konzumenty nic lepšího, než když o nás budou promotéři soupeřit. Vzájemná konkurence se pak projevuje nejen v hudební, vizuální a organizační kvalitě, ale také v cenách vstupného.

Agentura United Music v prvním pololetí letošního roku vypustila čtvrté pokračování tranceové party Transmission, aby se mohla plně soustředit na červnovou Sensation White. Ta bude vrchol jejich kariéry dnešní doby (uvidíme kam se hranice možností dále posunou, až Sensation přestane svět bavit). Clear Vision ale budou muset konkurenčně čelit v březnu nejen brněnskému Cybertronicu s Marcem V, který je oproti nim sice jen o jeden event napřed, avšak jeho brand je po prvním díle minimálně úctyhodný. Čeká je ale i těžký boj s agenturou G Productions, která se po dlouhé době bude také hlásit o slovo, jelikož mají v březnu obci na Tiesta a hodlají ho přivést do Prahy. A minimálně s jako významnou nepříjemností musí počítat s Agentovými narozeniny v KC Karlov, který si ve stejný den pozval do Benešova u Prahy Dje Rushe a Pet Duo, jež bezpochyby také spolknou nějaký ten tisíc tanečníků.

Všem tímto ale držíme palce na maximum a pevně doufáme, že jejich budoucí počínání přitáhne na scénu mnohem více mladých lidí, kteří nám momentálně houfně utíkají k hip hopu, nebo v horších případech za diskotékou.

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

AMAZING CITY

Pátek 13. 4. 2007
Vstup: online předprodej 550 Kč, na místě 650 Kč
Vystupují:
Paul Oakenfold, Judge Jules, Eddie Halliwel, Johan Gielen, Laydee Jane, Daniel Divoli
Další informace
5 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SD
24. 01. 2007 | 14:45:48
+0 | -0
Ozzby někdo má OBCI s Tiestem? Nechtěl jsi napsat OPCI?
Fugas
23. 01. 2007 | 17:01:43
+0 | -0
13.4.2007 jedině Benešov a Agoshovi narozky
zdenek
22. 01. 2007 | 20:00:16
+0 | -0
Diskoteka? SOuhlasim s tebou, ze produkce mozna do diska je, ale jeho vystoupeni fakt ne. Jsi blazen. Ja uz mam lupen a fakt se tesim. I na Gielena. Jinak fandim clear vision, at to vsem natrou, uz bylo na case.

22. 01. 2007 | 15:30:35
+0 | -0
2 technokocour: to myslis vazne??
technokocour
22. 01. 2007 | 15:11:35
+0 | -0
a co je Oakenfold jineho nez diskoteka?
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika