Novinky v multikinech

Novinky v multikinech

21. 01. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Když nemůžem v zimě na hory, chodíme do kina. Připravili jsme proto seznam novinek v multiplexech. Vřele doporučujeme například Dokonalý Trik. 
Kniha rekordů Šutky
Kniha rekordů Šutky

Šutka je největší romská osada na Balkáně. Alespoň podle slov tamějšího rybáře, který je hlavním protagonistou dokumentu natočeného v koprodukci s Českou televizí.

 
Světla v soumraku
Světla v soumraku

Život nočního hlídače Koistinena se odvíjí v nudném koloběhu, který díky jeho čestnosti dobrotě a soucitu občas naruší snad jen předem prohraná rvačka v zájmu spravedlnosti.

 
Apocalypto
Apocalypto

Velkolepý projekt Mela Gibsona vypráví o starobylé říši Mayů a jejím zániku. Původ této kultury, její moudrý život a náhlá destrukce, je dosud opředena mnohými tajemstvími. Jde o vůbec první filmové zpracování této neobjasněné záhady.

 
Asterix a Vikingové
Asterix a Vikingové

V naší oblíbené vesnici v Galii nastala velká událost: právě přijel Zničehonix, šéfův synovec! A Asterixovi a Obelixovi je přidělen nemožný úkol – učinit z něj pravého muže.

 
Vratné láhve
Vratné láhve

Hrdinou příběhu je učitel v důchodu, který přijme brigádnické místo ve výkupu lahví v jednom pražském supermarketu.

 
Happy Feet
Happy Feet

Pokud nedovedete zpívat, jste mezi tučňáky z arktických plání nikým. Tučňák Brumla je bohužel tím nejhorším zpěvákem na celém širém světě. Co mu však chybí tuhle, nechybí mu tamhle.

 
Spláchnutej
Spláchnutej

Příběh Spláchnutýho se odehrává v ulicích britské metropole a překvapivě také pod nimi. Jeho hrdinou je rozmazlený myšák z lepší společnosti Roddy St. James, který si užívá status domácího mazlíčka.

 
My dva a Křen
My dva a Křen

Snad každý má nějakého šíleného kamaráda, jehož neuvěřitelné eskapády bývají ideálními tématy večírků. Na takových exotech je ale nepříjemné, že na ně čas od času můžete narazit a nedobrovolně se stát součástí jejich příběhu.

 
Kniha rekordů Šutky
Kniha rekordů Šutky

Kusturicovsky laděné příběhy a hudba z Cabiriiných nocí Federica Felliniho se slévají v energií nabitý zážitek připomínající jízdu na kolotoči. Šutka je největší romská osada na Balkáně.

 
Noc v muzeu
Noc v muzeu

Posvátné síně Přírodovědného muzea jsou plné těch nejúžasnějších exponátů - divoce vypadajících prehistorických stvůr, nelítostných starověkých bojovníků, dávno vymizelých kmenů, afrických zvířat a legendárních historických hrdinů - ti všichni zde nehnutě stojí, navždy zmrazení v čase. Nebo ne?

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika