Eric Prydz na Cybertronic

Eric Prydz na Cybertronic

25. 01. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tak prý opravdu přijede autor hitu Call on Me, který zná snad úplně každý. Doufejme tedy! Pojďte se zatím podívat na jeho hudební videokázky.
Eric prydz se narodil 19. červenece roku 1976 ve Stockholmu (Švédsko) Proslavil se především hitem Call on me, kterým vlastně prorazil a když ho v roce 2004 releasoval na labelu Data Records, do té doby určitě ne tolik známý dj, se prosadil právě přes tento houseový track. Krom tohoto projektu také spolupracoval s jinými, velmi známými švédskými producenty v různých projektech. Např. s Axwellem v projektu Axer, A & P project (se Stevem Agelem), nebo v projektu Dukes of Sluca (s Andreasem Postlem).

Ovšem opravdu prorazit se mu podařilo už právě až s titulem s chytlavou melodií hitu Call On me, která vévodila UK single Chart po dobu 5 týdnu.

Mezi poslední jeho počiny patří jeho kompilace pro label Ministry oF Sound - ElectroHouse Session a prozatím nereleasovaná věc "Feels Just like It Should".
Eric vystupuje převážně v Evropě a zatím se do Státu (USA) ještě nepodíval, což je prikládáno k jeho panickému strachu z létání. Ze Svédska přijede na party Cybertronic jak jinak než vlakem :) 

Kup vstupenku výhodněji online!


                                                 Eric Prydz - Call on Me


                                   Eric Prydz vs. Floyd - Proper Education


INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CYBERTRONIC II.

Pátek 30. 3. 2007
Vstup: Předprodej 350 Kč, V.I.P. 690 Kč
Vystupují:
Eric Prydz, Filterheadz (BE), Fred Baker (BE), Filterheadz (BE), Dandy (HUN), LayDee Jane, BB Mike, Orbith, Preach, Budai
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Soutěž s Cybertronicem II.
1x vstup + sada od Pepsi kšiltovka, trenýrky, tričko a klíčenka)
Soutěž se Cybertronicem
2x vstup + 2 certifikáty opravňující držitele k bezplatnému odběru zpáteční autobusové jízdenky na linku Student Agency express a to do zemí : Švédsko, Německo, Švýcarsko, Rakousko, Itálie, Maďarsko
Cybertronic II. - 30.3.
4 x 1 volný vstup
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika