X-press 2 v Karlovkách

X-press 2 v Karlovkách

29. 01. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tato trojice se u nás naposledy představila před 2 roky na beznadějně vyprodané MTV party.
Rok 2001 je už nějaký ten pátek minulostí, ale jistě i dnes si mnoho lidí vzpomene na houseové hymny jako Lazy, Smoke Machine nebo I Want You Back s hostujícím Dieterem Meierem z projektu Yello. Všechny výše zmíněné singly a další neméně kvalitní housiny se nachází na albu Muzikizum, které vyšlo právě v roce 2001. (Jeho název je čitelný stejně zprava jako zleva).

x press 2X-Press 2 jsou Rocky, Diesel a Ashley Beedle. Trio šikovných producentů a DJů z rodiny Skint Records. Dalšími členy rodiny jsou například Fatboy Slim, Freq Nasty nebo FC Kahuna. V Česku se X-Press 2 kromě již zmíněné MTV party představili také na party Global Connection v roce 2002 a svým mixem ze šesti gramofonů rozhodně neurazili. Nyní téměř po šesti letech se rozhodli vyprázdnit šuplíky a nedočkavé fanoušky potěšit tím nejlepším, co před námi ještě nedávno zatajovali. Na albu se samozřejmě sešlo i několik vážených hostů. I na nové albu zazní především mužné vokály, stejně jako tomu bylo u alba předchozího. Konkrétně se jedná o frontmeny skupin The Music, Lambchop a Radio4.

Najdete zde singly Give It s hostujícím Kurtem Wagnerem z Lambchop, dále Kill 100 ve které si zazpíval Rob Harvey z The Music, ale i spolupráce s Timem DeLaughterem, Antony Romanem nebo synth-popovými Kissing The Pink by mohla albu dodat tu správnou šťávu.

Nové album Makeshift Feelgood od houseového tria X-Press 2 vyšlo na konci září 2006, rozhodně doporučujeme! Stejně jako návštěvu Karlových lázní v pátek 9. února 2007, kdy tu toto věhlasné trio vystoupí ve své dvouhodinové show na šest gramofonů , ve které zazní vše od deep houseu, přes nekompromisní perkuse až po neuvěřitelné vokální tracky.

                                                    X-Press 2 - Kill 100


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika