Bruno Ferrari na Flédě

Bruno Ferrari na Flédě

31. 01. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Show performera Bruno Ferrari dále pokračuje z Prahy do Brna, a konkrétně jej budete moci vidět 2.2. na Flédě.
Postava Bruna Ferrariho - electro šansoniéra a testosteronového mága se zrodila v kabaretu Zlatá Kozačka, kde se potkal s multitalentovaným umělcem Davidem Jahnem, který v současnosti řídí doprovodnou skupinu Bruna Ferrariho a je autorem většiny jeho repertoáru. Jejich společným zájmem se stal dekadentní šanson, dark disco, dirty pop, electro billy a další hudební směry, které v Čechách teprve čekaly na objevení.

Sestavu malé Brunovi hudební armády doplňují úžasné tančící vampíří lolitky Sweet a Kinki a alžírský kytarový mág Hadji Moussa. Bruno a jeho lidé se opevnili v Chrámu něhy, což je esoterické centrum, které Bruno a spol. společně provozují, kde tvoří a kde vznikla jejich dokonalá hudební show.

bruno ferrariNa novém albu “Lovers In Danger” se Bruno vrací ve skvělé formě, přičemž dokazuje, že je bezkonkurenčně nejoriginálnější umělec na naší hudební scéně. Vedle vyložených hitovek jako je například bubble-horrorová skladba Living In A Box nebo disco – trashová Taste of goddess, se Bruno ponořil i do lyrických hlubin například ve skladbě Zombie Girl, písni, která na základě skutečných událostí reflektuje temné chvíle života macho martyra Bruna. Lovers In Danger je ještě sexuálnějším albem než debutové Man Fatal, Bruno zde ale dovádí k dokonalosti svojí schopnost nadhledu a pronikavého sarkasmu. Pro ženy tak zůstává jejich Man Fatalem, ještě přitažlivějším než dosud, zatímco muži v něm vidí staršího, zkušenějšího kamaráda, jenž má odvahu dělat věci, na které si ne každý troufne. Čím dále a hlouběji do Brunova světa proniknete, tím více budete unešeni. Možná i vyděšeni či překvapeni. Rozhodně se ale neubráníte fascinaci světem, kde pod mihotavými a často zrádnými odrazy světla z diskokoule planou ty nejtemnější vášně.
 
V show Bruna Ferrariho uvidíte a uslyšíte electro punk, electro clash, dark disco, electro šansón, gothic rock, new vave, ale také krásné vampíří sexy lolitky, nebo fantastickou filmovou projekci plnou hypnotických obrazů a samozřejmě také muže bez hranic - neopakovatelného pana Bruna Ferrariho!

Start: 21:00, vstupné: 130 Kč / 150 Kč, Afterparty s DJs: Funk Halen, Romano Porni, Ixer

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika