Amazing City bez Buriana

Amazing City bez Buriana

31. 01. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Důvodem prý jsou vysoké nároky z Michaelovy strany, kterým promotéři nemohou/nechtějí vyhovět (neuvedli však jaké). Nahradí ho britský Matt Hardwick.
michael burian„Samozřejmě není příjemné, že musíme dělat změny v obsazení Amazing City, ale pevně doufáme, že to fanoušci pochopí,“ říká k situaci Daniel Trojan z pořadatelské společnosti Clear Vision. „Michael Burian si bohužel kladl požadavky, kterým nebylo možné v žádném případě vyhovět. Smlouva nám nedovoluje zveřejnit podrobnosti. Už však máme za Michaela zajištěnou náhradu a troufám si tvrdit, že by to mohla být změna k lepšímu.“

Michaela Buriana totiž na Amazing City nahradí trance DJ Matt Hardwick, takže k Britům Paulu Oakenfoldovi, Judge Julesovi a Eddiemu Halliwellovi přibude další krajan do party. Matt Hardwick si na ostrovech vybudoval pověst a přízeň fanoušků jako rezident legendárního sheffieldského klubu Gatecrasher, kde působil celých osm let – až do roku 2004. Poté si řekl, že je na čase prorazit v zahraničí, a byl v tom velmi úspěšný. Matt patří mezi top 100 DJů časopisu DJ Mag, zahrál si na akcích po celém světě a všude si získal věrné fanoušky. Nyní je na řadě Česko.

Kup si vstupenku výhodněji online!
www.amazingcity.cz

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

AMAZING CITY

Pátek 13. 4. 2007
Vstup: online předprodej 550 Kč, na místě 650 Kč
Vystupují:
Paul Oakenfold, Judge Jules, Eddie Halliwel, Johan Gielen, Laydee Jane, Daniel Divoli
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika