Drum and bass v Ostravě

Drum and bass v Ostravě

04. 02. 2007  |  Autor: Jamauba  |  Komentáře (0)
se už delší dobu drží mezi nejsledovanějšími hudebními styly. Akce s Futureboundem v klubu Chlív tam tedy nemohla zůstat bez povšimnutí.
Party v režii WKC tak navázala na své, již několikáté, pokračováním akce s názvem Ky Byzniss. Průběh akce se Vám pokusím přiblížit z mého pohledu v následujícím reportu.

dnbUž dlouho se mi nestalo, abych došel na akci sám. Naštěstí mě vevnitř očekával veselý a početný kolektiv přátel. Bylo lehce před půl 10 a za gramcema se střídali djs z Noisefellaz. Klub byl v té době poloprázdný a na tanečním parketě se vyskytovalo pouze pár jedinců, kteří mohli ,oproti předchozím akcím, obdivovat pribyvší červený laser. Tyto dva pak vystřídal SMario. Od koho a co přesně padlo nevím, ale zaslechl jsem např. originál Retro od Falcona, Blackout od Logistics nebo Bermudu od C4C a Fierce. Kyanid pak už servíroval svoje pecky zaplněnému klubíku, ve kterém se ale naštestí dalo po celou dobu akce docela pohodlně pohybovat. Zpětně si vybavuju jen dva Ed Rushe a třeba taky Pendulum s Baronem (jaképak asi bylo jeho hraní ve stejný den v Olomouci? :) ). S Kyanidem se před publikem začal objevovat i MC Tweety Twizta, který ne jednou posunul akci do vyššího levelu.

Po něm už rozpařenému publiku zadiktoval Futurebound. Tento ostřílený chlapík toho má v produkci už docela dost za sebou, jak je ostatně vidno v jeho profilu na RollDaBeats. V poslední době se ale rozhodně vytáhl hlavně v rámci spolupráce s mým oblíbeným Matrixem, a to remixem znělky Knightridera, nebo o trošku starším remixem na melodii filmu Americká krása. Obě tyto skladby vypustil i do éteru klubu Chlív a svoje vystoupení si pravděpodobně vychutnal soudě dle jeho neustálému se vrtění za gramofony.

Po něm převzal štafetu JJJumbo. Zdálo se mi, že oproti předchozím vystoupením trochu přitvrdil, což bylo, alespoň pro mě, příjemné zjištění. Následoval jej Wenia, který už snad nehraje míň než ze 3 různých zdrojů, takže i tentokrát jsme mohli obdivovat jeho práci na 2-3 gramofonech a 1 cd. Zbylou atmosféru večera oficiálně zakončil Bugaboh. Jeho set jsem slyšel sice celý, ale po hříchu mě už na nějakou ne-abstraktní reflekci dost zpracovaly všechny ty zkonzumované 12-ky. Při svém odchodu po páté ráno jsem jěště stihl zaznamenat, že se za gramce vrátil Kyanid a docela dost lidí ještě pařilo.

S pohledu návštěvníků se akce určitě vydařila a nezbývá něž si přát více takových i do budoucna.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika