Love Gangsters pokřtí v Roxy album Viva Sicherheits

Love Gangsters pokřtí v Roxy album Viva Sicherheits

15. 02. 2007  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (1)
Českobudějovická electro-pop-punková senzace Love Gangsters pokřtí příští pondělí 19. února debutové album Viva Sicherheits v klubu Roxy. To co hrají oni, to jste ještě neslyšeli, originální pojetí a originální směs retro stylů a nadčasovosti. Pro představu jsme nachystali několik hudebních ukázek. Doporučujeme!
Název kapely vznikl podle skladby "Love Gangster" od Bootsy Collinse. Love Gangsters se potkali už v roce 2001 a o své hudbě říkají, že je to "elektro servis". Na začátku chtěli dělat muziku jen ve dvou – na počítači. Bigbít je už začal štvát a nebylo se kam hnout. Dnes už jsou ale úplně jinde – Marotha a Junker se nebojí popu. Jejich skladby nepostrádají melodii a šmrnc. Jsou lehkým retrem elektroniky 80. let, ale s výrazným nábojem současných trendů, nepostrádají melodii a mají chytlavý a výrazný motiv. Důkazem je nejen první singl – Bad Attitude, který už bodoval např. na vlnách Radia Wave nebo Radia 1.

Naposledy aktuálně nadchli publikum i odbornou veřejnost v rámci soutěže talentů - Berentzen Líheň 2007, kde v Ostravském klubu Templ na Stodolní vyhráli 8. února první kolo soutěže.

Love GangstersAni ostravské publikum určitě nelitovalo návštěvy klubu Templ a historicky prvního kola soutěže Berentzen Líheň na Stodolní. Sešly se zde „popové“ kapely Love Gangsters z Českých Budějovic, Zlatý Voči z Prahy a Noise Cut ze Slovenska a byl to opravdu drsný večer. Noise Cut byli moc dobří, Zlatým Vočím bylo možno upřít jen trochu kýčovitosti, ale Love Gangsters nešlo upřít snad absolutně nic. Jde nejen podle poroty jednoznačně o překvapení celého letošního ročníku soutěže. I zde došlo k jednomyslné shodě poroty, jejímž čestným předsedou navíc tentokrát byla ředitelka festivalu Colours of Ostrava Zlatka Holušová. Extravagantní postavička Marotha a geniální elektronický mág Junker předvedou 19. 02. jako vždy skvělou show. V rámci ní jim jejich debutové album Viva Sicherheits pokřtí jeden z nejznámějších jihočechů současnosti a zároveň jedna ze zásadních vokálních i autorských osobností posledních dvou dekád – Petr Muk. Druhým kmotrem „gangsterského“ alba bude Pavel Anděl, v jehož pořadu Noc s Andělem by se Love Gangsters měli během následujících týdnů objevit.

Love Gangsters - Bad Attitude
6 MB
Love Gangsters - Bad Attitude (Trance Down Mix)
8 MB
Love Gangsters - Chips & Beer
4 MB
Love Gangsters - Dr. Nicotine
3 MB
Love Gangsters - Electricity
4 MB
Love Gangsters - Live in CB - klub K2
44 MB
Love Gangsters - Live in CB - Marty's Club
45 MB
Love Gangsters - Movie Of The Year
4 MB
Love Gangsters - Perfect Bitch
4 MB
Love Gangsters - Viva la Sicherheits
8 MB
Love Gangsters - Viva Sicherheits
4 MB
Love Gangsters - Viva Sicherheits (Energy Remix)
9 MB

www.lovegangsters.com  

1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

16. 02. 2007 | 23:14:39
+0 | -0
gangster

MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika