Časový Line up na Apokalypsu Celebration

Časový Line up na Apokalypsu Celebration

20. 02. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už jen tři dny zbývají do dvanáctihodinového nášupu v brněnském Boby centru a tak je nyní ten správný čas podívat se na časový line up obou stageí, abyste nic neprošvihli. A jak je zvykem u těchto zásadních halovek, nechybí v článku ani tzv. last info.

Doprava
Návštěvníci se do Bobycentra dostanou tramvají č.1 z Hlavního nádraží. Ti, kteří nejsou z Brna a přijedou na autobusové nádraží Zvonařka, mohou využít autobus č. 67, který vás za pár minut zaveze přímo na ulici Sportovní, do blízkosti Bobycentra.

Ubytování
Pro ty, kteří si chtějí Apokalypsu užít opravdu „královsky“, máme doporučené ubytování v hotelu **** Bobycentrum. Nejenom, že máte hlavní stage asi 100 metrů od vašeho pokoje, ale také jistě oceníte vynikající pokoje a služby. Více na www.bobycentrum.cz .

Vstup
Areál Bobycentra bude otevřen návštěvníkům 23.2.2007 od 19. hodin, kdy se rozběhne hudební produkce na hlavním podiu, a to nezvykle jinak. Říkáme si, že to chce změnu a řádnou „zahřívačku“! Od 19. hod. proběhne hodinový Apokalypsa welcome set, který pro nás nachystal producent a booker Marka E.G., Bloodstar. Jak sám řekl, bude to experimentální, zahřívací a originální hodinová „uvítačka“, ve které nebudou chybět samply ze skladby, která Vás vítá na www.apokalypsa.com . Nebudou chybět ani vokály, samozřejmě vše k tématu 25. dílu Apokalypsy.

Animation&laser&sound
Animace na 20ti metrovém plátně a 2 videostěnách od Cube Vision je vysokým standardem, avšak kluci si také připravili tzv. galerii Apokalypsy, kde Vás provedou všemi 25ti díly. Laser od renomované značky Ministry Slovakia je zárukou velké podívané a doufáme, že jejich “stroje” a zkušenosti se tento díl ještě více osvědčí. Zvukovým aparátem Nexo jsme ozvučovali již vícekrát, ale tento díl posílíme a dáme si více záležet na zvuku a kvalitě. Myslíme, že zvuk bude teď obzvláště potřeba zlepšit a výsledek můžete pak posoudit sami 

Natáčení videa Apokalypsa
Mnohokrát jsme rozdali mixované CD zdarma, avšak DVD Apokalypsy nikdy. Díky našim kamarádům z Cube Vision máme hodně video záznamů z Apokalyps, včetně té na BVV. Cube Vision budou na Apokalypse uzavírat natáčení z mnoha dílů této akce a těšte se, že příště (22-6-2007) toto DVD Apokalypsa (1-25) obdržíte u vstupu zdarma.

Výherci a akreditace
Pokud jsi výherce soutěže či akreditovaný, použij zadní vchod u fotbalového hřiště. Akreditace a výhry soutěží se budou vydávat proti občanskému průkazu, takže si ho nezapomeň.

Backstage
Pro akreditované, média, výherce soutěží a support máme informace o rozdělení VIP, fotopasů a free vstupů. VIP slouží do zadní části podia, avšak pouze do označené zóny. Fotopas slouží pro vstup do všech prostor Bobycentra, včetně zázemí DJs. Free vstup slouží stejně jako zakoupený lístek, více viz mapka.

plan

Vstupenky na místě
Lístky budou k dispozici samozřejmě i na místě, můžete si je zakoupit na hlavní pokladně uvnitř Bobycentra, za cenu 449 korun.

Kontrola u vstupu
Rádi bychom Vás požádali, aby jste z ohleduplnosti vůči prostorám Bobycentra zanechali své žvýkačky raději doma. Jak už jsme se dříve zmiňovali, žvýkačková guma poškozuje podlahy Bobycentra. Majitelé pak mají velké problémy s jejich odstraňováním a žvýkačky pak mohou být bohužel důvodem k zamítnutí dalšího pronájmu na akce, jako je Apokalypsa. Je to tedy ve vašem vlastním zájmu. Dále Vás prosíme, aby jste předložili naší kontrole platný lístek (budou nainstalované speciální světelné kontroly) – lidé u vstupu budou dbát velmi zřetelně na jeho pravost. Tím chceme upozornit na to, abyste nekupovali vstupenky od jiných zdrojů, než jsou námi určené.

Šatny
Veškeré věci, které budete během průběhu celé akce nutně potřebovat, si vezměte dovnitř. V zájmu Vaší bezpečnosti chceme však požádat, abyste si vše ostatní odložili do šaten, kde se Vám věci neztratí a sami tak předejdete zbytečným nepříjemnostem. Chceme také upozornit, že ven se začne pouštět nejdříve ve 3 hodiny.

Securitas Boby
Pověřili jsme vyškolenou bezpečnostní službu, aby se celou dobu konání akce starala o Vaši bezpečnost a hladký průběh party. Jedná se o hlídací službu Bobycentra, kteří ve „svých“ prostorách nejlépe vědí, kde může hrozit případné nebezpečí .

Obchůdky
Jako vždy Vám přinášíme několik obchůdků, kde si můžete zakoupit lightsticky, vějíře, brýle,dočasné tetování, piercing doplňky, dále fashion&party shop – AMOK (podívejte se na www.deecom.cz ) a vše, tak jak jste zvyklí. Určitě se těšte na novinky z record schopu Main. Rec. Frankfurt, fotbálek a hlavně na stánek s občerstvením, kde bude na Vaše přání nabídka různých chuťovek a jídel… Celou „partyzonu“ budou okrášlovat světelná Media – drive se svítící reklamou


Amok Stage
19:00 - 20:00 – Intro Apokalypsa (By Bloodstar)
20:00 - 21:00 – Misa Salacova
21:00 - 22:30 – Schimek & Breeth
22:30 - 23:30 – Carlos Rios Live
23:30 - 01:00 – Cari Lekebusch
01:00 - 02:15 – Torsten Kanzler
02:15 - 03:30 – Mark E.G.
03:30 - 04:30 – Christian Wünsch Live
04:30 - 06:00 – O.B.I.
06:00 - 07:00 – Jerry

Deemarc Stage
20:00 - 21:30 – DJ Shala
21:30 - 23:00 – Hydrophonic
23:00 - 01:00 – Chris Sadler
01:00 - 03:00 – Ladida
03:00 - 05:00 – Tvyks
05:00 - 07:00 – Michal Poliak

Oficiální after party
After party začíná hned po skončení akce v tradičních prostorách klubu Perpetuum na Rooseveltově ulici za účasti těchto Djs: Cmeen, Tommy Rogers, Petr Wunsch aka Mape, Radan Mach

www.apokalypsa.com

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

APOKALYPSA CELEBRATION

Pátek 23. 2. 2007
Vstup: Předprodej 349 Kč, na místě 449 Kč
Vystupují:
Cari Lekebusch, Mark E.G, Torsten Kanzler, Christian Wünsch live, Carlos Rios live, Tobias Lüke aka O.B.I., Schimek, Breeth, Jerry, Misa Salacova, LaDiDa, Tvyks, Chris Sadler, Michal Poliak aka BB Mike, Hydrophonic
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Apokalypsa Celebration - 23.2.
1x 2 V.I.P vstup a 2x 2 volný vstup
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika