Marilyn Manson představí nové album ve Veletržním paláci

Marilyn Manson představí nové album ve Veletržním paláci

20. 02. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Marilyn Manson v těchto dnech dokončuje se svou skupinou práce na novém albu, které by mělo vyjít na jaře tohoto roku a ponese název "Eat Me, Drink Me". V Praze ho hodlá představit ve spolupraci s agenturou D smack U, 13. června ve Veletržním paláci.
Marilyn Manson dokončuje se svou skupinou práce na novém albu, které by mělo vyjít na jaře tohoto roku a ponese název Eat Me, Drink Me. Předešlé album The Golden Age Of Grotesque vyšlo v květnu 2003. Po dlouhých čtyřech letech tedy pošlou do světa Marylin Manson's novou desku a zároveň při té příležitosti mají vyjet i na světové turné, v jehož rámci vystoupí 13.června v Praze ve Veletržním paláci v Praze. Vstupenky je možno zakoupit od 23.února 2007 v předprodejích síti Ticketpro a Ticketportal za 730 Kč + manipulační poplatky. Začátek koncertu je ve 20:00.

marilyn manson

Marilyn Manson se rozhodl dělat hudbu, ve které chtěl také využít své básnické schopnosti. A tak roku 1988 vzniká kapela s názvem The Spooky Kids, ve které hrají Brian Warner ( Marilyn Manson ) - zpěv, kytara a Scott Mitchell Putesky ( Daisy Berkowitz ) - kytara. Později si nechávají svá umělecká jména, složená z celebrity a vraha. Do kapely se přidají Zsa Zsa Speck - klávesy a Olivia Newton-Bundy - basa. Místo bubnů zatím používají bicí automat. Hudbu skládá Berkowitz a o texty se stará Manson. Bundy a Speck si moc nesednou a tak odcházejí a nahrazují je Gidget Gein - basa a Madonna Wayne Gacy - klávesy. Automat pak vymění za bubeníka Sara Lee Lucase a změní si název skupiny na Marilyn Manson and The Spooky Kids. Velký zlom přinesl rok 1990, kdy se MM seznámil s Trentem Reznorem - Nine Inch Nails a stanou se z nich přátelé. V roce 1992 se přejmenují na Marilyn Manson. 

                                            Marylin Manson - Tainted love


Když roku 1993 vzniká vydavatelství Nothing Records, které založil Trent Reznor ( NIN ) hledá se nějáká kapela a tak si Trent vzpomena na Marilyna Mansona, který se už proslavil ve Floridě. Nastává stěhování do Los Angeles a na cestě je deska Portrait Of An American Family. Během nahrávání alba z kapely odchází Gein, kvůli drogám, který je nahrazen Twiggym Ramirezem. Lucas - bubny odchází, protože si nesedl s Mansonem a střídá ho Ginger Fish. Jejich nové album získá zlatou desku a příští rok vychází další věc s názvem Smells Like Children, na které se objeví remixy vlasních skladeb a coververze Sweet Dreams. Tato deska je rovněž oceněna zlatou deskou. Během nahrávání nové desky odchází doposudní tvůrce hudby Berkowitz, ale i tak se na dalším albu objeví jeho čtyři skladby. Na kytaru se pak vystřídali Manson, Ramirez a taky Trent Reznor z NIN. Potom je nahrazen člověkem s přezdívkou Zim Zum. Mechanical Animals je název další desky, při jejímž nahrávání odchází Zim Zum a nahrazuje ho John 5. Deska má velký úspěch jsou k ní natočena videa The Dope Show, I Don't Like The Drugs, Rock Is Dead a Coma White. Turné na tohle album je zachyceno na The Last Tour On Earth. Rok 2000 a deska Holy wood je na cestě. Po jeho vydání přichází turné, během kterého se zraní Ginger Fish a pár vystoupení se pak ruší. Deska nemá takový ůspěch jako předchozí MA. Posthuman Records, to je název nového vydavatelství Mansona. Pak se v 2003 začíná pracovat na The Golde Age Of Grotesque, na kterém se už neobjevil basák Twiggy Ramirez, který z kapely odešel a je nahrazen Timem Sköldem., který se podílí i na produkci. Tato deska je označována za popovější. Jsou natočeny známá videa The New Shit a mObscene. Následuje kompilace Lest We Forget ( 2004 ), na které se objeví ty největší hity od MM. Novinkou na téhle bestovce je coververze Personal Jesus od Depeche Mode. Na obálce alba se objeví autoportrét Mansona, který namaloval akverelem. Začíná také vystavovat svoje vlastní malby. Momentálně se pracuje na Eat me, Drink me, které by mělo vyjít v květnu 2007. 

www.marilynmanson.com

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

Koncert: MARILYN MANSON

Středa 13. 6. 2007
Vstup: Předprodej 730 Kč
Vystupují:
Marilyn Manson
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika