Drumstation v Crossu

Drumstation v Crossu

21. 02. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nejen Apokalypsa v pátek oslaví své 25. výročí. Stejným číslem se ve stejný den oslaví i Drumstation s podtitulem Croatian beats.
Phillipe (Confusion, Chorvatsko), Funk Guru (Confusion, Chorvatsko), Feelipa (Confusion, Chorvatsko), Akira (Shadowbox.cz), Suki (Tele2beatz), Beast 67 (Drumandbass.cz), Denius (Drumandbass.cz) + oldschool stage: Basetix*Djs
Vstup: Do 22 hod 50,- Kč, od 22 hod 80,- Kč.

drumstation

Phillipe a Funk Guru se jako DJové setkávají v roce 2000 v místním chorvatském klubu Mama Net.club, kde poznávají vzájemný vkus pro drumandbass. Jelikož v Chorvatsku bylo v té době velmi málo DnB akcí, rozhodují se tamější scénu trochu oživit. Již v srpnu roku 2001 pořádají první akci v jednom z nejznámějších záhřebských klubů Attack. Dostává se jim velice kladných ohlasů, a tak se rozhodnou v promotérské činnosti pokračovat. Zakládají crew Confusion, do níž přibírají další tři členy (Feelipa se k nim připojuje až v roce 2004) a vytváří noc s názvem „Illectric Funk“. Asi nikdo z nich v té době netuší, že během následujících pár let se z této noci stane nejznámější pravidelná drumandbassová noc v Chorvatsku, na kterou si zvou takové hosty jako jsou EZ Rollers, Optical, Klute, Black Sun Empire, Peshay, Marcus Intalex a další. Mezi jejich největší projekt patří „S*Core festival“ (první chorvatský festival hudby a snowboardingu) a „Illectronic music festival“, jehož druhý díl zakončoval LTJ Bukem spolu s MC Conradem.

www.badpoint.cz/drumstation 

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika