Ellen Allien má letos opět napilno

Ellen Allien má letos opět napilno

22. 02. 2007  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Jedna z nejžhavějších berlínských Djanes, techno-electro divá Ellen Allien, vytasila své plány plány na letošní rok. A že je na co se těšit. Apparatovy téměř sestře se totiž v šuplíku povalují mimo jiné koncepty na hned čtyři různé kompilace, takže pokud vám nad postelí visí nějaký plagoš téhle neúnavné electro propagátorky, začněte radši pomalu špórovat.
ellen allienS první kompilací "Time Out Presents - The Other Side", ke které se bude přibalovat i doprovodný DVD disk, se přitom Ellen hodlá pochlubit ještě v únoru. Ti z vás, co k elektronické scéně nepřičuchli zrovna včera, si možná vzpomenou, že v rámci série "Time Out" mixovací skills v minulosti předvedli Fischerspooner, Black Strobe a Damian Lazarus, kteří posluchače lákali na klubový sound New Yorku, Paříže a Londýna. Tentokrát se nicméně virtuálně teleportujete do Berlína, jehož zvukem se vám šéfka BPitche bude snažit pořádně zasukovat ušiska a zamotat hlavy.

Po Time Outové sérii si sem tam módní návrhářka (na triku má zatím dvě kolekce, další je na obzoru) v březnu vystřihne třetí díl řady "Camping", na který přihodí to nejzajímavější, co se u jejího labelu za několik posledních měsících urodilo. V patách mu bude květnový mix pro londýnský klub "Fabric" a podzimní bramboro-buřto opékačku si pro změnu zpříjemníte Elleniným mix cédéčkem "Boogy Bytes".



Kromě toho se ovšem berlínská workholička stihne příští rok ještě povrtat remixérskými skalpy ve skladbách od Becka, Thoma "Radiohead" Yorka či Kate Wax, během března obrazit v rámci klubového turné půlku Evropy a ze skladů svého hudebního impéria vyexpedovat čerstvé LP výtvory od Modeselektor (duben) nebo Saschy Funkeho (přelom září a října).

www.ellenallien.de

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika