Report - Bassbaben - Bielefeld, Německo

Report - Bassbaben - Bielefeld, Německo

25. 02. 2007  |  Autor: Jan Kruml  |  Komentáře (0)
Bassbaben je pravidelná každoroční akce, která se pořádá 2 až 3x do roka v prostorách budovy Forum v Německém Bielefeldu. Tentokrát se konala v sobotu 17.2. Sešla se príma parta lidí nejen z Bielefeldu...
Bassbaben je pravidelná každoroční akce, která se pořádá 2 až 3x do roka v prostorách budovy Forum v Německém Bielefeldu. Tentokrát se konala v sobotu 17.2. Sešla se príma parta lidí nejen z Bielefeldu, ale celého Německa, Švýcarska a my 2 s Nathanem z ČR. Večer zahájil rezident klubu DJ Frank Lau nejdříve pomalými mixy Darkambientu, později zrychloval tempo, přes Harsch až po old school Noise. Následovali DJ Existance a DJ Weenyl. Hráli jednoduše tak, aby připravili milovníky Power Noisu na první kapelu IO.

zpěvačka

Ti začali krátce po půlnoci. Jejich koncert byl jedna divoká show a bylo se na co dívat! Zpěvačka nejprve s černou rouškou, později odhalila krásnou tvář, se střídala se zpěvákem, který se chvílemi válel po pódiu, nebo divoce křičel do megafonu.

Lahůdkou večera byl set Empusae, který k velkému překvapení doplnili Phil a Tim (známí především jako Synapscape). Phil mi později řekl, že Nikolas přijel o 3 týdny dříve a zasvětili je spolu s Timem zkoušením speciálního setu. Šlo jim o to, aby se zvukově co nejvíce přiblížili Empusae, ale aby to bylo jiné. Na jednu skladbu je přišel ještě podpořit na bicí Andy (známý hlavně projektem Asche, nebo Morgenstern).

Bassbaben - fans

Po koncertu k velkému překvapení většina návštěvníku ihned neodešla (jak bývá zvykem např. v Berlíně) ale zůstala na DJs, kteří z vinylu pouštěli jednu lahůdku za druhou. Pro mě je vždy velký zážitek, když někdo mixuje Power Electro a Distorted Disco z desek.

Kompletní fotoreport najdete na: www.fotokruml.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika