George Michael v Praze

George Michael v Praze

04. 03. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Do Prahy poprvé v historii zavítá jedna z největších osobností populární hudby. Koncert proběhne 2.6. na fotbalovém stadionu na Strahově.

George Michael oznámil termíny svého evropského turné, které vypukne v květnu 2007. na základě úspěchu loňského vyprodaného turné „25 Live“ George Michael oznámil termíny koncertů na evropských stadionech. Kromě české a slovenské republiky se george michael představí také fanouškům ve Francii, Itálii, Belgii, Německu, Rusku, Švédsku, Holandsku, Řecku a Maďarsku. „25 live“ bylo první turné George po 15ti letech a lístky na jednotlivé koncerty byly vyprodány během několika málo minut. 49 koncertů v 11 zemích navštívilo okolo 650 000 nadšených fanoušků

George Michael - Fast Love

Během tohoto napjatě očekávaného turné zazní hity, které dobývaly vrcholky hitparád a pocházejí z celé 25tileté Georgovy tvorby v hudebním průmyslu. Svoji kariéru George odstartoval coby člen mezinárodně úspěšného dua Wham!, kde spolupracoval s Andrewem Ridgleyem. Na svém kontě má multiplatinová sólová alba „Faith“, „Listen Without Prejudice“, „Older“, „Ladies and Gentlemen“, „Songs of The Last Century“ a „Patience“ z roku 2004.

george michaelGeorge Michael se stal králem britského popu už v roce 1982, kdy vzal hitparády útokem se svojí kapelou Wham!, a od té doby si vybudoval postavení jednoho z nejrespektovanějších britských zpěváků a skladatelů. Stejně jako se mu dařilo obsazovat první příčky hitparád s kapelou Wham!, již dvacet let je sólovou hvězdou, která dosahuje obrovského mezinárodního úspěchu a prodejnost jeho desek se pohybuje kolem 85 milionů prodaných kopií. Michael je také nejhranějším umělcem v britských rádiích za posledních 20 let.

george michael
George Michael je nesmírně kvalitní zpěvák i skladatel a jeho umění, které překlenulo téměř tři dekády, si získalo přízeň celého světa populární hudby. Když se podíváme na historii vývoje populární hudby, jedna skutečnost nás ihned uhodí do očí: talent se vždycky nakonec prosadí. Když v hudebním průmyslu podvádíte, neudržíte se v něm. Nemůžete se spoléhat jen na bombastickou reklamu, která oklame posluchače (to nikdy nevydrží dlouho), a nemůžete se schovávat za tvůrce image a svůdné videoklipy, ani za nejmodernější střih vašeho oblečení. Tohle všechno je pomíjivé. Abyste přežili, musíte se vyvíjet, zdokonalovat, věřit si a být zapálený pro věc. Dlouhověkost vychází z umění skládat tu nejlepší hudbu – takovou hudbu, jakou George Michael nahrává již 25 let. A vše nasvědčuje tomu, že bude se skvělou hudbou přicházet ještě mnoho dalších let.

www.georgemichael.com

 

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

Koncert: GEORGE MICHAEL (ZRUŠENO)

Sobota 2. 6. 2007
Vstup: Od 1000 Kč do 4850 Kč
Vystupují:
George Michael etc.
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Michala
26. 05. 2007 | 23:38:28
+0 | -0

George Michael v BA

Jeho koncert v BA teraz v piatok bol super-)) Doporucujem)))))))
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika