Březnový Xmag na stánku

Březnový Xmag na stánku

04. 03. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Tak jsme se dočkali. Časopis Xmag s Faithless na titulce se po zimním spánku opět probouzí a mimo jiné prý s novým pohledem na věc.
Titulka: Faithless Přiznají konečně co je mezi nebesy a peklem, láskou a bolestí?

Rave je mrtvej, ať žije Nu-rave! Do muziky se vrací hravost a zábava. Maséři, intouši a kulturisti jsou zahráni do kouta a parket opět ovládla juchající omladina ve vyzývavé módě, ze které mají všichni návrháři strach. Jaká jsou pravidla Nu-ravu, co znamená „shabba“, kdo jsou The Klaxons a proč se Lo-Fi-Fnk stylizují, jako kdyby jim bylo 16?

Techno.Czechoslovakia 1989 – 1996 Díl 1 DMC Slovakia / Boccacio / Toky / Discobox / U.Club / Dalo / Tibor / Břeclav / Radek Viktorín / Fan Favorit / Udo Israel / Traveller / Edward Plch / Terrordrome, Hrob / Teplice / Propaganda, Karlovy Vary atd.

Markus Schulz Kdo byl v pátek 2.3. v Mecce, nepotřebuje si číst rozhovor, protože zažil na vlastní kůži nášup od nastávající megastar.

2+0+0+7=9 Diskuze osobností z různých koutů světa. Amil Khan (Technorient), Thomas Venker (Melt festival), Jonty Skrufff, Pavel Tesař, Kim De Jong (Krafty) a další o tom, jaký bude rok se 7 na konci.

The Ecstasy of Saint Theresa Rockeři bez sólové kytary, elektroničtí tanečníci bez našlápnutého beatu, hitmakeři bez vlezlých melodických linek. Muchow a Winterová opět zasahují.

Boskovice, Blansko V mikroregionu mezi Boskovicemi a Blanskem se dějí docela zajímavé věci. Tip na výlet.

Den s Felixem Kröcherem 24 hodin + 3 borovičky v patách hard techno mistrovi při jeho návštěvě na Slovensku.

Dubstep Omamná síla mega basů přišla i do Česka. Londýn i Praha mají nový underground!

A co dále? Proč bychom neměli zapomenout na Jamese Browna. Nová image Luke Slatera. Pacha v New Yorku oslavila první narozeniny a my byli u toho. Proč Thom Yorke, lídr rockových Radiohead, koketuje s elektronikou. Igraczech & Touchwood chtějí pomoct s pěstováním Kaktusu. Práce ve studiu u Tomáše Haverlíka. Koogi rekapituluje svou d'n'b éru. Recenze, blogy, novinky, zase recenze, technologie, soutěže.

xmag

DVD: High Tech Soul
Dokumentární film Gary Bradowa o vzniku fenoménu jménem TECHNO. Proč a jak vlastně vzniklo v Detroitu a jak se dostalo do světa. Účinkují: Juan Atkins, Derrick May, Kevin Saunderson, Carl Craig, Richie Hawtin, Jeff Mills, Carl Cox, John Acquaviva, Matthew Dear atd. Hudba: Derrick May, Juan Atkins, Kevin Saunderson, Richie Hawtin/Plastikman, Aux 88, Matthew Dear atd.

CD 1: Space DJz & Marco Lenzi
Ben Long a Jamie Bissmire připravili exkluzivní mix svých tracků, loopů a zvuků! Od vydání jejich mega úspěšné kompilace "Last DJz on Earth" se jedná o první takový počin. Jejich dlouholetý kamarád Marco Lenzi připravil bonusový průřez jeho techno labelem Molecular.

CD2: SPERM Festival sampler
Festival vynalézavých způsobů hudby a jiných médií máme úspěšně za sebou. Do konce života však můžete vzpomínat a s exkluzivní kompilací dokonce rozkrývat nové dimenze hudby, do kterých vás opět pozvou Mouse On Mars, Digitonal, Subsist, Midi Lidi, WWW, Gustav, DNC, Cooler, Vert, Nicron, Peťo Tázok, Karaoke Tundra a další.

www.xmag.cz

1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

06. 03. 2007 | 14:24:23
+0 | -0
xmag nestiham kupovat je to opravdu nepravidelník paaa
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika