Beastie Boys pracují na novém albu

Beastie Boys pracují na novém albu

08. 03. 2007  |  Autor: David Valmont  |  Komentáře (0)
Po turné, které se odehrálo minulý rok se Beastie Boys uzavřeli ve svém studiu a začali tvrdě pracovat na novém materiálu pro svou další desku, což je pro všechny fanoušky této hip-hopové legendy jistě skvělá zpráva. Materiál je na světě a album vyjede z lisovny někdy kolem začátku třetího kvartálu 2007.

Tohle album bude následovat jejich album poslední, které dostalo do žebříčků bestsellerů jak v Anglii a ve státech, tak například i u našich západních sousedů. Ačkoli si skupina bedlivě střeží datum vydání alba, vyjádřil se člen skupiny ve smyslu: "Doufejme, že s kůží na trh vyjdeme někdy v průběhu léta". A přesto, že se dá předpokládat, že se do poslední chvíle bude tajit obsah této placky, můžeme se těšit, že na nějakém festivalu během léta uslyšíme ochutnávku ze stávající produkce během jejich vystoupení.

bestie boys
 
Partička těchto raperů nepředstavuje tolik módní současný hip-hopový trend všelijakých gangsta raperů, kteří blekotají nesmyslné texty o sexu, děvkách a dolarech a ani se nesnaží svézt se na módní vlně hudebního průmyslu. Ve svých textech se snaží reflektovat na některé politické otázky a vyjádřit se k nim, viz track The World Gone Mad (2003).

Pokud by někdo chtěl udělat remix nějaké jejich skladby, doporučuji stránku s nahranými stopami vokálů, které jsou pro osobní použití volně k dispozici na stránce www.beastieboys.com/remixers.php  

A jako ochutnávku si dáme famózní mix Fat Boye Slima (klip je kouzelnou parodií na všelijaké bondovky) Beastie Boys - Body Movin



www.beastieboys.com

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika