Headman hostem páteční Plastique

Headman hostem páteční Plastique

12. 03. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Velká hudební lahůdka je nachystaná na pátek v Radosti FX. Hostem březnové Plastique se totiž stal Headman. Vlastním jménem Robi Insinna, je jedním z nejvlivnějších producentů na současné disco & dance scéně. Poprvé o sobě dal vědět v roce 2002 skvělým remixem tracku „Manila“ od Seelenluft a od té doby je jedním z nejvyhledávanějších světových remixérů.

Robi Insinna aka Headman je jedním z nejvlivnějších producentů na současné disco & dance scéně. Poprvé o sobě dal vědět v roce 2002 skvělým remixem tracku „Manila“ od Seelenluft. Od té doby je jedním z nejvyhledávanějších světových remixérů. O služby ho požádali Franz Ferdinand, Mylo, The Rapture, Scissor Sisters a třeba Placebo. Většina jeho remixů se usídlila v kufrech takových djs jako jsou Tiga, 2 Many DJs, James Murphy, Trevor Jackson a Erol Alkan. Velká část jeho hitů se také umístila v britské DMC chart. Jeho remix tracku „Standing in the way out of control“ kapely The Gossip je celosvětově považován za jednu z jeho dalších klasik. O jeho tracky ho požádali Kitsuné i Zombie Nation. Headman je dnes prostě ve skvělé formě a každý si může být jistý, že pokud si sedne nad nějakou skladbu je venku další track, který dominuje tanečním parketům.

headman

Za sebou má již dvě vydaná alba, to první vyšlo v roce 2002 pod názvem „It Rough“ a druhé v roce minulém pod prostým jménem „On“. Na albech s ním spolupracovala jména jako Stephane Dewaele ze Soulwax, Anthony Roman z Radio 4, Matt Safer z The |Rapture a třeba Ben Rymer z Fat Truckers a Tara.

Během posledních let je také velmi vytížen jako DJ. Jeho moderní mixovaná kompilace pro Eskimo Recordings sklidila obrovský úspěch a stala se součástí Soulwax nite version tour. Byl zvolen oficiálním djem turné 2 many DJs a fanoušky po celém světě svými sety přiváděl téměř k hysterickému šílenství. V roce 2006 objel téměř celý svět, hrál v nejlepších klubech a na nejětších festivalech z nichž vyčnívá zejména jeho vystoupení před 5000 fanoušky na festivalu v Readingu v UK. Jako Headman live band odehrál několik vystoupení se Soulwax a také mini DJ tour v USA a v Kanadě.

Headman - On and On

Stáhni si sety od Headmana
Headman DJ Mix - Polaroid
Headman DJ Mix
Headman Relish Radio Mix

www.headman.org

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika