Time 2 Fusion v Akropoli

Time 2 Fusion v Akropoli

11. 03. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Zajímavá akce proběhne 23.3. v Paláci Akropolis. Třetí pokračování Time 2 Fusion nese podtitul Open Mind.
time 2 fullProjekt Time 2 Fusion vznikl roku 2006 v Praze. Hlavním impulsem bylo sjednotit různé a zajímavé umělecké projekty v jeden celek, který by se prezentoval na jednom místě, v jeden den. Projektu vyšel vstříci Palác Akropolis, který poskytl prostory. Dále se zapojila nezisková organizace Ciant, která sama představuje a vytváří nejmodernější multimediální projekty. Díky podpoře Ciantu se T2F obohatila o Videovizuální techniku a umělce z jiných zemí.V neposlední řadě i DB Booking, který podporuje mladé, talentované a začínající djs jak z Česka tak Evropy.

Time 2 Fusion je neziskový projekt, který si klade za cíl ne peníze vydělat,ale prezentovat moderní, zajímavé, umění nejen pro mladé lidi. Spojuje více elementů jakými jsou hudba (house, drum&bass, breakbeat, elektro, atd.), video art (projekce, mix do hudby), design (návrh webu, letáků, plakátů), umění malby (expozice obrazů, či plastik), fotografování (expozice fotek), ale i programování (website, programy na světla) a další. Na každém projektu vždy spolupracuje přes 20 umělců a produkčních, kteří se bez nároku na honorář snaží prezentovat svou práci v jeden večer. 


Dj Fedor (SK)
Původně jazz-funkový kytarista, který mixuje na slovenské taneční scéně už přes 7 let. Hraje pod hlavičkou Wattaz promotion, kterou sám založil. Byl dlouholetým rezidentem Nitranské Starej pekárne, kde organizoval akce Elektroclash a Simple Sample. Aby tohonebylo málo, je tvůrcem open air festivalu s názvem Rotor Jelenec, který bude mít toto létojiž své šesté výročí. Na Slovensku vystoupil na akcích jako je Amnesia, Pohoda, Klikfest a Bee Free. V jeho setech nesmí chybět elektro-house, breakbeat, scratche a cuty, deskyhvězd jako je Felix Da Housecat, DJ Hell, Ms. Kittin, Tiga, Fisherspooner, Coburn, Tiefschwarz,Koma & Bones a spousty dalších. Mezi jeho nejoblíbenější label patří jednoznačně Gigolo records. DJ Fedor si zakládá na energických setech s rozsáhlou paletou různých hudebních stylů, které nabízí současná scéna s elektronickou hudbou.

DJ Keygen (Kaotic, World Alchemist Records, FR)
Keygen se věnuje DJingu od roku 1994 a produkci od roku 1996. Nemá vyhraněný styl, proto se v jeho setech můžete setkat s více hudebními styly počínaje hardfloorem, přes elektro, případně jungle až tekk. Je aktivním členem jednoho z prvních francouzskýchsoundsystémů a vypracoval si svůj specifický styl hraní při účasti na mnoha akcích v klubech a openairech po celé Evropě. Nechte se unést jeho jedinečným stylem.Můžete ho pravidelně vídat na akcích v různých klubech po celé ČR. Vystoupil u nás i během akce Methamorphose v Abatonu.

DJ Sakaria (UK)
Londýňan, který začal mixovat v roce 1997 po univerzitních klubech styl UK Garage. Později byl ovlivněn producenty jako Full Intention, Masters @ Work a Tonym Humphiresem a jeho sety se posouvaly stále více k house music, nadále však hledá čím by vyjádřil své pocity a vylepšill tak komunikaci s publikem. Největší inspiraci nachází v technu Carla Coxe, rytmech Latinskoamerických tanců a ve funkových vokálech. V roce 2000 si vytváří svůj jedinečný styl s nádechem UK Garage, House, Funk, Reggae, Latin, Electronic, Dub, Tribal, Breakbeat a Techno music. Neuzavírá se žádnému stylu hudby a neustále hledá nové prvky k vyjádření své osobnosti.

Los Fishos Acidos DJs (CZ/YUG)
Los Fishos Acidos je uskupení jednoho slavného Jihoamerického dje Fisa 2342 a dvou lepičů plakátů. Kromě mnoha hraní v českých klubech si hrají s mašinkami (nejsou to ty na kolejích) a dělají vlastní muziku. Mezi poslední díla patří remix pro kapelu Mindway. Od LFA nikdy nečekejte nudný set. Vždy je jejich hudba protkána hawaiiskou pohodou a indickým kořením.

DJ Andy S (CZ)
K hraní se Andy S dostal v roce 2003, kdy si mohl poprvé osahat gramofony. Své první si koupil v roce 2004 a od té doby mu nezbývá na nic jiného čas. Nyní svoji výbavu rozšířil o CD Player, pomocí kterého bych chtěl své sety více zpestřit. V kufru tahá labely jako Houseworks, Positiva, Defected, Ambassade atd. a v oblibě má i white labely. Slyšet jste ho mohli v pražských klubech - Palác Akropolis, U Bukanýra, Boiler, CZ Beat, nebo v českobudějovickém K2.

DJ Maara - (CZ)
Nadějný mladý dj Maara patří mezi velmi zdařilé pokračovatele tolik diskutovaného stylu Happy House. Hraje v klubech jako: Mecca, Palác Akropolis, CZ Beat a Saigon!

DJ LIAM - (CZ)
Hraním na gramofony se věnuje přes tři roky a stále ho to hodně baví. Nejprve ho zaujalo techno, později totálně propadl stylům trance a electrodiska. V Electru jsou pro něj postavami nejpovolanějšími Westbam, Felix da Housecat a Hacker s Miss Kittin. Své electrohousové sety rád obohacuje remixy od interpretů jako jsou např. Depeche mode, Frankie goes to Hollywood, Beastie Boys, podle jeho mínění by totiž set měl obsahovat vícero hudebních stylů.

DJ Bosch-K (CZ)
Vystupuje od roku 1998 v mnoha pražských i mimopražských klubech. Z počátku pouštěl různé styly: etnickou hudbu, dub, jungle… Asi po dvou letech propadl Electru a Breakbeatu. Několik let vystupoval s pražskou skupinou UNITY, a doplňoval ji svými scratchy. K úspěchům patří umístění na třetím místě v 2. ročníku celostátní soutěže začínajících Djs v TWM komplexu. Vystupoval po boku jmen, jako Adam Freeland, nebo B.L.I.M. na festivalu OPEN AIR FIELD a v pražské ROXY.

Kubatko (CZ) Defunked/UK, Strictly Digital/UK
Jednočlenný projekt Kubatko, pod kterým se skrývá jednadvacetiletý mladík, produkuje velice atmosférickou, melodickou téměř až ladies-only hudbu. Jeho sety se nesou na vlnách snů, gumových medvídků, lentilek a dalších výtečných pamlsků, které jsou ale na našem jídelníčku stejně časté jako mango nebo avokádo. Za své jméno si připsal již několik více či méně známých značek a co se týče jeho kuchařské kariéry, tak se v nedaleké budoucnosti dočká i pár dalších lahodně černých koláčů. Ochutnávky a recepty okuste na www.kubatko.info  nebo www.myspace.com/kubatko

DUO Blondynos (CZ) - M4Y4 & Rudeboy (Shadowbox) - special Back2Back set!
Tento nový projekt se skládá ze 2 djs, konkrétně to jsou Rudeboy a M4Y4. Díky společnému hraní objevili nový potenciál, který ukrývaly nejen jejich dj bagy, ale hlavně podobný hudební vkus. Zatímco Rudeboy se převážně specializuje na liquid funk, tedy na pohodovější repertoár, M4Y4 přichází se surovým zvukem v podobě tech stepu a neurofunku. I přesto, že se každý specializuje na značně odlišné subžánry drum and bassu, navzájem velmi kontrastní desky dokáží vytvořit nový a zcela ojedinělý celek, který tak slibuje nevšední zážitek!

Stephane Kyles, M2F (FR)
Vj z francouzského uskupení M2F se vyznačuje projekcemi, které plně splynou s audio produkcí a vytvoří tak dohromady silný zážitek pro diváky.

VJ Sheba, Phaze (CZ)
Mladý český Vj se dostal do podvědomí díky svým aktivitám spojeným s taneční scénou, mezi které patří jeho sety v rámci pořadů stanice O "DJ vs VJ" a jeho mnohá vystoupení na velkých akcích.

www.time2fusion.com

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika