Shy FX na dvoudenním Let it Roll

Shy FX na dvoudenním Let it Roll

15. 03. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (3)
Velká radost vypukla u nás v redakci, když jsme se dozvěděli, že na další pokračování drum and bassové noci Let it Roll přijede z Anglie zahrát jeden z otců tohoto žánru, Shy FX. Všichni co se v tomhle umí pohybovat, si zaškrtávájí datum 13.4. a připisují k němu poznámku Abaton.
Tak schválně, jak strávíte pátek 13. dubna? Měli bychom pro vás jeden tip - nedejte na pověry a běžte si zatančit na Let it Roll. Klubovka zaměřená na to nejlepší z drum’n’bass, jungle a reggae ani tentokrát nezklame. Z Anglie přijede zahrát jeden z otců drum’n’bass Shy FX. Prosadil se už v roce 1994 se svým velkým raggajungle hitem Original Nuttah. Od té doby vydal nespočet desek a stal se jedním z nejrespektovanějších dnb DJs. V současnosti šéfuje vydavatelství Digital Soundboy, které v roce 2005 založil. Jedním z jeho objevů se stal Benny Page, který s ním v současnosti objíždí svět a vy je můžete uslyšet právě na Let it Roll a to hned dvakrát – v pátek 13. 4. v Pražském klubu Abaton a v sobotu 14. 4. v Olomouci, kde zahrají v klubu Envelopa. Ale zpátky v Praze.

let it rollVšechny důležité informace o účinkujících a akci najdete na stránkách www.letitroll.cz, které prošly rekonstrukcí. Nově zde najdete fotogalerii a pozor! také videa z předešlých akcí, samozřejmě včetně zvukového záznamu. Hurá na web, rychle pustit nějaký ten set do uší a mezitím si přečtěte, kdo že na Let it Roll 13. dubna zahraje. Jako obvykle budou v Abatonu čtyři stage připravené na pořádnou dávku jungle, dnb i reggae. Kromě anglických hvězd bude lahůdkou na drum’n’bass stage určitě vystoupení českých Deadly Viperz. Pod tímto jménem se skrývají Shadowbox DJs Akira a Anakin. Dále zahrají Suki, Pixie, Wash, Shede, a své umění předvedou MCs Jacob a Nu C. Německý projekt Jungle Lion Sound aka D.I.S. & Base uspokojí milovníky tvrdších lámaných beatů na jungle stage, kde za Čechy zahrají DJs Rich, Basstien, Appu a Medis. Anglický projekt Ragga Twins asi netřeba dlouze představovat, styloví surfeři již více něž dvacet let produkují jak reggae, tak jungle tracky a na Let it Roll zahrají jako headlineři reggae stage. Polovinu jejich vystoupení doprovodí francouzský MC Damalistic, který také sám zahraje . Za české projekty se předvedou Roccaflex, Brokka a Waddup!. Sestava Let it Roll umělců by nebyla kompletní bez osvědčeného DJe Coltcharam. Za gramci ho v nejspodnější části komplexu Abaton na chillout stage vystřídají DJs Shin a Mikuláš.

Předprodej vstupenek za 230 Kč + poplatky začíná v pondělí 19. 3. na těchto místech: Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal, TSP – Školská 26, Maximum Underground – Jilská 22, Queens – U Půjčovny 6, Growshop – Bořivojova 95, Reprezent – Saská ul.

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LET IT ROLL

Pátek 13. 4. 2007
Vstup: Předprodej 230 Kč
Vystupují:
Shy FX, Benny Page, Deadly Viperz, Suki, Pixie, Wash, Shede, MC Jacob, MC Nu C, Ragga Twins, Damalistic, Roccaflex, Brokka, Waddup! Jungle Lion Sound aka D.I.S. & Base, Rich, Basstien, Appu, Medis
Další informace
3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Kuba
11. 03. 2008 | 17:34:03
+0 | -0
tak to si pockate hehe
Muzzy
18. 03. 2007 | 09:14:46
+0 | -0
napodobne :-)

17. 03. 2007 | 18:18:00
+0 | -0
dobra party, ale do prahy kvuli tomu nepojedu pockam si na olomouc ;)

SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika