Začíná TDK Time warp

Začíná TDK Time warp

23. 03. 2007  |  Autor: Jervin  |  Komentáře (0)
Právě dnes (24.-31.3.) začíná týdenní festival TDK Time warp a hned z kraje je na co se těšit.  Mrkněte, kdo vše se v rozjezu představí.
V modré zóně je to párty MILK! jetzt! v klubech 7er Club a Rude 7. Kde se od desáté hodiny večerní představí tito umělci: DMan, Grooverklein, Bassface Sascha, Soundball, Seebase, Tobi, Jonathan

Rozbíhá se taktéž zelená část festivalu, kde program začíná již od půl páté odpoledne v Mannheimské Jungbusch aréně. Zde se bude jednat o otevření výstavy fotografii Luigiho Toscana nazvanou "Details". V jeho sbírce fotografii umístěných na jeho stránkách se najdou i fotografie pořízené z Česka.

Tím ale program v zelené části nekončí a přesně od půl sedmé se v kině Odeon Mannheim uskuteční promítání britského filmu 24 Hour Party People od režiséra Michaela Winterbottoma, který s filmem poprvé vystoupil na plátna kin 23. ledna roku 2003.

Podrobnější informace a program dalších dní najdete na oficiálních stránkách festivalu www.tdktimewarp.de, nebo v našem souvisejícím článku Time warp hlásí bombastický line-up.

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TDK TIME WARP

Sobota 31. 3. 2007
Vstup: EURO 39,-
Vystupují:
Anthony Rother, Deichkind, Lexy und K Paul, Extrawelt, Martin Buttrich, Sven Väth, Richie Hawtin, Dave Clarke, Hell, Ricardo Villalobos, Chris Liebing, James Holden, Turntablerocker, The Disco Boys, Monika Kruse, Ellen Allien, Koze, Loco Dice, Karotte, Magda, Âme, DJ Murphy, Shinedoe, Raresh, Guy Gerber, Chris Tietjen, Seebase, Felix Kröcher, Nick Curly, Federico Molinari, Ray Okpara, DJ Manon, Nekes, Jay Edit, Johnny D., Pas de Deuxx
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika