Jihočeši zřejmě Marcela Woodse neznají

Jihočeši zřejmě Marcela Woodse neznají

22. 03. 2007  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (4)
Předem avizovanou párty Koule jsem měl v hledáčku vážně dlouho. V době, kdy jsem se dozvěděl, že na ni bude Marcel Woods, jsem ještě neměl ani tušení o místě ani datumu konání, ale s velkou jistotou jsem věděl, že se na tuto party určitě vypravím.
Měli jsme poměrně štěstí, jelikož před klubem bylo parkoviště, kde se bez problému dalo zastavit. Prostor, ve kterém se konala párty Koule, je tradičně využíván pro místní kulturní akce a víkendové diskotéky. Mě osobně se místo velmi zamlouvalo. Hned naproti vchodu se nacházel první bar, po pravé straně vchod do hlavního sálu s druhým barem a mnoha pohodlnými sedačkami okolo parketu a patro výš byla šatna. Ceny na barech byly avizovány nízké, a co jsem se stihl přesvědčit v průběhu večera, tak tomu opravdu tak bylo. Když jsem se poprvé dostal na main stage, kde v tu dobu byl v druhé polovině svého setu Bon Finix, tak jsem uviděl něco, co jsem opravdu nečekal: prostor, který nebyl ani z jedné čtvrtiny zaplněn, což se nakonec ukázalo jako jediné zklamání za celý večer. Míto bylo pro tuhle party vybaveno mnoha různorodými světly, jedním z nejsilnějších laserů v ČR, promítacím plátnem s dobrou vizualizací a mnoha bannery zavěšených na postranních ochozech.

koule

To by ale na úvod stačilo. Přijeli jsme se bavit a ne jenom klábosit, kdosi prohodil a měl pravdu, jelikož se už nachýlil čas hlavního hosta večera, Marcela Woodse, kvůli kterému jsme tuto výpravu na jih Čech podnikli. Marcel Woods je headlinerem mnoha tanečních eventů s nezapomenutelnou atmosférou. Snad poslední, který stojí za zmínění, je nedávno proběhlá Trance Eenrgy, kde Marcel Woods hrál na main stage skoro pro dvacet tisíc clubberů. A při jeho Advanced (hymna minulé Trance Energy), kterou zahrál v Utrechtu před necelými dvěma týdny, ještě teď běhá mráz po zádech.A že tento pán opravdu umí, hned dokázal pro mě srdcovým prvním trackem - Marco V – Automanual. Sice stará, ale dobrá klasika, která myslím zabere vždy a všude. A bylo to znát i na parketu: zčista jasna se zaplnil, dokonce i okolní přísedící to dokázalo zvednout z pohodlných sedaček. A ani druhým trackem nehodlal Marcel nic měnit, jako další do svého premiérového setu v České republice zařadil Cosmic Gate feat. Tiff Lacey - Should Have Known. Během večera pak padaly samé výborné tracky a Woods samozřejmě nezapomněl ani na svou vlastní produkci. Při pohledu na Marcela bylo i přes málo lidí vidět, že si u nás svou premiéru dobře užívá. Projevoval se především komunikací s publikem, rozesílaním pozdravů a neustálým úsměvem na tváři. Publikum ho za každý track z jeho produkce odměnilo věhlasným pokřikem, pískotem a ohromným aplausem. Vždyť snad ani jinak za tracky, jako je Cherry Blossom, Advanced, Accelerate, Get The Kleenex, Don't Tar Me With The Same Brush a mnoho dalších výborných tracků v jeho podání, to jinak ani nešlo. Na všech, co dorazili, bylo vidět, že se ohromě baví. Jako jeden z posledních tracků, co Marcel Woods zahrál, byli The Killers - Mr. Brightside (Big Room Remix) , pro mě jeden ze starých povedených tracků v novém a velmi příjemném kabátě. A pak následovaly ještě další dva, u kterých si název nevybavím. To už se ale vedle Marcela připravoval jeden z mladých a velmi talentovaných DJ´s, Drastics.

marcel woods

Poté, co Marcel dohrál svůj set, byl publikem odměněn velkým aplausem. A to ho asi možná přivedlo i dolů na parket, kde rozdal mnoho podpisů a také chvíli zapózoval všem, kteří toužili po fotce s ním. Bohužel čas byl neúprosný a na Marcela čekala cesta na hotel a brzké ranní vstávání na letadlo, a tak musel odejít, i když na cestu mu Drastics zahrál jednu z jeho velmi povedené a mnou hodně oblíbené produkce, Marcel Woods - Time Is Running Out. Mezi tím, co si na tento večer Drastics vzal s sebou, byl jeden lepší track vedle druhého.Tak například John Marks - Jesus Christ Superstars, Sander van Doorn - A.K.A či Warp Brothers - Smells Like Teen Spirirt. A bylo toho určitě mnohem víc, tohle je jen střípek z toho, co jsem stihl zaslechnout, protože i nás začal tlačit čas a museli jsme se odebrat na cestu domů. Pro toho, kdo by si chtěli poslechnout Drasticsův sound, mám odkaz na www.myspace.com/djdrastics, kde najde jeho namíchané sety i jeden exkluzivně připravený pro párty Koule. Určitě doporučuji nejen proto, že se povedl, ale uslyšíte tam i věci dost podobné těm, které v pátek v Táboře zazněly. Co říci na závěr? Snad jen, že tahle párty, i v tak malém dorazivším počtu lidí, se zařadila mezi jednu z nezapomenutelných. A všichni, co dorazili, si to zřejmě užili stejně jako já.

marcel woods

Tímto bych chtěl moc poděkovat naší posádce za dopravu – Slávkovi, Payovi a Petrovi – a všem co jsem během večera potkal – Dance-Girl, Denisu, Winnie, Partygirl, Radušku, Ligayu, Hellmana, Athra, P@lčiho, Wydru, Pulpiho, Smallmaga, Tigiho, Milana a Draxe. Mimo jiné chci také poděkovat organizátorům, že sem vozí tak výborná jména jako je Marcel Woods – Díky Drobku a spol.

4 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Partygirl
26. 03. 2007 | 12:19:09
+0 | -0
skvelej reportik a diky zap ozdrav :) sem opravdu rada,ze sem nezustala doma akce byla skvela byl by hrich tam neject Marcel byl proste super!
Jirka
24. 03. 2007 | 11:02:06
+0 | -0
Naučte se dělat reklamu. Plakáty sice vidět byli, ale na internetu to bylo hodně slabé.
Raduška
23. 03. 2007 | 13:12:01
+0 | -0
Honzíne díky za pozdrav, taky zdravim. Akce se vážně povedla a není, co by se dalo vytknout. A to, že lidi nedorazí se prostě občas stane.
muntl
23. 03. 2007 | 09:36:07
+0 | -0
No ne že by ho neznali, ale myslim si, že promotéři hooodně podcenili propagaci týhle akce. Jako vylezt s PR matrošem dva týdny před akcí, i když s takovymto headlinerem, mi přijde dooost pozdě.
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika