Justin Robertson hostem sobotní Elektry

Justin Robertson hostem sobotní Elektry

28. 03. 2007  |  Autor: Otherside  |  Komentáře (4)
V sobotu 24. března přivítala pražská Elektra kromě rezidentů i veterána Justina Robertsona. Fakt, že se tu noc všude pařilo o hodinu méně neubral na výborné atmosféře a řada z nás, kteří jsme sobotní Elektru navštívili si můžeme v kalendáři odškrtnout další vydařený večírek.
Na březnový díl Elektry jsem se velmi těšila především díky hlavní hvězdě večera - Justinu Robertsonovi. Do klubu jsem přišla kolem půl jedenácté a vzhledem k poměrně ospalé atmosféře jsem se odebrala do chill outu, kde mě mile překvapil dj Diome, s jehož hraním jsem měla tu čest poprvé a jeho vesele laděný styl se trefil přesně do mého vkusu.

Zatímco jsem trávila čas v chilloutu, na hlavní stagei vystřídal Airta resident Elektry Orbith. Těšila jsem se na jeden z jeho tanečních elektrem nabitých setů, ale bohužel tentokrát se moje očekávání nesplnilo. Asi do poloviny setu jsem se vyloženě nudila a až ve druhé polovině mě konečně Orbith přesvědčil k tanečku na pomalu se zaplňujícím parketu.

Po Orbithovi se na minutu přesně (1:00) objevil za pultem holohlavý sympaťák Justin Robertson. Roxy v té chvíli už byla slušně zaplněná a Justin házel úsměvy na všechny strany, což mi připomíná, že jsem ještě nezmínila úsměvnou dekoraci klubu, který byl vyzdoben velkými barevnými smajlíky. Orbith nás koncem svého setu pořádně rozdováděl a Justinův začátek mi připadal spíše jako studená sprcha než jako pokračování v tom, co Orbith začal. Někteří návštěvníci začali parket opouštět, řada z nich ale zůstala a vytrvala do doby, kdy Justin trochu zrychlil a vnesl do klubu tu správnou taneční atmosféru.

Jak už jsem zmiňovala na začátku, mám v oblibě elektro sety, ve kterých se střídá hit za hitem a při kterých se pořádně vyřádím na parketě, ale Robertsonův houseový set s nádechem elektra a acidu moje kritéria nyní nesplňoval. Ovšem mé pocity se evidentně neshodovaly s pocity ostatních návštěvníků, kteří byli naplnění pozitivní energií, kterou Justin rozdával po hrstech, tancovali s rukama nad hlavou a jásali při prvních tónech každého provařenějšího tracku, který během jeho setu zazněl.

Ve 3 ráno Justina vystřídal opět Airto a Airta posléze Orbith, což jsem ale už neměla možnost slyšet, protože jsem opouštěla Roxy a ubírala se domů. Party se nakonec přece jen vydařila, i když ruku na srdce, Elektry bývají i lepší.

4 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

01. 06. 2007 | 09:16:21
+0 | -0
na elektre jsem byl taky a musim opravdu rict, ze se justin vubec nevytahl. dokaze zahrat uplne super, jenze tentokrat jako kdyby chtel dostat jmenu tyhle party. a nebylo to uplne ono. justin je znamej tim, ze hodne meni atmosferu svyho setu tech/house/soft techno/elektro/..., coz se o tomto setu prevazne v 'elektrodisko' atmosfere rict rozhodne nedalo.

29. 03. 2007 | 15:10:31
+0 | -0
Já jsem ho slyšela na Climaxu a tam mě naprosto nadchnul! a tam podle mého taky daleko více hudebně "pasoval"..

29. 03. 2007 | 14:25:20
+0 | -0
myslim,ze justin byl bozi sakra,furt nepomlouvejte:D hlavne,kdyz pak nasadil kloboucek,vzal vozicek s deskama a odkracel si to do tmave ulicky uplne sam:))

29. 03. 2007 | 12:28:30
+0 | -0
Elektry jsem se také zúčastnila, a musim v první řadě opravdu souhlasit Dj Diome, který hrál v chill outu, trefil také naprosto můj vkus a moc se mi líbilo jak hrál. Jelikož na hlavní stagei, kde se mezitím vystřídal Orbith a Justin Robertson, se hudba minula s mým vkusem, a nenaplnila má očekávání, hlavně od Justina Robertsona, přesto konec jeho setu povedený byl takže jsme si i zatancovali... Poté jsme Roxy opustili a šli si spravit chuť ještě do jiného klubu, což se nám podařilo, hudba byla přesně dle našeho vkusu.
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika