No Respect Film Fest 07

No Respect Film Fest 07

02. 04. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Internetový festival studentských filmů na SUN TV  je již v plném proudu. Podívejte se na nejlepší snímky budoucích hvězd české kinematografie a vyberte nejlepšího.
Žádné batůžky, žádné spaní ve spacáku ve frontě na lístky. Afterparty po premiéře filmu přímo u vás doma s lahví Metaxy. Hlasujte pro nejlepší snímek a pošlete jeho režiséra s celým štábem do Řecka.

Internetový festival studentských filmů No Respect Film Fest na SUN TV už je v plném proudu. Podívejte se na nejlepší snímky budoucích hvězd české kinematografie a vyberte nejlepšího. Na 14 dní se podívá do Řecka díky vám. Veřejnoprávní a komerční televize jim prostor nedá, SUN TV ano. Pozor, festival končí 28. května 2007.

První ročník No Respect Film Fest nabízí díla studentů čtyř filmových škol. V nabídce na SUN TV bude až do 28. května 120 hraných, dokumentárních i animovaných filmů v několika kategoriích. Na festivalu se představí nejtalentovanější tvůrci, kteří jednou budou tváří českého a slovenského filmu.

„No Respect Film Fest 2007 patří k projektům, které znamenají alternativu ke klasickým festivalům. Divák nemusí nikam chodit, podívá se na svůj film, kdy chce, a může se plně soustředit na požitek ze sledování filmu. Současně se tak studentské filmy dostanou k mnohem většímu počtu diváků než při klasickém festivalu,“ říkají organizátoři unikátní internetové přehlídky.

Absolutní vítěz filmového festivalu, o kterém rozhodnou diváci přímo na stránkách SUN TV (http://suntv.eu.com), odjede na výjimečný výlet do Řecka, vítězové jednotlivých kategorií obdrží karton Metaxa5*. Autor stříbrného filmu obdrží Suntonic set a bronzoví se mohou těšit na láhev sedmileté Metaxy.

www.suntv.eu.com 

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika