Premiéra Amazing City očima naši redakce

Premiéra Amazing City očima naši redakce

17. 04. 2007  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (2)
Říkam si: Jedna reportáž z tolik důležité akce je prostě málo a tak jsem oslovil členy naši redakce, kteří s v pátek na Amazing City vydali, ať už to bylo jen ze zvědavosti, či za hvězdným line-upem. Přečtěte si naše krátké názory.
valmontDavid Valmont: Premiéra tohoto eventu stejně jako představení celé promotérské skupiny dopadla na jedničku. Line-up plný jmen a všechny také dojely. Vše, co bylo slíbené bylo splněno. Opravdu vyvedený první díl. Faktem ale je, že po dlouhé době jsem se přijel na akci prvoplánově bavit, takže kritické oko jsem nechal na parkovišti před T-Mobile Arénou a pak také se první díl nováčkům povedl natolik, že nemá smysl řešit maličkosti. Zarazila mě menší návštěva, na které se podílel zřejmě Agentův mejdan v Benešově a možná i vyčkávání ze strany cluberů, jestli akce nedopadne fiaskem, jak se v nedávné minulosti podařilo jiné promotérské skupině. Pokud má CV na stránkách motto pro rok 2007 - budování značky Amazing City, mám pocit, že to chytli ze správné strany. Díky!

tazTaZ: Na AmazingCity bylo vidět, že nic nebylo ponecháno náhodě a vše bylo pečlivě připraveno a organizováno. Držím Clear Vision palce, aby jim elán vydržel co nejdéle! Chválu si rozhodně zaslouží ozvučení T-Mobile arény, podle mne nejlepší jaké jsem kdy zažil. Zvuk byl čistý a příjemně přiměřeně hlasitý. Vizuelně byl na párty moc pěkný pohled, i když po shlédnutí záznamu prezentace Ministry v Ostravě a po loňské Apokalypse #24 jsem od vodní stěny čekal přeci jen více než jen inovaci Tiësta 2005. Mimo to jsem měl pocit, že si VJs v posledních asi 2 hodinách párty vybírali dovolenou a hala se chvílemi ocitala v úplné tmě (několikrát jsem musel čekat na rozumné pozadí pro fotku partypeople). Hudebně jsem se nejvíce bavil do Paula Oakenfolda, k ránu už sety sklouzávaly do nudných a pro mě příliš tvrdých krajin. Celkově ale párty každopádně na jedničku, těším se na AmazingCity #2!"

acidAcid: Na Amazing City jsem byl zvědavý nejen proto, že tenhle díl byl vlastně premiérou, ale taky proto, že kvůli téhle akci proběhla docela velká mediální masáž a promotéři slibovali hodně vysoký standard eventu. Až na malou změnu v line-upu, kdy místo Matta Hardwicka vystoupil John Askew, a to, že Hallivell hrál až po Julesovi (v posledním zvěřejněném line-upu na webu to mělo být naopak), proběhlo vše v pořádku. Žádná "nečekaná" absence hlavní hvězdy se naštěstí nekonala. Docela mě překvapilo, že pořadatelé zmenšili parket. Díky vodní stěně a konstrukci světel se plocha docela zmenšila, ale naštěsí to nebylo až tak tragické, že by nebylo místo k paření. Ceny na barech nebyly nijak závratné, ale když na tiskové konferenci pořadatelé hovořili o ceníku, představoval jsem si to taky trochu jinak. Když bych měl zhodnotit celou párty, tak z ní mám určitě pozitnivní dojem. Výborná hudba (potěšilo mě, že se nehrál žádný vokálový sladký trance), laserové efekty + vodní stěna dokázaly navodit skvělou atmosféru. Celkově bych dal 8 bodů z 10 a myslím, že UM bude mít na poli pražských halovek do budoucna velkého konkurenta.

si-siSisi: Amaizing City pro mě nebylo nic nového. Akci bych hodnotila jako průměrnou. Hudebně mi akce nic nepřinesla. Bylo tam pár míst, kdy se dobře tančilo, ale to bohužel nestačilo na to, abych akci viděla jako celkově pozitivní. Byla to jedna z tuctových akcí. Možná, že až bude druhý díl, tak nás překvapí a udělají něco originálního. Přece naše možnosti nesahají jen do T-mobile arény a na vodní stěnu.

gusman: Zklamání ze setu a chování Paula Oakenfolda, milé překvapení v podobě LadyDee Jane a Johana Gielena, očekávaná tvrdost Eddieho Haliwella a Judge Julese, John Askew místo Matta Harwicka. Super světelný park a k ránu nakonec i pěkná atmosféra. Tak takovéhle pro mě bylo Amazing City v T-mobile aréně.

honzinHonzin: Ja bych to hodnotil kladne, ale ta organizace. Nejdriv problem u vstupu -hazeli me zprava doleva a až pak se shodli, ze me dovnitr pusti vchodem, kde jsem byl. Pak zklamal pozdni prichod Oakenfolda, a take zmena lineupu kterou jsem se dozvedel az namiste. Jinak nejlepsi Gielen a Oaky byl mnohem lepší v sobotu na Vandit Night. To byla panecku jizda a ne jako v Praze, kam se akorat prijel dobre napit podle me. Jinak asi ta stena byla vychytana a ceny na baru sice slibovaly nizke (ale mohli byt jeste nizsi si myslim). Usporadani stage mohlo byt uplne jinak, vzdyt tam nebyl ani zadny kontakt s publikem, coz si myslim, ze je na akcich celkem podstatna vec.

bladebladebladeblade: AC bola premiérova party. Podľa mana organizátori by mali byt spokojný. Výborná vodná stena v spojení s laser show. Ľudí sa zúčastnilo celkom dosť. Lepšie povedané vpredu sa ani skoro nedalo prejsť z jednej strany na druhu. Čo mne ako fotografovi celkom vadilo, ako aj zle rozvrhnuté stanoviste go go, tak isto ako aj technika zvukárov. AC bola moja prvá akcia v Prahe a dá sa povedať že ma celkom navnadila na ďalšiu časť svojho pokračovania.

ozzbyozzby: Mě se to až na par much líbilo. Na AC jsem se šel především podívat, co pořadatelé díky nevelkým zkušenostem organizačně nezvládnou. Na místě mě pak mile překvapili a o to více jsem zvědavý na druhé pokračování, jelikož se dá předpokládat, že se na své premiéře moc moc naučili a jistě se i poučili z produkčních chyb, které jsme my jako partypeople ani nezaznamenali :o) Držím palce a jsem velmi velmi zvědavý na letošní podzim.

jaraJára: Pátek třináctého je možná pro někoho smolný den, ale jelikož pověrčivý nejsem a byl by hřích zůstávat doma, zbývalo jen vybrat akci, na kterou ten večer vyrazím. Nabízely se kromě klasických klubovek i dvě větší halovky a to Amazing City v T-mobile areně a Techno Masters v KC Benešov. Paula Oakenfolda poslouchám už řadu let a také jsem si nemohl nechat ujít první počin nové agentury Clear Vision, takže jsem v tento den zamířil do útrob zmiňované T-mobile areny. Už po příchodu jsem si uvědomil v jakém duchu se akce ponese. Klasická show s lasery, gogo dancers, vodní stěnou a dalšími „nezbytnostmi“, které k velkým tranceovkám tak nějak patří. V této době sázel hitovky Johan Gielen a já šel fotit rozhovory do press centra, kde jsem zůstal asi 2 hodiny, díky čemuž mi dění v hale uniklo. Po odfocení poslední serie nedočkavě chvátám na plac, abych stihnul co nejvíce ze setu Oakiho. Prvních dvacet minut bylo celkem dobrých, nechyběl nápad, ani svižnost. Bohužel po této době a po zbytek setu se už hudba nesla tak nějak monotónně a trochu nudně, což bylo vidět i na lidech okolo, kteří až na výjimky zvedali ruce ke stropu jen v těch okamžicích, kdy Paul pustil nějaký ten známej „flák“. Po skončení jeho setu jsem začal dokonce litovat, že nejsem v Benešově. Naštěstí Judge Jules a ostatní djs, kteří hráli po Oakenfoldovi už hráli o poznání lépe a já se dokonce začal i trochu bavit. Resumé z celé akce je pro mě tedy spíše negativní, ikdyž musím říct, že za to nemůže organizace, ale spíš výkon hlavní hvězdy, který nebyl snad ani padesátiprocentní. Příště na Sashovi to snad bude lepší.

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

AMAZING CITY

Pátek 13. 4. 2007
Vstup: online předprodej 550 Kč, na místě 650 Kč
Vystupují:
Paul Oakenfold, Judge Jules, Eddie Halliwel, Johan Gielen, Laydee Jane, Daniel Divoli
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
TaZ
05. 06. 2007 | 09:29:59
+0 | -0

2 Jaromir:

myslim to vážně. konečně jedna akce, ze které člověk neodcházel úplně hluchý...
Jaromir
18. 04. 2007 | 13:28:25
+0 | -0
David Valmont byl asi na jine party, nez zbytek komentatoru ;o))) TaZ to s tim zvukem asi nemysli vazne, se Sisi souhlas, ale nejlepe to vystihl Honzin!
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika