Midi lidi vydávají debutové album

Midi lidi vydávají debutové album

01. 05. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po roce a jednom dni trojice hudebníků a vizualistů přináší prostřednictvím debutového alba „Čekání na robota“ existenciální elektro s lidskou tváří. Třináct šťavnatých tracků jsou vlastně nové verze toho nejoblíbenějšího, co kapela předvádí na svých koncertech

Tříčlenný elektronický projekt kolem filmaře Petra Marka (ex Muzikant Králíček, Dekadentní divadlo Beruška, Kakaduo, Dr. Kombajn zábavy atd.), hudebníka a herce Prokopa Holoubka (ex Triglav, Lynx-Lynx, Dekadentní divadlo Beruška, Dr. Kombajn zábavy) a šperkařky Markéty Lisé, vznikl na základech emo/elektrogothic kapely Krásný stěhovák Gerard a Sexuální nábytek, jehož jsou všichni tři členy. Fungují od dubna 2006, za tak krátkou dobu však odehráli velké množství koncertů v ČR a na Slovensku.

midi lidi

Stylově se kapela pohybuje na hranách elektro/experimental/IDM a to ve velmi tanečním a energickém mixu. Hudba je doprovázena odsekávaným sborovým zpěvem originálních českých textů. Právě toto spojení (elektronická hudba vs. české texty) kapele pomohlo najít rychle velké množství fanoušků a poměrně nečekanou hranost písní v rádiích (Rádio 1 a Rádio Student). Součástí živých performance je i VJ, který „realtime“ obrazově významně doplňuje vystoupení – všichni VJs – Filip Cenek, Magdalena Hrubá a VJ Kolouch (Anymade.org), kteří s kapelou vystupují, patří mezi etablované české vizuální umělce.

Křest alba
Proběhne v brněnském klubu Fléda, a to v pátek 1.6. v rámci klubovky Itch my ha ha ha se zahraničními hosty. V Praze budou koncertovat v rámci Free Mondays 28.5. v klubu Roxy.

Tracklist "Čekání na robota"
01. Láska
02. 24-48
03. Pes
04. Obuba
05. Strejdo
06. Agent
07. 1:1
08. Existence
09. Bujon
10. Start
11. Je toho hodně co říct
12. Zkratosféra
13. Tvůj domov

Stahuj zdarma tracky od Midi lidi

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika