Blíží se osmý Take Control

Blíží se osmý Take Control

08. 05. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
Osmý díl drum\'n\'bassové party Take Control přinese Virus Label Night, na které se 18. května 2007 v pražském Abatonu představí legenda Ed Rush. Do Čech se vrátí po roce, aby předvedl, proč je se svým kolegou Opticalem právem považován za pionýra scény a zakladatele neuro-funku.
Na počátku kariéry se pánům povedlo zavést styl, který je dodnes velkou inspirací mnoha zavedených i mladých producentů. Jejich první dvě alba "Wormhole" a "The Creeps" byla naprosto nadčasová a průlomová, další, "The Original Doctor Shade" a "Chameleon" už nepřinesly Edovi a Opticalovi jen růže, drum'n'bassovému světu však stále nadprůměrnou kvalitu.

ed rushProducentská dvojka se rozhodla jít s dobou, konkurovat těm nejlepším, a tak s přibývající cifrou měnila i zvuk. Analogové funky tracky, z nichž vycházejí například Noisia, Break a Teebee, vystřídaly nabušené hitovky plné řezavých kytar, které vás na parketě vyždímají úplně stejně jako kdysi pecky z The Creeps. Těm fanouškům, kteří by se chtěli vrátit do minulosti, nadělili zavirovaní kluci před dvěmi lety album Virus Vaults, sestavené z oprášených šuplíkovek. Pak už ale nastal čas udělat pořádný krok vpřed a pozadu nezůstal ani label Virus, jehož diskografii obohatila trendy jména Noisia a The Upbeats.

Na akci dále zahrají Deadly Viperz – DJská dvojice zahrnující Akiru a Anakina z nejznámějšího českého drum'n'bassového bookingu Shadowbox. Jejich rychlý mixovací styl plný energických tracků skvěle udrží tempo, které headliner Ed Rush bezesporu nasadí. Vždyť za svoji dlouholetou DJskou historii podpořili mnoho významných jmen jako Marky, Andy C, Sub Focus, TC, Friction, Noisia, Dillinja, Adam F, High Contrast, Nu:Tone nebo Fabio a mnohé další a jejich zkušenosti s rozhýbáváním davů by jim mohl každý závidět.

Dále se za gramofony předvedou IM Cyber, Suki a Bifidus Aktif, k odpočinku bude připravena dubstepová stage, na které své placky rozjedou ANS a Side.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TAKE CONTROL 8

Pátek 18. 5. 2007
Vstup: Předprodej 150 Kč, na místě 200 Kč
Vystupují:
Ed Rush, Akira & Anakin, Im Cyber, Suki, Bifidus Aktif, Side, ANS
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
ozzby
14. 05. 2007 | 13:58:06
+0 | -0
Tomu neveř. Je to absolutni nesmysl..

14. 05. 2007 | 13:29:12
+0 | -0
Chci se zeptat co je pravdy na tom že páteční Take Control bude do 3 do rána,což mi přijde dost málo???Díky
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika