Nejlepší trance klubovka v Duplexu Most?

Nejlepší trance klubovka v Duplexu Most?

28. 05. 2007  |  Autor: DjDkDave  |  Komentáře (3)
V pátek jsem vyrazil do mosteckého Duplexu na party Euphonic Night, která nabízela především vystoupení Ronskiho Speeda a dua Kyau & Albert. Za trance hudbou cestuji po celé republice a tato páteční party ve mě zanechala pocit nejlepší trance klubovky, kterou jsem doposud na domácí půdě navštívil.
Na party jsem dorazil přesně ve 21:30, když začínal hrát Mark Marberg, tou dobou bylo v klubu snad jen 10 lidí a já jsem se pomalu začal strachovat, jak celá tato akce dopadne, jelikož trance akce pořádané mimo Prahu jsou obecně velmi málo navštěvované. Ze začátku Markova setu bylo znát, že je z návštěvnosti lehce vykolejený a nervózní, což se nepatrně podepsalo i na začátku jeho vystoupení, kdy dokonce chvíli bojoval s mixákem. Netrvalo to však dlouho a začal si to dávat s bravurou sobě vlastní. Celý jeho set byl celkem dobře stravitelný, ale rozhodně se nedá říci, že by byl nějak našlápnutý. Označil bych ho zpětně jako takový klid před bouří. Během Markova setu se pozvolna začal Duplex zaplňovat lidmi, ale i přesto to nebyla žádná sláva a až ke konci Markova setu se teprve pár lidí rozpohybovalo i na tanečním parketu. Mark rozhodně nezahrál špatně, ale znám i jeho lepší hudební výkony. Určitě se na jeho formě podepsala i takto tragická návštěvnost, při jaké se bezesporu nehraje dobře nikomu.

Po Markovi šel na řadu domácí trance Dj Michael C. Ten začal pěkně upliftově a v podobném stylu pokračoval dál. Docela mě tím překvapil, protože na většině akcí, kde jsem ho slyšel, hrál o poznání tvrději. Jeho set bych označil za překvapení večera, zahrál opravdu stylově, jeho set měl gradaci a energii. Během jeho setu se Duplex již slušně zaplnil a musím říct, že mě nakonec návštěvnost této akce docela mile překvapila. Ze songů, které jsem poznal v Michalově sutu vyjmenuji: Energy 52 - Cafe del Mar, Doornův - King Of My Kastle, Feels Like Home v Marco V remixu, Jose Amnesia feat. Jennifer Rene - Louder.

Po Michalovi se na scénu dostal první z hlavních taháků této akce, Ronski Speed a zahrál dle mého názoru nejlepší trance set, jaký jsem měl u nás tu čest kdy slyšet. Byla to opravdu jízda od začátku až do konce. Jeho energický trance nenechal snad nikoho v klubu chladným, atmosféra během jeho setu byla naprosto úžasná, jeho komunikace s publikem byla rovněž naprosto fantastická a není snad jediná maličkost, kterou bych mu vytknul. Začátek jeho setu se nesl v klidnějším upliftovém rytmu, aby se pomalu ale jistě vyvinul až k tvrdším techtrance skladbám, zahrál např. Incognition, Anthem, Light Of Kiksu, Smack My Bitch Up, Lethal Industry a pro mě vrchol jeho setu Above & Beyond - Home atd. Když končil songem Ronski Speed - E.O.S. vs. Oceanlab feat. Justine Suissa – Satelite, tak jsem byl už v sedmém nebi.

Kyau & Albert

Poté přišel na řadu největší tahák party Euphonic Night v podobě dvojičky Kyau & Albert. Po Ronskiho setu jsem se trochu obával, jestli dokáží sebrat hozenou rukavici, ale hned od prvních okamžiků mě začali utvrzovat v tom, že jsem se ničeho bát nemusel. Na Ronskiho set navázali songem od Tiesta - Ten Seconds Before Sunrise a pokračovali vlastní produkcí - Always A Fool, Megashira, Are You Fine (pro mě osobně vrchol jejich setu), došlo i na Anthem od Filo & Peri feat. Eric Lumiere atd. Line-up si ostatně můžete přečíst níže. Jejich komunikace s publikem byla též na velmi kvalitní úrovni. Finále obstarala skladba Kyau & Albert - Walk Down. V tu dobu jsem již téměř padal únavou, jelikož jsem byl od začátku setu Michael C až po konec setu od Kyau & Alber téměř neustále na tanečním parketu. Ještě ale k jejich setu dodám, že chlapci překonali svůj nedávný výstup na Mayday, kde jsem je měl tu čest slyšet také Live.

Dále nastoupil za mixák další Dj ze stáje Euphonic, Sonorous. Jeho set nebudu hodnotit, protože jsem ho neslyšel až do konce, byl jsem natolik vyšťavený předchozím průběhem akce, že jsem zamířil směr domov chvili po čtvrté hodině ranní. To co jsem z jeho setu slyšel nebylo špatné, ale sil už se mi bohužel nedostávalo.

Ještě bych se rád vrátil k samotnému klubu, byl jsem v něm poprvé a musím říct, že je to celkem pěkné místo na pořádání podobných akcí. Jediné co bych vytknul, a co bylo snad jediným negativem celé akce, bylo chvílemi nesnesitelné vedro, takže bych doporučil přidat několik větráků navíc, nebo alespoň opravit ty co tam jsou. Co se týče světel a laserů, tak jsem byl mile překvapen. Laser show byla chvílemi opravdu impozantní (laserů v Mosteckém Duplexu mají víc než na kdejaké halové akci v T-Mobile aréně).

Celou akci shrnu velice výstižně, byla to od začátku do konce neuvěřitelná jízda a dle mého osobního názoru zřejmě i nejlepší klubová tranceová akce u nás, na které jsem kdy by a už nyní se těším na polský festival Creamfields, kde Kyau & Albert i Ronski Speed opět vystoupí. A pokud byste je chtěli na Creamech také slyšet, máte stále možnost využít naši nabídku a vyrazit připraveným autobusem.

Tracklist  Kyau & Albert Live (By Paya)
01. DJ Tiësto - Ten Seconds Before Sunrise
02. Kyau & Albert - Always A Fool
03. Mark Otten vs. Carrie Skipper - Time Is Serene (Menno de Jong Remix)
04. ID
05. Super8 & DJ Tab - Needs To Feel (Wippenberg Remix)
06. ID
07. Kyau & Albert with Marc Marberg - Megashira
08. DJ Tiësto feat. BT - Break My Fall
09. Interstate - Remember Me (Terry Bones Remix)
10. Filo & Peri feat. Eric Lumiere - Anthem
11. Stoneface & Terminal - SuperNature (Giuseppe Ottaviani Remix)
12. Kyau & Albert - Are You Fine
13. Aly & Fila - Eye Of Horus (Ronski Speed Remix)
14. Ferry Corsten - Beautiful
15. Kyau & Albert with Marc Marberg - Megashira (Stoneface & Terminal Remix)
16. Remo Con - Cold Front (Bart Claessen Remix)
17. Kyau & Albert - Walk Down
3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

29. 05. 2007 | 12:40:03
+0 | -0

:)

ja prece vim, proto jsem tam doplnil "nicmene proc ne" ;)
Milan
29. 05. 2007 | 09:11:24
+0 | -0

Hustey

Si to přečti pořádně. To přeci není žádné tvrzení ale "dle jeho názoru" :-)

29. 05. 2007 | 00:56:59
+0 | -0

-_-;;

"Po Michalovi se na scénu dostal první z hlavních taháků této akce, Ronski Speed a zahrál dle mého názoru nejlepší trance set, jaký jsem měl u nás tu čest kdy slyšet."



hodne odvazne trvzeni, nicmene proc ne :)
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika