Time 2 Fusion v Akropoli

Time 2 Fusion v Akropoli

04. 06. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Projekt Time 2 Fusion vznikl roku 2006 v Praze. Hlavním impulsem bylo sjednotit různé a zajímavé umělecké projekty v jeden celek, který by se prezentoval na jednom místě, v jeden den.
Projektu vyšel vstříci Palác Akropolis, který poskytl potřebné prostory. Dále se zapojila nezisková organizace Ciant, která sama představuje a vytváří nejmodernější multimediální projekty. Díky podpoře Ciantu se T2F obohatila o Videovizuální techniku a umělce z jiných zemí. V neposlední řadě i DB Booking, který podporuje mladé, talentované a začínající djs jak z Česka tak Evropy.

Time 2 Fusion je neziskový projekt, který si klade za cíl ne peníze vydělat,ale prezentovat moderní, zajímavé, umění nejen pro mladé lidi. Spojuje více elementů jakými jsou hudba (house, drum&bass, breakbeat, elektro, atd.), video art (projekce, mix do hudby), design (návrh webu, letáků, plakátů), umění malby (expozice obrazů, či plastik), fotografování (expozice fotek), ale i programování (website, programy na světla) a další. Na každém projektu vždy spolupracuje přes 20 umělců a produkčních, kteří se bez nároku na honorář snaží prezentovat svou práci v jeden večer. Vzniká tak unikátní akce, která slouží nejen jako večer plný zabavy, ale působí také jako součást nového umění a jeho vlastní prezentace. Pro mladé umělce je to jedinečná šance seberealizace s tím nejlepším zázemím.

DJ Ganez aka Ganez The Terrible ( FR )
Ganez se v průběhu svého dětství střetává s kulturou hip-hopové a elektronické scény. To se ostatně odráží v celé jeho tvorbě, ať už se jedná o vytváření graffity nebo v jeho vlastní hudební produkci, ve které můžete nalézt hip-hopové beaty, groovy house, dokonce však i techno smyčky. Jako DJ začal roku 1993 ve francouzském undergroundovém soundsystému SPIN, se kterými vystupuje na free parties a festivalech po Francii. Kolem roku 1998 začíná více experimentovat a tím se dostává do podvědomí na evropské scéně a později od roku 2000 hraje jako rezident v mnoha klubech či barech po celé Evropě, jakými jsou například The Fridge (uk) - Zebra club (uk) - The Venue (uk) - Belved Club (irl) - Monkey (ca) - Exit (ca) - El Congresso (es) - The Privilege (es) - Ku (es) - D Club (ch) - Arena (ch) - Mad (ch) a dalších.

DJ Keygen (Kaotic, World Alchemist Records, FR)
Keygen se věnuje DJingu od roku 1994 a produkci od roku 1996. Nemá vyhraněný styl, proto se v jeho setech můžete setkat s více hudebními styly počínaje hardfloorem, přes elektro, případně jungle až tekk. Je aktivním členem jednoho z prvních francouzskýchsoundsystémů a vypracoval si svůj specifický styl hraní při účasti na mnoha akcích v klubech a openairech po celé Evropě. Nechte se unést jeho jedinečným stylem.Můžete ho pravidelně vídat na akcích v různých klubech po celé ČR. Vystoupil u nás i během akce Methamorphose v Abatonu.

DJ Fedor (SK)
Původně jazz-funkový kytarista, který mixuje na slovenské taneční scéně už přes 7 let. Hraje pod hlavičkou Wattaz promotion, kterou sám založil. Byl dlouholetým rezidentem Nitranské Starej pekárne, kde organizoval akce Elektroclash a Simple Sample. Aby tohonebylo málo, je tvůrcem open air festivalu s názvem Rotor Jelenec, který bude mít toto létojiž své šesté výročí. Na Slovensku vystoupil na akcích jako je Amnesia, Pohoda, Klikfest a Bee Free. V jeho setech nesmí chybět elektro-house, breakbeat, scratche a cuty, deskyhvězd jako je Felix Da Housecat, DJ Hell, Ms. Kittin, Tiga, Fisherspooner, Coburn, Tiefschwarz, Koma & Bones a spousty dalších. Mezi jeho nejoblíbenější label patří jednoznačně Gigolo records. DJ Fedor si zakládá na energických setech s rozsáhlou paletou různých hudebních stylů, které nabízí současná scéna s elektronickou hudbou.

DJ Thomas ( SK )
Thomasovy začátky s clubovou scénou se datují až do roku 1998, kdy prvně začal navštěvovat parties. Elektronická hudba ho natolik uchvátila, že ji brzy začal sám mixovat a od roku 2000 začal i vystupovat na veřejných akcích. V jeho setech můžete čekat hodně progresivního housu protkaného elektrem. Thomas ovšem nepůsobí jen jako pasivní DJ, ale i jako slovenský promotér, mezi jehož velmi vydařené akce patří stále se rozvíjející party Amnesia, na které vystoupili například Afrika Islam či Chris Sadler.

Los Fishos Acidos DJs (CZ/YUG)
Los Fishos Acidos za 6 let svého působení na taneční scéně dokázali, že ve svých vynikajících setech umí křížit nejen kořeny z jejich domácí scény v J.A.R., ale také Evropy a Česka. Za Los Fisohos Acidos mixují dva bývalí lepiči plakátů DJ Shunka a kontroverzní AK - 47. Vůdčí osobností však nadále zůstává Fisa 2342, který nabírá další zkušenosti a insipiraci u kmenů a komunit Blízkého Východu.

DJ Andy S (CZ)
K hraní se Andy S dostal v roce 2003, kdy si mohl poprvé osahat gramofony. Své první si koupil v roce 2004 a od té doby mu nezbývá na nic jiného čas. Nyní svoji výbavu rozšířil o CD Player, pomocí kterého bych chtěl své sety více zpestřit. V kufru tahá labely jako Houseworks, Positiva, Defected, Ambassade atd. a v oblibě má i white labely. Slyšet jste ho mohli v pražských klubech - Palác Akropolis, U Bukanýra, Boiler, CZ Beat, nebo v českobudějovickém K2.

DJ Marky Evil - (CZ)
Nadějný mladý DJ Marky Evil (dříve známý také jako Maara) patří mezi velmi zdařilé pokračovatele tolik diskutovaného stylu Happy House. Svými sety dokáže vytvořit skvělou euforickou atmosféru a vykouzlit nejeden úsměv ve tvářích party people. Hraje v klubech jako: Mecca, Palác Akropolis, CZ Beat a Saigon!

DJ Bosch-K (CZ)
Vystupuje od roku 1998 v mnoha pražských i mimopražských klubech. Z počátku pouštěl různé styly: etnickou hudbu, dub, jungle… Asi po dvou letech propadl Electru a Breakbeatu. Několik let vystupoval s pražskou skupinou UNITY, a doplňoval ji svými scratchy. K úspěchům patří umístění na třetím místě v 2. ročníku celostátní soutěže začínajících Djs v TWM komplexu. Vystupoval po boku jmen, jako Adam Freeland, nebo B.L.I.M. na festivalu OPEN AIR FIELD a v pražské ROXY.

DJ Nikola (CZ)
Další z výrostků na české breakbeatové scéně. Specializuje se především na "digitální djing", ale v poslední době migruje i na časem nejvíce prověřený analog. Kombinace těchto dvou technologií mu dává více možností ukojit své hudební choutky, které velmi rád prezentuje i na veřejnosti a vesele tak ukájí tance chtivé party people. Jeho sety se nesou v duchu ostře našlápnutého nu-skul breakbeatu, ale rád zabloudí i do jiných hudebních sfér.

Kubatko (CZ) Defunked/UK, Strictly Digital/UK
Jednočlenný projekt Kubatko, pod kterým se skrývá jednadvacetiletý mladík, produkuje velice atmosférickou, melodickou téměř až ladies-only hudbu. Řadí se mezi experimentátory na poli DnB, ve kterém si sám vytváří vlastní pravidla. Za své jméno si připsal již několik více či méně známých značek a vy budete mít tentokrát možnost okusit jeho tvorbu v doprovodu vizuálního projektu Motion Capture. Ukázky a více informací hledejte na www.kubatko.info nebo www.myspace.com/kubatko !

DJ Akira (Shadowbox.cz) (CZ)
Rodák z Karlových Varů, ostřílený matador české taneční scény, polovina dua Deadly Viperz a menší party zviřátko. I tak by se dal stručně charakterizovat tento šikovný mladík, který si díky svému mixovacímu umu dokáže zjednat respekt, kdekoliv se objeví. Akira hraje drum and bass a breakbeat již od roku 1998, rozjížděl scénu v západních Čechách a pomohl tak místnímu publiku k sebeurčení. O jeho nesporných kvalitách svědčí časté návštěvy i za hranicemi, kde poslední dobou dominuje převážně SR, ale můžete na něj narazit i v Rakousku. Rozhodně však nezapomíná na své věrné fanoušky v ČR, které vždy potěší svou účastí na (nejen) open airových festivalech (Cosmic Trip, Sommer of Love) a v klubech (Roxy, Cross, Abaton, Akropolis) po celé ČR.

Duo Blondynos (CZ) - M4Y4 & Rudeboy (Shadowbox.cz) special Back2Back set!
Blondynos are back! 2 DJs, konkrétně Rudeboy a M4Y4, 2 odlišné subžánry DnB, každý s odlišným přístupem ke zvuku. Zatímco Rudeboy se převážně specializuje na liquid funk, tedy na pohodovější repertoár, M4Y4 přichází se surovým zvukem v podobě tech stepu a neurofunku. Navzájem jinak velmi kontrastní desky dokáží vytvořit nový a zcela ojedinělý celek, který tak slibuje opravdu nevšední zážitek. Věřte, že blonďáci moc dobře vědí, jak udělat pořádně rozjetý mejdan a proto si je rozhodně nenechte ujít!
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TIME 2 FUSION 4

Pátek 8. 6. 2007
Vstup: 60 Kč
Vystupují:
Ganez (FR), Keygen (FR), Fedor (SK), Thomas (SK), Los Fishos Acidos, Andy S, Marky Evil, Bosch-K, Nikola, Kubatko, Akira, DUO Blondynos
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika