Sensation White jako začátek nové éry

Sensation White jako začátek nové éry

05. 06. 2007  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (55)
Datum 2.6.2007 se nesmazatelně zapsal do dějin české taneční scény. Špičkově zvládnutá akce, monstrozní dekorace, světla i zvuk, a strhující ohlasy návštěvníků této party davájí jasně najevo, že podzimní halovky se musí posunout zase o pořádný kus dále. Pojďme si sobotní večer důkladně zrekapitulovat, včetně všech playlistů.
Jak bylo již dlouho dopředu většině partypeople dobře známo, 2.6. se Sazka Aréna proměnila v hudební chrám. Do Prahy zavítala jedinečná obří show Sensation White s podtitulem Space Show. Vše se událo pod taktovkou agentury United Music Events a věhlasné holandské korporace ID&T. O tom, že první česká Sensation White bude bezesporu největší událostí tohoto roku svědčil i fakt, že se podařilo prodat poslední standardní lístek necelé dva měsíce před samotným eventem. Místo pro konání bylo zvoleno nejlépe jak mohlo - největší, nemodernější, nejluxusnější domácí hala, Sazka Aréna. A dlouho dopředu uveřejněný line-up byl rovněž více než lákavý. Vždyť jména jako David Guetta a Armin Van Buuren neodmyslitelně patří k této legendární show, která sedmého dne sedmého měsíce sedmého roku třetího tisíciletí oslaví v Amsterdam Dance Aréna své sedmé narozeniny 07.07.07 – be there, dress in white!

sensation white
 
Vše pro mě začalo těsně před sedmou hodinou cestou z domova, kde již před vchodem jsem potkal souseda, který stejně jako já vyrazil směr stanice metra Českomoravská. A že nás takových nebylo málo. Čím více jsme se blížili, tím více bylo metro plnější bílými lidmi, jedoucí stejným směrem. První překvapení, kolik nás celkem jelo jedním metrem přišlo na naši společné výstupní stanici, kde cesta po eskalátorech ven byla opravdu neuvěřitelným zážitkem. Ovšem v porovnání s tím co přišlo venku, to bylo zanedbatelné. Zkrátka dress code zafungoval tak jak měl a byl součástí nezapomenutelné atmosféry od samého začátku. První věc, které jsem se obával, že nebude moc dobře zvládnutelná se nekonala. Mám tím na mysli neodmyslitelnou frontu u vstupu. Naštěstí vše probíhalo hladce a bez menších problémů jsme se ocitli chvíli před osmou hodinou v útrobách haly. O tom, že tento evenet je zvládnutý po všech organizačních stránkách do posledního detailu na výbornou, nás pořadatelé přesvědčili hned po vstupu, kde už stály hostesky a rozdávaly brožury s line-upem, které jsou již standardem akcí pořádaných jak ID&T, tak UME, propagační materiály, nebo poukázky na CD Visine white eyes kompilation. Nebyla opomenuta ani fotografická stěna, dobře zásobený merchandising (trička, mikiny, CD kompilace, klíčenky atd.) a také byl zaveden žetonový systém, na který ať si říká kdo chce co chce, je rovněž neodmyslitelnou součástí tohoto eventu. Ceny upomínkových předmětů byly v podobné úrovni, jako na akcích konaných na domácí půdě společnosti ID&T.

sensation white
 
Vchod do centra dění byl v době příchodu prozatím uzavřen ale neuběhlo ani dvacet minut a hlavní hala se otevřela a my jsme mohli oči nechat na dekoracích v motivu Space Show. Uprostřed taneční plochy se nacházela kruhová otočná stage jenž byla korunována obrovským atomovým hřibem, který celou noc zářil všemi barvami. Po jeho obvodu byla zavěšena další světla a upevněná vodící lana pro speciální vizualizaci. Na menších hříbcích, které skrývaly pod svými kloboučky projekční obrazovky tvořené z diodek, čekaly další vizuálizace, a vše doplňoval nespočet barevných laserů. Po stránce zvukové aparatury nelze vytknout jedinou chybičku, jelikož byla výborně vyvážena a zvuk byl téměř všude jednoduše geniální. Zákaz kouření jsem uvítal s obrovským nadšením a v průběhu večera jsem se přesvědčil, že až na menší výjimky se ho podařilo dodržet. S ohledem na stanovenou kapacitu jsem si nedokázal představit jak bude plocha, během večera, zaplněna. Byl jsem ale opět mile překvapen, i když kapacita byla stanovena na 15000 lidí což je celkem vysoké číslo, tak na ploše nedošlo k žádné mačkanici, a to ani přímo u stage. Když jsem se podíval v průběhu Megamixu kolem sebe na tribuny, tak jsem měl pocit že je opravdu kapacita naplněna. Před začátkem jsme zaujali místo na pohodlných sedačkách severní tribuny, přímo naproti VJs, abychom měli na stage a hlavní plochu ten nejlepší výhled.

sensation white
 
Let the party begin!
Bylo přesně půl desáté a vše bylo teprve na začátku. Intro ve velkém stylu nás uvedlo do dění války mezi lidmi a roboty ve městě v daleké budoucnosti. Celým večerem nás pak provázelo Oko.
 
Jako první se za DJský pult postavila domácí hvězda, Michael Burian. A hned ze začátku ukázal, proč právě on si zasloužil výsostné pozvání na tuto jedinečnou párty. DJ má bavit lidi a Michael ví čím přesně. Jeho set se nesl v duchu jeho nového soundu, čili v progresive. Během svého setu odehrál tracky jako Super8 - Needs To Feel v tom nejlepší co pro mě snad existuje Wippenberg remixu, novinka od Marco V - Possible But Unlikely, Roland Klinkenberg  - Mexico Can Wait,. Jeho set byl opravdu energetický a rozproudil nejen mě ale celou Sazka Arenu.

sensation white
 
Pomyslné žezlo nad večerem po Michaelovi převzal jeden z členů Svedish House Mafia Sebastian Ingrosso. Abych řekl pravdu, tak jsem nevěděl co od tohoto pána čekat, ale to co předvedl během svého houseového luxusního setu bylo naprosto úžasné. Sebastian je bavič tělem i duší a bylo to na něm hodně znát, že si dnešní večer přijel užít, ostatně tak jako my všichni. Během jeho setu byl ke slyšení třeba hodně vyvedený mix od Faithless – Insomnia, houseová klasika Danny Tenaglia - Music Is The Answer a legendární Underworld - Born Slippy, též ve výborném, ale mnou nezjistitelném mixu. Za jeho vystoupení měla snad skoro celá aréna ruce nad hlavou. Z mého pohledu Sebastian splnil svou úlohu na výbornou a skvěle připravil dav na nástup hlavní houseové hvězdy první české Sensation White. Dle úvodní vizualizace se jednalo o legendu, uploadovanou přímo z minulosti, aby její hudba žila navždy.

sensation white
 
Nebyl jím nikdo jiný než slavný francouzský DJ David Guetta, jenž na holandské Sensation White již vystupoval vcelku dvakrát. Poslední jeho představení bylo na letošní belgické Sensation White, a dodnes nemohu zapomenout na jeho, pro mě legendární vystoupení, na Sensation White v roce 2005, kde začínal svým hitem The World Is Mine společně s vokalistou JD Davisem. Ale zpět k té naší premiéře. Jako první od Davida zazněla jeho vlastní produkce v podobě singlu Love Is Gone s vokálem Chrise Willise. Záhy pak následoval jeho další singl Just A Little More Love, předvedl v průběhu jeho setu to nej z house music a také třeba Red Hot Chilli Peppers - Otherside v Peter Gelder Remixu, singl Love Don´t Let Me Go, klasiku Felix Da Housecat - Silver Screne Shower Scene. Do setu si dovolil i samply Breathe od The Prodigy, neopomněl i svůj legendární megahit The World Is Mine a svůj set uzavřel opět aktuálním Love Is Gone. Dle mého názoru jsem si snad ani nemohl přát víc a byl jsem nadmíru spokojen.

sensation white

Pak nastal další, z velmi očekávaných mezníků večera, a tím byl hudebně dobře namíchaný a vizuálně výtečně připravený Megamix - Intergalactic War. Promyšlená pastva jak pro uši tak oči. Pro mě osobně byl právě Megamix asi tou nejlepší částí večera. Show nabitá záblesky laserů, oslňujícími světly, řadou ohňů či explozí, doprovázeny průvodem robotů. K poslechu hrály skladby aktuálních hitů, jako je třeba Alex Gaudino - Destination Unknown či Meck feat. Dino - Feels Like Home (Marco V Mix), nebo hymna Sensation White od Sandera Kleinenberga - This Is Sensation, a samozřejmě také bývalý král světových Dj dle DJ MAG top100 DJ, Tiësto a jeho Adagio For Strings.

sensation white
 
Po Megamixu se hudebního kormidla ujal holandský korunní princ, tranceová hvězda večera, Armin van Buuren. V intru se o něm mluvilo jako o "Vyvoleném" a že je připravenější než kdykoliv před tím. A o tom, že je to pravda, dokázal v zápětí přesvědčit snad celé obecenstvo. Armin pro mě opět neodmyslitelně patří k Sensation White, stejně tak jako David Guetta a tím, že si ho sem pořadatelé pozvali, posunuli laťku této párty zase o něco výše. Právě Armin přilákal nemalou část svých fanoušků, což bylo vždy vidět když jsem se občas kolem sebe podíval a zahlédl jsem trička s logem ASOT, Armin Van Buuren či Armind. Myslím si, že své fans v průběhu svého setu nezklamal stejně tak jako mě, vždyť to co zahrál bylo naprosto úžasné jako třeba Rex Mundi vs. Ronski Speed - The Perspective Space ve velmi povedeném Markus Schulz Mashup, Above & Beyond – Oceanic, či hymna poslední doby Filo & Peri feat. Eric Lumiere - Anthem. V průběhu setu samozřejmě Armin neopomněl svoji vlastní produkci jako třeba s předposlední novinkou Rush Hour, či výborné Love You More, společná věc s Rank 1 This World Is Watching Me v Cosmic Gate Remixu, a hymna Sensation White z roku 2005 Serenity na které se s ním společně podílel Jan Vayne.

sensation white

Armin poděkoval svému publiku, uklonil se a u pultu se vystřídal s duem Gabriel & Dresden. Tedy ty už se u stage ukázali o něco dříve, zhruba ve stejný čas jako Armin před začátkem svého setu. Bylo to způsobeno změnou line-upu, který se podle mě dvakrát změnil. Z původního na nový a z nového zpět na původní. Avšak poslední změnu těmto DJ´s asi nikdo neoznámil, a tak si do začátku svého vystoupení museli ještě chvíli počkat, ale myslím si že jim to ani moc nevadilo. Celé dění pak všichni dále pozorovali z VIP deck. Jejich nástup byl opět doprovázen výborným intrem. Zahráli přesně to co jsem od nich očekával. Set se skládal z jejich produkce, nebo jejich vlastních remixů, jako třeba Above & Beyond - No One On Earth v Gabriel & Dresden remixu či The Killers - Read My Mind v Gabriel & Dresden Remixu, nebo Gabriel & Dresden - Tracking Treasure Down. Při svém setu samozřejmě neopomněli svoji poslední singlovou produkci Dangerous Power. Josh s Dave a tak od publika na konci svého setu sklidili velký potlesk na rozloučenou.

sensation white
 
Posledním aktérem tohoto eventu byl mladý energetický Sander van Doorn. Jedoduše shrnuto: jízda od začátku do konce! Bohužel sám jsem neměl už tolik energie, takže jeho královskou jízdu jsem si vychutnal z pohodlné sedačky, i když chvílemi se to opravdu nedalo vydržet, to co předváděl - prostě nádhera v podobě drsného techtranceu. Z mého pohledu výborná volba na konec. Tvůrce line-upu si zaslouží obrovskou pochvalu z mé strany. I když v duchu jsem si přál, aby místo něho vystupoval starý dobrý Marco V, jehož set ze Sensation White roku 2005 je prostě do dnešního dne neuvěřitelný – bombastický!

sensation white
 
Velké poděkování by si zasloužily obě crew pořádajících agentur UME a ID&T. Opravdu UME předvedla, že umí udělat výbornou akci, která v ČR ještě doposud nebyla. A tím také  posunula laťku na české taneční scéně, co se párty týče, hodně vysoko. Dík patří také spolupracující agentuře ID&T, že podpořila českou pořádající agenturu a dovezla všechno potřebné vybavení ke konstrukci stage. Sensation dokázala, že je show postavená na více, než jednom stylu hudby, vytvořená pro lidi, aby se dokázali povznést nad každodenní starosti a užili si párty.

Next Sensation White gig:
Sensation White Amsterdam 07.07.07 - Amsterdam Dance Arena
Sensation White Poland - Wroclaw 06.10.07 - Hala Ludova
 
Playlist made by Paya (not complete under construction)
 
Michael Burian Live @ Sensation White 02-06-2007
Super8 & DJ Tab - Needs To Feel (Wippenberg Remix)
Oxia - Domino
Marco V - Possible But Unlikely
Remy & Roland Klinkenberg - Mexico Can Wait
 
Sebastian Ingrosso Live @ Sensation White 02-06-2007
Faithless - Insomnia
Danny Tenaglia - Music Is The Answer
Underworld - Born Slippy (Yves Deruyter Mix)
Steve Angello & Sebastian Ingrosso - Umbrella
 
David Guetta Live @ Sensation White 02-06-2007
01. David Guetta feat. Chris Willis - Love Is Gone (Fred Rister & Joachim Garraud Remix)
02. ID
03. David Guetta - Just A Little More Love
04. Red Hot Chilli Peppers - Otherside (Peter Gelder Remix)
05. The Prodigy - Breathe (ID Remix)
06. David Guetta vs. The Egg - Love Don't Let Me Go (Walking Away)
07. Mason - Exceeder vs. Eddie Thoneick - Deeper Love
08. D.H.S. - The House Of God
09. Felix Da Housecat - Silver Screen - Shower Scene
10. ID (Vocal: You Drive Me Crazy?)
11. Tiga - You Gonna Want Me (Tocadisco 2007 Remix)
12. Thomas Schumacher - Tainted Love
13. David Guetta feat. JD Davis - The World Is Mine (ID Remix)
14. Snap - The Power vs. Alex Gaudino feat. Chrystal Waters - Destination Calabria
15. Arno Cost vs. Robin S - Show Me Magenta
16. Josh Wink - Higher State Of Consciousness vs. Warp Brothers - The Blood Is Pumping
17. Faithless - Insomnia 2005 (Armand van Helden European Vacation Mix)
18. David Guetta feat. Chris Willis - Love Is Gone (Fred Rister & Joachim Garraud Remix)
 
Sensation The Megamix @ Sazka Arena Prague 02-06-2007
01. Meck feat. Dino - Feels Like Home (Marco V Mix)
02. Eddie Toneick - Deeper Love
03. Erick E - The Beat Is Rockin'
04. Alex Gaudino - Destination Unknown
05. Camille Jones vs. Fedde Le Grand - Creeps
06. Fedde Le Grand - Put Your Hands Up 4 Detroit
07. Phunk-A-Delic - Rockin'
08. Bodyrox - Yeah Yeah
09. Outwork feat. Mr Gee - Elektro
10. ID
11. Sharam - Patt (Party All The Time)
12. Moby - Go
13. Blur - Song 2
14. Sander Kleinenberg - This Is Sensation
15. Ferry Corsten - Rock Your Body Rock
16. Way Out West - The Fall (Richard Durand Remix)
17. DJ Tiësto - Adagio For Strings
18. ID
 
Armin van Buuren Live @ Sensation White 02-06-2007
Rex Mundi vs. Ronski Speed - The Perspective Space (Markus Schulz Mashup)
Vincent De Moor - Fly Away (Cosmic Gate Remix)
Above & Beyond pres. Tranquility Base - Oceanic
CLS - Can You Feel It (Marcel Woods Remix)
Filo & Peri feat. Eric Lumiere - The Anthem
Pascal Feliz - From Inside The Speaker (Part 1)
Armin van Buuren vs. Rank 1 feat. Kush - This World Is Watching Me (Cosmic Gate Remix)
Armin van Buuren feat. Jan Vayne - Serenity
Armin van Buuren feat. Racoon - Love You More
Armin van Buuren - Rush Hour
Breakfast - The Sunlight (JPL Remix)
Thomas Bronzwaer - Resound
Tenishia - Outsiders
 
Gabriel & Dresden Live @ Sensation White 02-06-2007
Cosmic Gate - Should Have Known
The Killers - Read My Mind (Gabriel & Dresden Remix)
Gabriel & Dresden - Dangerous Power
Gabriel & Dresden feat. Molly Bancroft - Tracking Treasure Down
Above & Beyond - No One On Earth (Gabriel & Dresden Remix)
Josh Gabriel - Alive
 
Sander van Doorn Live @ Sensation White 02-06-2007
01. Wamdue Project - King Of My Castle (Sander van Doorn Remix)
02. ID
03. Jamaster A - Bells Of Tiananmen (Airbase Remix)
04. Alex M.O.R.P.H. & Rank 1 - Life Less Ordinary (Mekk Remix)
05. Cosmic Gate - Analog Feel (Rank 1's Digital Rehash)
06. ID
07. Ronski Speed - The Space We Are (John O'Callaghan Remix)
08. DJ Tiësto - Lethal Industry (Richard Durand Remix)
09. ID
10. ID
11. ID (Possibly by Gabriel & Dresden)
12. Club Scene Investigators - Direct Dizko (Sander Van Doorn mix)
13. Coldplay – Fix Me (Ali Wilson Remix)
14. ID
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SENSATION WHITE

Sobota 2. 6. 2007
Vstup: vstupenky Deluxe za 2980 Kč
Vystupují:
Armin van Buuren, Sander van Doorn, David Ghetta, Gabriel & Dresden, Michael Burian
Další informace
55 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

19. 04. 2010 | 11:48:33
+0 | -0

Koupím lístek na White sensation

Koupím za levno lístek do 1300Kč klidně i dva. Nabídněte někdo
Blackmixxx
01. 04. 2010 | 10:00:10
+0 | -0

V.I.P. White sensation

Koupím 2 - 3 lístky V.I.P. White sensation 2010. Nabídněte na tel: 723 065 073

05. 06. 2009 | 12:18:32
+0 | -0

Sensation White 6.6.2009 V.I.P. zdarma

to je mazec začal jsem pracovat pro firmu a takhle nás odměnují chtěl jsem na ni jet ale nesehnal sem lístky tak jsem to vzdal pak jsem to prohodil před šefem a on to během půl hoďky vyřídil a do V.I.P.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Kdo tam bude ozvěte se 724458745

19. 05. 2009 | 13:49:34
+0 | -0

SW

Prodám 1lístek na SW, cena 1400Kč, pošlu nebo předám osobně.

04. 01. 2009 | 15:34:44
+0 | -0

Koupim tricko Armin Van Buuren

Ahoj,koupim tricko Armin Van Buurena velikost XL.Prodava nekdo?

08. 05. 2008 | 17:24:40
+0 | -0

Tričko SW

Nazdárek. Měla bych zájem o tričko SW. Nevíte někdo kde by se dalo sehnat? Díky

27. 04. 2008 | 12:23:54
+0 | -0

Tricka na SW

Nove luxusni tricka na SW..

DE PUTA MADRE

JUNGMANNOVA 8

PRAHA 1



PO-NE:11-20:00

17. 04. 2008 | 18:17:56
+0 | -0

dvě vstupenky na Sensation White 08

Prodám dvě vstupenky na Sensation White Praha 31.5.2008'. Pouze obě, cena 3000,-Kč,Ústí nad Labem. Předání pouze osobně, klidně u portálu Sazky kvůli ověření platnosti. Tel.:604581537, das.edas@seznam.cz

13. 04. 2008 | 13:53:44
+0 | -0

PRODÁM 3 LISTKY na SENSATION WHITE 2008

PRODÁM 3 LISTKY na SENSATION WHITE 2008... cena DOHODOU...



pište na meil: PECIK12@SEZNAM.CZ

19. 09. 2007 | 00:49:07
+0 | -0

Sander - prvni track

Ale jo, prvni byl fakt King of My Castle, video na unitedmusic.cz je premontovany....
Strda
25. 08. 2007 | 13:56:05
+0 | -0
Zdarec lidi nevite co hral Sander jako prvni?Tady je Wamdue Project - King Of My Castle (Sander van Doorn Remix)..Koukal jsem na video a tam bylo uplne neco jinyho a wamdue to nebyl..

20. 08. 2007 | 13:42:01
+0 | -0
Čauky lidičky, já mám jednu rezervaci na SW in Poland, kámoš mě tak trošku podělal a musím to místo zaplatit, kdo by ho využil, prosím ozvěte se mi, přijde mi to líto to zaplatit a aby nikdo nejel...stojí to 2.400... děkuju za odezvu, je to stopro. Tak kdo by měl zájem...

07. 08. 2007 | 10:28:39
+0 | -0

Sensation-white Poland

nevite kde se daji jeste sehnat nejake listky do polska na SW?...kdystak poslete odkaz...diky;-)

04. 07. 2007 | 14:58:55
+0 | -0

SENSATION WHITE poland PART2

SENSATION WHITE poland PART 2- 3.000 VSTUPENKY VYPRODÁNY!:):( 1 min -3 000 vstupenky!!!!!



PART 3..? KONEC/.....

28. 06. 2007 | 23:05:38
+0 | -0

sensation white praga

bude sa taaaaaato salena akcoska konat aj na buduuuuuci rok v prahe? raad by som si to zopakoval. naaaajde sa tu niekto kto by mi vedel odpovedat na tuuuto otazku...pleace..diiik


26. 06. 2007 | 20:10:44
+0 | -0

Sensation White Poland

nepořádá někdo zájezd na polskou SW ? rádi bysme se přidali - teda jestli se nám podaří sehnat lístky :-))

24. 06. 2007 | 23:01:53
+0 | -0

SENSATION WHITE poland

SENSATION WHITE poland - 2.000 VSTUPENKY VYPRODÁNY!:):( 1 min -2 000 vstupenky!!!!!

13. 06. 2007 | 23:12:48
+0 | -0

for shatty

mas pravdu přesně tak není to každy tyden .ja jsem mel např listek za 1100kč plus utrata 1000kč a myslim ze jsem velice good si to uzil .pro mr tpk mam megamix ale jenom mp3 ne video jestli hceš tak s emi ozvi n amuj mail haveljakub82@seznam.cz

13. 06. 2007 | 17:40:54
+0 | -0

božský kája

Akce na 2-3 litry ? Lístek koupený hned na začátku za 800 + cesta do Prahy 200 + kdybych byl jen na nealku, tak utratím max 300. Holt za něco, co není každý týden se trochu platí.
Mr.TpK
12. 06. 2007 | 20:09:12
+0 | -0

MIXY

hey lidi pls nevíte jestli se dá někde stáhnout dvd nebo nějaký mix??

12. 06. 2007 | 18:52:39
+0 | -0

božský kája

ten kdo na tuhle akci chtel jit tak určitě si daval penize nastranu dlouho dopředu .za druhy přeci kdyz je to tak luxusni akce tak tam nepujdu škudlit s dvěma stovkama a trance neni jenom o hudbe ale i o tech laserech,a atmosfere ktera na tehle akci panuje.a jentak mimochodem rekni mi kde v praze na akcich sezenes pivko pod 30 kc nevim odkud jsi jestli nejsi z prahy tak tě chapu ze na to nejsi zvyklej karle ale jak ty řikaš proti gustu žádnej dišputát
Božský Kája
11. 06. 2007 | 23:17:15
+0 | -0
2 Hanis,Bart-Neřikám, že Vás tam někdo nutí jít,ale horší to maj ty který přijít chtěj a nemůžou protože prostě nemaj na to dát 2-3litry za jednu noc včetně lístku. Pamatuju před několika lety Tiesta nebo PVD kdy lístky stály okolo čřtyř kil a pivko 35,- a taky to byla skvělá akce. Teďka chtít přijít na komerční trance tak vás to vyjde o polvinu dráž. Jestli je to kvůli velký oblibě tohoto stylu .ze kterýho promotéři chtěj vytřískat co nejvíc, či lepšího osvětlení, nároky sponzorů nebo Djs a já nevim čeho co se samotnou hudbou nemá nic moc společnýho. Všeho moc škodí. Naposledy když jsem byl na trancu na Ferym Corstnovy a viděl na projekci reklamu na vodafone, tak se mi udělalo zvlášť nevolno a lístek stál nějakejch 6stovek a pivko kolem 40,- Co se týče atmosféry ,tak tu by měla za prvý tvořit hudba, než to kolik je všude laserů , stroboskopů a projekcí, i když samozřejmě to k tomu patří ,ale ne abych bez brejlí oslep, což by se mi asi stalo kdyby 15tis lidí v bílém nasvítili UVčkem.

No což všichni přijeďte na SOL to bude teprv správnej mejdan....a pak drobeček Carlos Cokúšek a jsem spokojenej, ,možná taky Chemici..... no uvidíme

Bart
11. 06. 2007 | 20:43:30
+0 | -0
Hele Hájo. Podle toho, co jsi napsal to vypadá, že jsi chytrý chlapík. Takže

vynechám to "hloupého kopni". V bílém jsme byli proto, že je to styl téhle

akce. Tvoří to atmosféru a s tím se pak dá dál pracovat. Minimálně z toho

můžeš mít pocit, že jsi součástí něčeho velkého. A jestli se Ti zdá 30Kč za

nealko nápoje moc, tak zkus jiné akce. Kdo chce Alkohol, ať si připlatí. Tak

Nazdar fšichni, kteří si to báječně užili.


11. 06. 2007 | 17:26:31
+0 | -0

Sety

Nevíte jestli by někde šly stýhnout sety ze Sensationu? Z jakéhokoliv...
Hanis
09. 06. 2007 | 16:30:26
+0 | -0

Božský Kája

A-ch, Karle, Karle. Proč se v tom vrtat. Vždyť jde jen o zábavu. Nikdo nás tam nenutil jít. A myslím, že většina z nás byla ráda ,že zažila ten to tábor v bílém. Byla to paráda!!!

09. 06. 2007 | 00:34:48
+0 | -0
Zdravim.

Pokud tohle má být krok ku předu v taneční elektronické hudbě , tak mě to velmi mrzí. Omezovat lidi tím ,že se jim nadiktuje v čem oblečený maj přijít a přesně ,jak na letním táboře se chovat na party, to všechno v super moderním prostředí které tahá ceny na barech a vstupenek na takový hodnoty , že si to můžou dovolit jen vyšší společenská vrstva, která často o této hudbě ví to ,že placky točí DJ , kterej musí bejt skvělej ,protože jeho mediální projev vytvořenej managmentem ,je tak viditelnej , že určitě musí bejt skvělej a aniž ho v životě neslyšeli či jednou z nějakýho setu. Samozřejmě proti gustu žádný dišputát, ale dělat s elektronický hudby moderní výstřelek pro materialisticky založený lidi mi přijde smutný. Dá se to rozvýst líp ,ale pracovní doba mi končí :D

08. 06. 2007 | 19:57:40
+0 | -0

SENSATION WHITE PRAHA - VIDEO, FOTO..SET

http://www.tranceaddict.com/forums/showthread.php?s=&forumid=3&postid=7782156#post7782156
roy
08. 06. 2007 | 18:56:24
+0 | -0

music set

http://www.2tl.chytrak.cz/sensation/sensation.htm

mix nejlepších mp3 ze sensation white.

mixing:dj mucosolvan
burnhouse
08. 06. 2007 | 17:52:09
+0 | -0
......Eldislaxi.....seš trapnej jak růžový ponožky.Nevým co máš proti Senstion White.Za 1. nejde o styl ale o to jak se to lidem líbí a za 2. to co se tam hraje není disko.To ty asi tomu nerozumíš.
Shatty
08. 06. 2007 | 16:20:13
+0 | -0
10. je "Evermore - It's Too Late (Dirty South Remix)" Supermode byl až po Sharam :)
Zobrazit další komentáře   >>
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika