United Flavour pokřtí debutové album

United Flavour pokřtí debutové album

14. 06. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dlouho očekávané debutové album multikulturní skupiny United Flavour dostalo název Unity a vyjde 20. června u nezávislého labelu SubPub Records. Křest alba se koná ve stejný den v pražském Lucerna Music Baru za účasti většiny hostů, kteří se na nahrávání podíleli.
Najdete na něm pestrý mix r´n´b, reggae, latina i hiphopu okořeněný ingrediencemi z různých koutů světa. Pozvání ke spolupráci přijalo několik velmi zajímavých domácích i zahraničních hostů, za všechny jmenujme např. King Kalabashe & Barona Blacka aka Big Famili z karibského Martiniku, slovenskou zpěvačku Tinu, rappera Henryho D anebo latino deejaye El Condorsita z Chile. Na doprovodných vokálech spolupracovala vedle Big Famili i polovina skvělého vokálního kvarteta Yellow Sisters.

Soutěž o 5 x 1 volný vstup + CD album Unity



Deska UNITY se nahrávala od ledna do března 2007. Kapela točila ve studiu Svárov
a vokály vznikaly ve studiích Elements a United Flavour pod producentským dohledem baskytaristy kapely Djeie. Závěrečné práce u mixu probíhaly v pařížském studiu Black House Music a pražských Biotech a Chris Cags´s studio. Finální mastering probíhá opět v Paříži v renomovaném studiu Real Master, ve kterém se letos masterovalo například i nové album Alpha Blondy. Z celkového počtu 22 skladeb se na desce UNITY objeví 18 z nich a zbývající 4 tracky nazvané UF Extras se budou distribuovat v digitální podobě na hudebních serverech. V bookletu každého CD bude vyražen unikátní kód, díky němuž bude mít vlastník CD přístup k bonusovým materiálům skupiny (písně z UF Extras ke stažení zdarma, videa apod.) Součástí originálního marketingu skupiny je i speciální edice, jejíž součástí jsou dva tučné bonusy - DVD Live at Lucerna Music Bar a CD Revolution project, což je soubor remixů a verzí písně Revolution. Speciální edici si mohou zájemci objednat do 20.6. na webových stránkách kapely.

www.unitedflavour.com
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

Koncert: UNITED FLAVOUR

Středa 20. 6. 2007
Vystupují:
United Flavour a hosté
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Koncert United Flavour
5 x 1 volný vstup + CD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika