FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Festival Okolo Třeboně vypukne příští pátek

Festival Okolo Třeboně vypukne příští pátek
21. 06. 2007   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
Jako každý rok, i letos se první prázdninový víkend koná multižánrový festival Okolo Třeboně (od 29. června do 1. července). Vstupenky na všechny koncerty jsou již v prodeji, pouze vstupenky na představení Divadla Járy Cimrmana jsou již, až na jednotlivé kusy, rozebrány.
Známá je rovněž poslední kapela soutěžící o Houpacího koně. Diváci si v internetovém hlasování vybrali skupinu El Ténéré. „Jsem rád, že je o soutěž takový zájem. Chceme začínajícím kapelám pomoci prosadit se, a proto zveme na festival i dramaturgy jiných velkých festivalů. Snažíme se tak účastníkům Houpacího koně otevírat dveře na významné akce,“ řekl dnes Pavel Barnáš, dramaturg Okolo Třeboně.

V již ohlášeném programu došlo k jedné změně. Petr Nagy nemůže z technických důvodu vystoupit, ale pořadatelé získali neméně hvězdnou náhradu. Poprvé v Třeboni na festivalu vystoupí Janek Ledecký.

Informační a kulturní středisko v Třeboni letos bohužel nebude provozovat úschovnu zavadel, ale speciální tábořiště pro diváky se podařilo zajistit. Bude pouhých 10 minut chůze od všech scén ve veslařské loděnici přímo na břehu rybníku Svět.

Stejně jako v minulých letech budou mít i letos vstup zdarma i dlouháni nad dva metry a děti do 130 cm. Ale i na poli bonusů je letos jedna novinka. „Nedávno jsem dostal zprávu, že se jeden novomanželský pár chystá do Třeboně na festival na svou svatební cestu. Měli jsme z toho velkou radost, a tak nás napadlo, že podobných párů bude možná víc,“ doplnil Pavel Barnáš. Proto získá prvních 10 novomanželských párů (datum svatby po 1.1.2007), kteří přijedou na festival, speciální dárek. A protože počet dárků je omezen, doporučujeme zájemcům, aby se co nejrychleji zaregistrovali na e-mailu info@okolotrebone.cz pod heslem „líbánky“. „Když na svatební cestu, tak jedině do Třeboně,“ řekl Barnáš.

29.6.
Divadlo J.K Tyla: Hospoda na mýtince (Divadlo Járy Cimrmana)
Zámek: Redl-Janoušek-Lenk + Asonance + Cimbal classic

30.6.
Masarykovo náměstí: Běh Járy Cimrmana a cyklistický závod Okolo Třeboně
Zámek: Vašek Koubek, Janek Ledecký, Lenka Filipová, Michal Pavlíček a Monika Načeva, Čankišou, Javory, Nezmaři…
Pivovar: Ticho de Pré cupé Band, Menhir, Ferit, Jasná Páka, Blue Effect,
Votchi, Ozzy Osbourne revival Praha, Znouzectnost
Terasa pivovaru: Nominace Houpací kůň 2007: Mošny, Panenka Vyzutá, Zlomzas,
Ivo Cicvárek, Quanti Minoris, vítěz Folkového Kvítku,
a vítěz diváckého hlasování na www.okolotrebone.cz
Recitály: Martina Trchová, Acoustic Impact, Bonsai 3, Stráníci a loňský vítěz Houpacího koně – Hromosvod

1.7.
Schwarzenberská hrobka:
Třeboňští pištci
OKOLO TŘEBONĚ

OKOLO TŘEBONĚ

Pátek 29. 6. 2007 až Neděle 1. 7. 2007
395 Kč
Vystupují:
Redl-Janoušek-Lenk, Asonance, Cimbal classic, Vašek Koubek, Janek Ledecký, Lenka Filipová, Michal Pavlíček a Monika Načeva, Čankišou, Javory, Nezmaři, Ticho de Pré cupé Band, Menhir, Ferit, Jasná Páka, Blue Effect, Votchi, Ozzy Osbourne revival Praha, Znouzectnost, Martina Trchová, Acoustic Impact, Bonsai 3, Stráníci a loňský vítěz Houpacího koně – Hromosvod, Třeboňští pištci
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |