FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Readman a další jména Hip Hop kempu

Readman a další jména Hip Hop kempu
28. 06. 2007   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
Hip Hop Kemp 2007 má nového headlinera, kterým není nikdo menší Redman! Tento energický zabiják ale není jediný, kdo rozšíří neklidné vody line upu. Dočkají se všichni kdo očekávali další anglické, české, slovenské a další přírůstky.

Velké akce letošního léta se blíží, blíží se i hřeb festivalové sezony – Hip Hop Kemp. Přestože je na řadě až na závěr i do jeho vypuknutí už zbývají necelé dva měsíce. Možná by se v tuhle chvíli slušelo přinést poslední info ohledně toho, jestli můžete s sebou vzít svou třínohou němou tvář a jestli bude mít vaše třínohá přítelkyně slevu na vstupném. Jestli bude mít pivo teplotu ze čtvrtého schodu a bude ožírat, jestli budou sprchy fungovat i poté, co je urve fanoušek s dvojbarevnou vlajkou okolo pasu, jestli budou langoše z Temesváru, kebab z Berlína a zmrzlina z Poděbrad. Jenže nás nezajímá, co se sluší a co se čeká. Nás baví překvapovat a posouvat hranice. Proto vám 28.6. s radostí oznamujeme, že by bylo dobré si do baťohu přibalit velký hadr na čelo, protože v sobotu 25.8. na Hip Hop Kemp dorazí ordinovat šílený Funk Doctor Spock, alias Redman, který má tolik desek, tolik hitů a tolik energie, že by tu sobotu mohl odehrát klidně sám! Jeho poslední kousek Red Gone Wild si vede výborně, hodnocení „deska měsíce“ dostává i v čechách, takže řeči o aktuálnosti předpokládám přestávají otravovat náš sluch.

Těch jmen, co přibývají na lineup je ale samozřejmě více: loňský nedělní grimeový dýchánek nadělal vážně velkej bordel a tisíce děkovných dopisů nežádalo nic jiného, než aby se Ghetto a Logan Sama vrátili na místo činu. Vrací se a nejsou sami. Ikona Logan Sama přiváží jádro nejnadějnější grimeové party současnosti – The M.O.V.E.M.E.N.T. - Dží Hejč Ghetto jehož rapy nakládaj jako řezák na koberce, Wretch 32 a Scorcher, který je podle Wileyho budoucností grimeu. Máme pro vás amíky Kidz In The Hall, kteří pomáhají pokropit kultovní label Rawkus živou vodou. Máme pro vás další Poláky – Elda a Grammatik + pouliční jezdce Molesta Ewement, máme pro vás němce – Pal One a Non Plus Ultra, máme pro vás rakušáky TTR Allstars a DNK Movement a pochopitelně pro vás máme i to nejlepší z domácí scény jako Kontrafakt a Indy & Wich, Moja Reč nebo IdeaFatte.

A to ještě samozřejmě není všechno, těšte se na zbytek kapel a detailní program párty hangárů již brzy.
 

HIP HOP KEMP

HIP HOP KEMP

Pátek 24. 8. 2007 až Neděle 26. 8. 2007
online předprodej 650 Kč
Vystupují:
M.O.P., Billy Danze a Lil' Fame, Dilated Peoples (USA), Heltah Skeltah (USA), EMC - Masta Ace, Worsworth, Punchline, Strick (USA), DJ Revolution, DJ Babu, Defari, Boy Better Know, Stig Of The Dump, Dr.Syntaxem, DJ Blufoo, Warszafski Deszcz a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |