D smack U připravuje další  koncerty

D smack U připravuje další koncerty

28. 06. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Agentura D smack U v čele s Davidem Urbanem nám právě potvrdila některé z podzimních koncertů, na které se hned po létě můžeme těšit. Tento přehled poukazuje i na již známé aktuální koncerty.
3.7. - Apollo 440 (UK)
Elektro-rocková pecka s nezapomenutelnými hity jako "Stop The Rock" či "Aint Talking 'bout Dub" zahájí po 7 letech v Praze neplánovaně svou další éru. A věřte, že tohle bude nezapomenutelná pařba! Vstupenky v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal za 690,-Kč.

17.7. - Triumph Indoor Hip Hop Festival – WU-TANG CLAN (USA)
+ AMO, Nitronic & DJ Wich, Prago Union, Djs: Viktor Hazard, Tuco. Naplnění těch nejdivočejších snů – kompletní WU-TANG CLAN pohromadě a navíc v Česku! Vstupenky v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal za 500,- Kč + poplatky

9.8. - Skinny Puppy (CAN)
+ support Otto von Schirach (USA). Kultovní kanadská EBM kapela se zombie cirkusem coby předkapelou. Vstupenky v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal za 640,- Kč + poplatky

14.8. - And You Will Know Us By The Trail Of Dead (USA)
Největší mazec naživo, jaký jste kdy viděli! Lepší, než kdejakej fesťák..Tohle si vážně nesmíte nechat ujít. Vstupenky v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal za 300,- Kč + poplatky, na místě za 400,- Kč

VNV Nation (IRL/UK)
Další výborný EBM masakr v Lucerna Music Baru. Od tvrdých úderných skladeb až po euforické symfonie. Vstupenky v sítích Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal a pokladně LMB za 250 Kč, na místě za 300,- Kč.

22.11. - Robots In Disguise (UK)
Fanoušci IAMX vědí.. Ti co nevědí, musí poznat v Lucerna Music Baru. Tohle je opravdu sexy elektro-taškařice. Vstupenky v sítích Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal a pokladně LMB za 270 Kč, na místě za 350,- Kč.

29.11. - Fun-Da-Mental (UK)
Trocha mírotvorné politiky neuškodí..zvlášť, když se zabalí do tanečních rytmů word music. Vstupenky v sítích Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal a pokladně LMB za 390 Kč, na místě za 450,- Kč.

Další koncerty agentura D smack U oznámí již brzy.
 
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika