FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

CSS dobijou festival Bažant Pohoda

CSS dobijou festival Bažant Pohoda
02. 07. 2007   |   Autor: redakce   |   Komentáře (1)
Vedle skutečně velkých hvězd festivalu Bažant Pohoda, kterými jsou Basement Jaxx, The Hives, Mando Diao, Wu Tang Clan nebo Air, se blíská i brazilská skupina CSS, kterou je ale potřeba si alespoň okrajově představit. upozorňujeme, že článek je ve slovenském jazyce.
Miláčik európskych pódií je v našich končinách stále pomerne neznámym pojmom, pravdou je, že kdekoľvek sa objavia, dostanú ľudí do varu. CSS sú módnou ikonou aj napriek svojmu „crazy“ štýlu, veď koniec koncov sú unavené z toho byť sexy (cansei de ser sexy- „tired of being sexy“), a so svojou rozkošnou angličtinou sú ozdobou každej party. Práve nikdy nekončiacie žúry ich viedli k rozhodnutiu založiť kapelu pod vedením šarmantnej Love Foxx a producenta, multiinštrumentalistu Adriana Cintru s výzorom, ktorým by zapadol do každej telenovely. Brazílska parta dopĺňa line-up prevažne európskych festivalov, rodná hruda údajne ich úspech nesie veľmi ťažko. „Je smutné, že kedysi nás veľa ľudí v Brazílii zbožňovalo, ale potom prišiel úspech a možno sa objavila nejaká závisť, a zrazu nám ostalo máličko fanušíkov, ktorí zostali pri nás. V Brazílii vám úspech neodpustia. To, čo je dobré, sa v momente zmení na zlé. Nestalo sa to len nám, ale aj iným brazílskym kapelám,“ prezradila Luiza Sa, členka kapely, pre festival Bažant Pohoda.

css

Kapela sa prijatia slovenského publika báť nemusí, ak na festivale natrafíte na slečny vo vyťahaných tričkách a teniskách, je šanca, že sú to CSS. Náročné skúšky pred živým hraním ich nebavia, milujú spontánnosť a kontakt s publikom. „Hranie live je pre nás výnimočné. Je to niečo silnejšie ako vy. Je to niečo medzi vami a ľuďmi. Hranie je pre nás prirodzená vec, ktorá má svoju silu. Každý jeden koncert je skúsenosť, lebo vy dáte niečo ľuďom, oni vám to vrátia. Navzájom si vymieňate energiu.“

Hudební ukázky: http://www.myspace.com/canseidesersexy
 
POHODA FESTIVAL

POHODA FESTIVAL

Pátek 20. 7. 2007 až Sobota 21. 7. 2007
899 - 1.299,- Kč
Vystupují:
The Hives (swe), Basement Jaxx (gbr) ,Wu-Tang Clan (usa) , Mando Diao (swe) , Dave Clarke (gbr), Adam Bayer (swe), Lou Rhodes (gbr) , Cansei De Ser Sexy (bra), Client (gbr), The Pipettes (gbr), Junkie XL (usa), Plan B (gbr), Messer Chups (rus), Mari Boine (nor), Ed Rush & Optical (gbr), Erika Stucky&Roots of Communication (che, usa, deu), Puerto Muerto (usa), Gong Gong (fra), Konono No.1 (cod), KTU (fin), Brotherhood Of Brass (usa), Divadlo L+S: Kumšt (svk), Marián Varga a Moyzesovo kvarteto (svk), Jana Kirschner (svk), Gaia Mesiah (cze), Ventil RG (svk), Hot&Sweet Orchestra+J. Suchý a J. Molavcová (cze), Tying Tiffany (ita), Živé Kvety (svk), David Koller (cze), Gipsy.cz (cze), Dan Bárta & Illustratosphere (cze), Magnetik (cze), Para (svk), Moimir Papalescu&The Nihilists (cze), Lavagance (svk), Moja reč (svk), Sunflower Caravan (cze), Opera SND (svk), Hrdza (svk)
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
paui | 18. 07. 2007 | 09:57:12
PREDAM LISTKY

Predam listky na Pohodu, su zo soboty na nedelu, zial nemozem ist a ostanu mi 2 listky, kupene v juni, 999,- Sk stoji jeden.

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |