Dnes začal předprodej na ‘electronic beats‘

Dnes začal předprodej na ‘electronic beats‘

19. 07. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
O tom, že na podzim přijede do Prahy legenda jménem Undrerworld, jsme již informovali. V tomto článku dále naleznete představení letošního festivalu, kdy jako nejdůležitější informaci považujeme fakt, že právě dnes začal předprodej  na tuto akci. Vstupenky jsou stejně jako vloni za sympatických 350,- Kč, tak pospěšte, protože bude brzy opět vyprodáno.

Předprodej vstupenek


Na podzim proběhne v Praze ve Veletržním paláci již druhý ročník festivalu ‘electronic beats‘, který loni navštívilo na čtyři tisíce hudebních fanoušků, aby shlédlo vystoupení legend taneční hudby The Prodigy. Letošní ‘electronic beats‘ bylo zahájeno na žižkovské věži v Praze vystoupením brněnské elektro skupiny Midi Lidi a pokračovalo květnovým ‘electronic beats club tour‘, které se odehrálo v klubech v Praze, Brně a Ostravě, kde vystoupili Ohm Square, N.O.H.A nebo Dj Bassline Smith. Vyvrcholením letošních tuzemských akcí ‘electronic beats‘ bude bezpochyby festival, který se uskuteční ve Veletržním paláci v Praze 27. října a na němž vystoupí legendární Underworld, kteří po pěti letech vydávají v říjnu nové album.

underworld

Skupina Underworld se na taneční scéně pohybuje více než patnáct let – během této doby si v rámci elektronické hudby vytvořila vlastní styl a získala širokou základnu fanoušků na celém světě. Jejich dlouho očekávané album „Oblivion with Bells“ vyjde v říjnu a návštěvníci festivalů ‘electronic beats‘ si jako jedni z prvních budou moci poslechnout nový materiál živě.

Festivaly ‘electronic beats‘, které jsou zlatým hřebem celého programu akcí ‘electronic beats‘, jsou živé hudební akce v duchu evokujícím atmosféru party. Dramaturgicky jsou koncipovány tak, aby se v jeden večer vystřídaly v programu jak živá vystoupení slavných i začínajících kapel, tak Djské sety. Legendární duo Underworld – Rick Smith a Karl Hyde vystoupí také na ‘electronic beats‘ v Bratislavě. Ve Vídni se představí dánský hudebník Trentemöller spolu s doprovodnou skupinou, dále vystoupí Goldie & MC Lowqui nebo Cuban Brothers. Line up pro Českou republiku bude teprve upřesněn. Letošní série evropských festivalů ‘electronic beats‘ byla odstartována začátkem června v Budapešti.

Předprodej na ‘electronic beats‘ v Praze byl zahájen 20. července v síti Ticketpro. Do 31. srpna stojí lístek 350,- Kč, od 1. září pak 450,- Kč a od 1. října 580,- Kč.


Vídeň - sobota 29. 9. - Halle E/Muzejní čtvrť
Trentemöller s doprovodnou skupinou
Goldie & MC Lowqui
Cuban Brothers
DJ Koze

Praha - sobota 27. 10. - Veletržní palác
Underworld

Bratislava - středa 31. 10. - Expo

Underworld
 
Doplnění programu bude zveřejněno v nejbližší době.
 
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELECTRONIC BEATS (ODLOŽENO)

Sobota 27. 10. 2007
Vstup: předprodej 450/550 Kč
Vystupují:
Underworld, Booka Shade, Alter Ego, The Man no.9, Josef Sedloň a Ladida
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
richard
20. 07. 2007 | 21:32:52
+0 | -0
radsi bych bral to co maji v tom rakousku :-) ale i tak pujdu underworld jsou super. skoda jen ze zrovna veltrzak.

20. 07. 2007 | 12:36:05
+0 | -0

electronic beats

Hmm... to vypada velmi zajimave! Honza
SOUTĚŽTE
Electronic Beats
Nove album Underworld - Oblivion with Bells
Electronic Beats
1x Sony Ericsson W880i
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika