FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Úlet jménem Nature One

Úlet jménem Nature One
08. 08. 2007   |   Autor: DjDkDave   |   Komentáře (28)
O minulém víkendu se poblíž německého města Kastellaun na raketové základně Pydna odehrál jeden z největších světových festivalů zaměřený na elektronickou hudbu, Nature One. Na tuto akci se vypravilo i několik lidí s naším minibusem a vy se nyní prostřednictvím reportáže můžete dozvědět, jak tam bylo.
Z Prahy jsme odjeli v pátek, před jednou hodinou odpolední a cesta probíhala jako obvykle celkem hladce, až na jednu megazácpu, která nás stála cca 2 hodiny času a proto jsme na místo dorazili s menším zpožděním, kolem půl desáté večer. Rozbalili jsme české stanové městečko, vyřídili si vstupenky a už nám nic nebránilo ve vstupu do areálu, který byl obehnán plotem s ostnatým drátem, což bylo velmi působivé.

nature one

Po celkem vlažné kontrole jsme se chvilku rozkoukávali, obešli si areál, ve kterém bylo přehršel stánků se vším možným, počínaje suvenýry a konče třeba u prodeje vinylů, všude hromady jídla, nepřeberného množství a druhů. Po obchůzce jsme si také museli najít náš budoucí styčný bod, kterým se stal po celý víkend stan anglického klubu Gatecrasher, dá se říci, že ať jsem tam přišel kdykoli, tak tam byl nějaký ten Čech. Stan Gatecrasheru byl umístěn nejdále od vchodu a byl postaven na vršku jednoho z bunkrů. Mimochodem vydrápat se tam byl celkem náročný kousek, obzvláště pak v neděli ráno, když už jsem jel na poslední rezervy sil.

Jako první set jsem si dal dvouhodinovou jízdu Alexx Morph b2b Woody van Eyden, ti dva mě velmi, ale velmi překvapili, jelikož zahráli naprosto úžasný energický trance set. Hlavně pak Woody je neuvěřitelný showman a bylo vidět, že si to opravdu užívá „na plný koule“. Během jejich setu rozhazovali do publika trička s potiskem „I Love Trance“ a ke konci se jedno triko dostalo i ke mně, což mě samozřejmě velice potěšilo a hned jsem si ho oblékl. Už teď se nemohu dočkat, až si oba zase poslechnu tuto sobotu na Streetparade.

nature one

Po skončení jejich setu jsem se vydal prozkoumat zbytek areálu, omrknout zbylé stage a pak honem na tu hlavní, kde měl již začínat Paul van Dyk. Ten se ovšem zpozdil asi o 15 minut a vzniklou mezeru vyplnil Tillmann Uhrmacher. Po oněch 15 minutách začal hrát současný DJ číslo 1. Ze začátku to nebylo úplně to pravé ořechové, ale asi od 3 songu se vše ubralo správným směrem a mohu s klidem v duši říct, že to bylo jeho nejlepší vystoupení za posledních pár let (alespoň pro mě určitě). Zahrál plno songů ze svého nového alba, a to dokonce i Live! např. New York City, White Lies, Dolce Vita, Get Back, Far Away, Blows My Mind a jeho klasiky Nothing But You (Paul van Dyk 2007 Live Edit) a Times of Our Lives, zahrál i další geniální tracky: Alex Morph & Rank 1 - Life Less Ordinary, FKN ft. Jahala – Why, Anthem od Filo & Peri.

nature one

Po skončení Dykova setu jsem se přesunul zpět do Gatecrasheru, kde tou dobou začal hrát Rank 1. Na tohoto jsem byl také velice zvědav, protože jsem ho Live ještě neslyšel a to jsem musel rozhodně napravit. I on zahrál naprosto výborný set, umně kombinoval techtrance s upliftem, slušně komunikoval s publikem (ovšem na Woodyho van Eydena neměl ).

Když skončil Rank 1, přesunul jsem se do stanu Century Cirkus, kde tou dobou válel Felix Kröecher. Jeho schranz sety mě opravdu baví, umí tomu dát ten pravý říz a vytvořit nezaměnitelnou atmosféru. Rozhodně to byl takový příjemný ranní budíček. Asi po 40 minutách jsem se přesunul na hlavní stage, kde tou dobou již hráli Above & Beyond. Zahráli opravdu krásně a tak opět potvrdili, že jsou v současné době zřejmě nejlepší v oboru uplifting trance a jednoznačně mě potěšili, když zahráli např. Breakfast - The Sunlight, Remo-Con - Cold Front, Super 8 & DJ Tab – Suru, Bedrock - Heaven Scent a samozřejmě i své skladby Buzz, Oceanic, Home, Alone Tonight. Finále obstaral jejich Good For Me, čímž jsem se dostal do 7 nebe :o). To byl konec pátečního programu, který se vyvedl naprosto nad očekávání.

nature one

Po příchodu k mikrobusu nás ovšem čekalo nemilé překvapení, protože mikrobus byl pryč, bohužel pořadatelé zavřeli naše parkoviště a museli jsme cca hodinu počkat, než ho vpustili zpět do areálu, za což se všem účastníkům zájezdu omlouvám, už se to nestane. Po spánku, který v mém případě trval zhruba 5 hodin, jsme se vydali prozkoumat nedaleký kemp. Ten byl opravdu obrovský a snad u každého třetího auta byla soukromá stage, dokonce tam lidi měli vlastní aparaturu včetně gramců a mixáku. Uprostřed kempu byl zřízen stan se sprchami, na cca každých 100 metrech byla umístěna cisterna s pitnou vodou, stánky s jídlem, pitím, se zmrzlinou atd. Bylo to zkrátka obrovské, mohlo tam být kolem 30.000 lidí, možná i víc. Po prohlídce kempu jsme se vydali kyvadlovou dopravou do nedalekého Kastellaunu. Autobusy jezdili v intervalu cca 2 minuty, takže jsme čekali snad jen pár vteřin a už jsme jeli.

V Kastellaunu jsme si dali velkou pizzu s colou a prošli jsme si město. Hromadně jsme se shodli na tom, že bychom se tam z fleku odstěhovali, je to opravdu krásné město. Ještě před odjezdem zpět do kempu jsme si nakoupili tekutiny v nedalekém supermarketu a redbuly ve specializovaném obchodu s nápoji, a pak honem na kyvadlovku, protože se již nebezpečně blížila šestá hodina. Po příjezdu do kempu nás čekala ještě procházka na naše VIP parkoviště, kde jsme se přidali ke zbytku naší skupiny a pomalu se začali trousit směr pártyareál.

Do areálu jsem se dostal krátce po sedmé hodině, tentokrát ovšem byla kontrola o dost důkladnější, což mě docela překvapilo, jelikož chtěli vidět i peněženku. Po kontrole jsem se vydal sehnat triko s mojí vytipovanou kombinací. Na všech stáncích bylo napsáno, že je již vyprodaná a já už přestal doufat, že to triko seženu. Nakonec ale jako zázrakem prodávající u posledního stánku našel poslední triko toho druhu a dokonce v mé velikosti! Bomba! Hned jsem si ho koupil!

nature one

Pak jsem již zamířil najisto směr Gatecrasher, kde měl za pár minut vystoupit Menno de Jong. Odchytil jsem ho ještě před stanem, ve kterém se v tu dobu nacházelo asi jen 6 lidí včetně DJe. Vyfotil jsem se s ním, podepsal se mi a šel na věc. Během cca 10 minut se stan celkem zaplnil, čemuž jsem se docela divil, protože na začátku nás tam bylo tak 20. To, co Menno předvedl nemá obdoby, zahrál snad ten nejlepší trance set jaký jsem slyšel. Myslím, že za rok dva bude v top 10 DJs světa. Úžasný výběr skladeb, perfektní přechody a parádní komunikace s lidmi ho k tomu přímo předurčují. Zahrál úžasné skladby, např. Global Experience – Madras, Vincent De Moor - Fly Away, Paul Van Dyk & Giuseppe Ottaviani - Far Away, své Nolthando a jako bonbónek nakonec Pascal Feliz - From Inside The Speaker. Pro mě osobně to byl bezpochyby nejlepší set na Nature One 2007. Po Mennově vystoupení jsem si i se zbytkem naší skupiny musel odpočinout, protože nás totálně odrovnal! Po cca 20 minutách odpočinku jsem se vydal prozkoumat okolní stage a nakonec jsem zakotvil ve stanu Energy, kde zrovna začali svůj set Vibration & Torex Hráli jak jinak než libově. Střídali uplity s techtrance tracky, což bylo jako celek velice zajímavé a to se mi líbilo. Zahráli Megashiru, Marcel Woods - Lemon Tree, FKN ft. Jahala – Why, Tomcraft – Loneliness v úžasném techtrance remixu, který jsem doposud ještě neslyšel. Tento set mě příjemně naladil na pokračování na hlavní stagei, kam jsem se přesunul okolo půl dvanácté, abych slyšel Ferryho Corstena. Byl jsem na něj velmi zvědav, protože mě před třemi týdny na Dance Valley celkem zklamal, ale rozhodl jsem se mu dát ještě druhou šanci. Ferry ji doslova chytil za pačesy a zahrál opravdu parádní trance set. Během jeho devadesátiminutového vystoupení zaznělo několik jeho kousků jako třeba Beautiful, L.E.F, Brain Box a finálového Junk ve Flashover Mixu. Vedle toho zahrál skladby Lange - Angel Falls, Kyau & Albert - Always A Fool, Oceanic od Above & Beyond, Sander van Doorn – Riff. Opravdu skvěle zvládnutá druhá šance, napravil si u mě reputaci.

nature one

Po skončení Ferryho setu nastoupila asi na 20 minut trojice Nature One Inc. Live, během jejich vystoupení proběhl opravdu velkolepý ohňostroj, a tak si z jejich setu pamatuji pouze hymnu celé Nature One, Das Dreizehnte Land.

Po skončení setu Nature One Inc. nastoupil Carl Cox, poslouchal jsem ho asi 10 minut, ale moc mě nezaujal, tak jsem se vydal opět do klubu Gatecrasher, kde tou dobou již hrálo německé duo Kyau & Albert. Pánové tentokrát zahráli na jejich poměry celkem tvrdý set, ale celkově jim sedl. Kdo byl na polských Creamfields, tak tam zahráli zhruba podobně, možná na Nature hráli ještě o chloupek tvrději. Zahráli své songy jako Megashira, Always A Fool, a jako finálovou dali můj oblíbený song Are you Fine. Po nich nastoupil za mixák Ronski Speed a já měl dilema, zda mám zůstat, nebo jít na Armina. Nakonec asi po deseti minutách vyhrál Armin a tak jsem spěchal na hlavní stage, kde tou dobou končil svůj set Carl Cox.

carl cox

Začátek Arminova setu předpověděl jeho pokračování, hrál nefalšovaný trance. Vlastně celý jeho set byl úžasný a blížil se kvalitativně jeho vystoupení na ASOTu 300, kde zahrál podle mě asi nejlepší set, co jsem od něj slyšel. Bohužel i na mě dopadla kolem čtvrté hodiny únava a na nohou mě držela jen ta úžasná hudba. Zhruba v půlce Arminova setu jsem byl polit „živou vodou“, zmobilizoval jsem poslední síly a začal jsem přímo řádit. Dostal jsem se do nefalšovaného hudebního transu (jsem abstinent, nehulím a drogy také neberu). Armin zahrál samozřejmě i svou produkci v podobě Rush Hour, If You Should Go a Serenity v perfektním Signum Remixu, pak také FKN feat. Jahala – Why, Above & Beyond pres. Tranquility Base – Oceanic, Thomas Bronzwaer – Resound, Sean Tyas pres. Logistic - One More Night Out a jako finálovou zvolil Anthem od Filo & Peri. Řekl bych, že to byl Arminův druhý nejlepší set vůbec, během něhož se dojetím asi třikrát rozbrečel. Jeho set byl opravdu nezapomenutelným zážitkem jak po hudební, tak i po emocionální stránce. Po jeho skončení jsem se naposledy vydal do Gatecrasheru, kde tou dobou hrála bratrská dvojice z Německa, Duderstadt. Ti hráli back2back, a tak jako ostatně všichni DJs, co jsem během těch dvou dnů slyšel zahráli parádně, hráli spíše svižnější skladby. Za všechny uvedu Lemon Tree od Marcela Woodse. Moc se mi líbili a doufám, že je někdy uslyším i u nás.

nature one

Na otázku, kdy se konečně ukáží u nás mi odpověděli, že čekají, až je někdo zabookuje (tedy trochu podnět pro naše promotéry). Poté jsem se naposledy přesunul na hlavní stage, kde to zrovna rozpálil Ital Giuseppe Ottaviani. Jeho set byl také velmi povedený, takže se dá říci, že ani jeden DJ za celé dva dny nezahrál podprůměrně, což je pro mě neuvěřitelné zjištění, doposud se mi to ještě nikdy nestalo! Po skončení Giuseppeho setu jsem si ještě u zadního vchodu počkal na autogram, který jsem ukořistil i přes to, že velmi pospíchal, a poté jsem se šel podívat ještě do Century Circus, kde zrovna končil set Robert Natus a začínal hrát Sven Wittekind. Byl to sice mazec, ale už jsem neměl sílu se jakkoli hýbat, takže to byl úplný konec a chvilku před osmou hodinou jsem to definitivně zabalil a šlo se směr minibus.

Celkové hodnocení akce mohu shrnout do slovního spojení „naprostá bomba“, není snad nic, co bych mohl celé Nature One vytknout, bylo to od začátku do konce naprosto dokonalé. Ten kdo tam nebyl, přišel opravdu o moc. Tahle akce za ty prachy opravdu stála, byla to nejlepší párty na které jsem kdy byl!
 
 
NATURE ONE

NATURE ONE

Pátek 3. 8. 2007 až Neděle 5. 8. 2007
EUR 59.4,-
Vystupují:
Carl Cox, Jeff Mills, Above & Beyond, Chris Liebing, Judge Jules, Felix Kröcher, The Disco Boys, Karotte, Miss Djax, Paul van Dyk, Sven Väth, Armin van Buuren, Ferry Corsten, Adam Beyer, DJ Murphy vs. Christian Fischer, Gus Gus, Northern Lite, Guy Gerber, T.Raumschmiere, Johannes Heil, Pet Duo, Sonic Boomfoundation, Acrid Abeyance, Client, Anthony Rother, Zombie Nation, Pascal FEOS, Someone Else, Man at Arms vs. Sorgenkint, Rob Acid, NatureOne Inc., Sub Space aka Julien&Gonzague, Wighnomy Brothers, Lucca, Giuseppe Ottaviani, John Askew, Yves Deruyter, Robert Natus, Tillmann Uhrmacher, Hardy Hard, DJ Falk, Dorian Paic, Afrika Islam, Frank Sonic, The Diggerman, Buddy, Gorge & Greg Silver, Ascii.Disko, Moonbootica, Tocadisco, Phil Fuldner, Sven Wittekind, Milk&Sugar feat. Ayak, Boris Dlugosch, Dag, Barem, Misjah, Heller & Enkie, Moritz Piske, Malente, Tanith, Calvin Rotane, Babor, Oliver Neufang, DJ Toyax
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
Dáda | 13. 08. 2007 | 05:03:27
For Dejf

Pěknej report, Dejve a super fotečky! První, co jse od Cosmicu četla..:) modří vědí..:)
Jak si kurna pamatujete názvy těch skladeb?? To mi prostě hlava nebere..;))
achayo | 13. 08. 2007 | 12:13:41
PARADA!

Když jsem to dočetl až sem, znova jsem si to rychle očima proběhl! Z těch prvních komentů se mi chtělo zvracet,ale ono to má vývoj! Není tu jen trapné odsouzení proti "módě", ale i vysvětlení a pochopení následované komenty s opravdovým obsahem! Na Nature One jsem letos chtěl, ale nakonec vyhrálo drbání zablešených medvědů v ukrajinských horách:-). Hodne jsem se tesil na reporty a kdyz jsem ho nenašel tady, našel jsem si ho jinde, ale diskuze vetsi zazitek, díky:-)
Ornaldinho | 10. 08. 2007 | 11:32:28
Nature One - můj pohled

Po přečtení článku musim říci, že jsem slyšel přesně odlišný interprety a když hráli ti tranceoví, tak jsem odcházel jinam. Takže za sebe mohu řict, že mě zaujali The Disco Boys, Karotte, Guy Gerber, Jeff Mills, který se s tim opravdu nemazal. Z těch malých stagí jsem si určitě nejvíc oblíbil Casius Enterprises, kde hráli víceméně electrodiscohouse, což mi v tom závalu schranzu a minimalu zcela vyhovovalo (zejména z nekonečného přívalu těchto dvou stylů po celé tři noci v campu). V sobotu byl lineup opravdu nabitý, nicméně plocha areálu neméně, takže ve špičce si na hlavních stagích prakticky nešlo zapařit. Přišel jsem v průběhu vystoupení Luccy, samozřejmě jsem ji musel vidět. Před ní byla již natěšená skupina českých fanoušků s vlajkami. Po jejím vystoupení jsem šel udělat fotky, abych je stihl ještě za světla a pak jsem se vrátil na otočku do svého stanu (což znamená že jsem opustil areál festivalu tak na 1,5 hodiny). Přišel jsem zpět, když hrál v Century Cirkusu Sven Vaeth, kterého mam fakt rád, ale stan byl napěchovaný až po okraj, takže nemělo moc cenu se tam déle zdržovat. Dost mě mrzí, že jsem přišel o live vystoupení Zombie Nation a Client, dle krátkého videa na ofic. stránkách musim uznat, že Zombie Nation je nejlepší živárna, fakt ho žeru. Dál mě určitě zaujal ohňostroj, při kterém panovala atmosféra, kterou v Čechách na party asi nikdy nezažiju. Pak nastoupil Cox a dokázal, že je nejspíš nejlepší netranceový Dj světa. Potom jsem navštívil Cocoon, kde hrál Gregor Tresher a několikrát jsem prošel kolem stále narvaného stanu, kde hrál Liebing celkem tvrdý techno. Na hlavní jsem si ještě poslech na chvíli Anthony Rothera, který si s elektronikou asi dost rozumí a pak jsem již zamířil do svého stanu. Z tranceových setů jsem slyšel vlastně jen část Judge Julese, který to ovšem s publikem dost umí a i jeho hudba se mi celkem líbila. Shrnuto podtrženo: Nature One s 50000 lidmi je zážitek jako hrom hlavně svoji atmosférou, hudebně si myslím, že je víc festivalů, které se s ním mohou rovnat. (např. letošní lineup na SMS je pro mě mnohem lepší, škoda, že už nejsou peníze) Je škoda, že NO je na druhé straně Německa a proto se tam příští rok znovu nechystám a vyzkouším raději něco jiného nového, třeba onen Melt!, který mě hodně láká. Každopádně Das Dreizehnte Land 4eva!!!
Morlok | 10. 08. 2007 | 08:33:24
No, je pravda, že ten report, je opravdu jen jednostranně zaměřenej. Z trancu jsem neslyšel skoro nic, jen kousek Dyka a Ronski Speeda. Ale to jsem hledal někoho kdo mluví česky :-) Jinak jsem většinu času ztrávil v century circusu,párkrát na classic terminalu, a sem tam nějakej klub. Všechno se to ale nedalo..... Nebudu tu dělat report, páč to neumim. Ale nejvíc se mi líbili Johannes Heil....ještě ted mi běhá z něj husina.....Mills předvedl pravej opak jeho setu na Svojškách. Beyer, Murphy s Fischerem a Väth taky opravdovej luxus. Myslim, že tohle je přesně ten typ akce, kterou u nás v životě neuvidíme. Nemělo to snad jedinou chybu...snad jen kromě chybějících laserů v century circusu,...jinak všechny klady mnohonásobně převyšovaly zápory, kterých si ani nejsem vědom.Byl jsem z tý akce vyplácanej jako malej kluk. A i přes to, že to bylo hrozně drahý, tak tam za rok pojedu znova, páč to za to opravdu stojí...
tomstar | 10. 08. 2007 | 03:27:41
Akce v zahraničí

Souhlasím s Ozzbym.Ze zahraničí je to vždy těžké.Většinou jsou akce daleko,nás dobrodruhů,kteří za takovými skvělými akcí jezdí třeba i 1000 km je málo.nedivím se,stojí nás to spusty sil,financí a plno strávených hodin u počítače.Navíc je fotografů hodně,ale specialistů reportérů je málo.Já osobně preferuji více stylů ajko je trance,techtrance,elektro,progressive a techno či techminimal.Vybírám si na takové akci samozřejmě jen ty dj,o kterých vím,že zahrají vždy špičkově.Nerozumím třeba hip hopu a dnb,takže z těchto stagí nikdy report psát nechci a nebudu ani nemůžu,ale když tyto styly neposlouchám taky je nikomu nehaním a neberu,at si každej vybere to nejlepší pro něj.Já osobně třeba nemusím moc hardtechno(schranz),ale například na Creamfields jsem si poslechl skoro celý set Felixe Kroechera a můžu říct,že byl jednoznačně nejlepší na celé techno stagi a takového Millse hravě spláchl.Navíc je pak těžké když jsme na akci jen fotografové,dělat ještě psané reporty přesto se je někteří snažíme dělat.Někdy úspěšně někdy méně úspěšně,ale snaha se cení.Takže těm co tu píší tyhle blbé a někdy zbytečné kecy o nějakém stylu či reprtu,at se zamyslí a když někam jedou a rozumí tomu ˇ´svému stylu´´,proč teda ksakru něco nenápíší sami a nepošlou to některé naší redakci,at už je to rave,poslouchej či techno.Určitě rádi tento článek redakce uveřejní a my pak můžeme také zhodnotit danou práci daného člověka a kdo ví,může začít pro server třeba pracovat dálkově,vždyt jak jsem říkal reportérů je málo,tak spíše než hanit by jste měli pomáhat taneční scéně takto.Anebo jste nikde nebyli v životě dál jak na nějakém českém festáku pro smažky,smažíte sami a protože nic jiného neumíte,tak jen shazujete něčí práci?Piece tomstar from rave.cz....
ozzby | 10. 08. 2007 | 02:12:51
Souhlasim s nazory, ze je to report predevsim z tranceove casti festivalu. Nicmene vylet na Nature One je celkem draha zalezitost, pocitas-li vstup, cestu a dvoudenni zivobiti v Nemecku. Z toho nakonec vyplynulo, ze na NO nejel zadny nas oficiální reporter. Pozadal jsem proto Dejva, jakozto jedineho clena nasi crew (ktery ovsem neni reporter, nybrz organizator zajezdu), zda by mohl z NO pripravit nejaky material, ac jsem vedel, ze jeho zájmem je predevsim trance. Financni prostredy nám bohuzel casto neumoznuji na kazdy zahranicni festival vypravit reportera, ktereho bychom tam potrebovali, a tak jsme nuceni v některých pripadech zkratka improvizovat. Pokud vas z NO zajimalo neco jineho, je mi lito, ze jsme vas nedokazali uspokojit, nicmene alespon techto sedm ilustracnich fotografii by vám mohlo alespon castecne priblizit celkovy pohled na festival. Proc ale pisu, tyhle zlomyslne prispevky typu "co to je za buzika?" jsou pro nektere jedince silne demotivujici, coz me dost trapi vzhledem k tomu, ze reportaz si precte okolo tisicovky lidi, do diskuze se vyjadri dvacet nespokojenych z nich a celkovy pohled na clanek pak vypada velmi jednostranne. Prosim o trochu vice tolerance, at nas ta prace i trochu bavi.
Hustey | 10. 08. 2007 | 01:02:01
masta

horsi prispevek uz jsem dlouho necetl, tipuju ze jsi presne ten umasteny typek s brylema u pc, ktery dokaze akorat blbe kecat a nic nedelat -_-;;
SPLIT | 10. 08. 2007 | 12:15:29
Lidi, nechte ty ubožáky vycukat.. Když jsou tak ubozí, že nerozeznají trance od disko a tak sociální, že s námi, nebo i bez nás nemohli na Nature jet...Se jim nedivím, že závidí...
to tom | 10. 08. 2007 | 12:00:44
reporty

...pokud si v popisku přečtu, že to je reportáž z NO tak si představuju, že to píše někdo kdo se zajímá o taneční muziku jako takovou a ne jen jeden směr....až budeme číst od tohoto "DJreportéra" třeba něco za půl roku tak tam bude zase psát o těch samejch jménech a bude všechno zase "snad nejlepší set co slyšel"....nezavrhuju Trance....každej at si poslouchá co chce...a přirovnání trance - buzík....je dosti slabomyslné a ubohé....chtěl jsem jen poukázat na to, že by tohle měl psát někdo kdo má trochu přehled o tom co se v taneční hudbě momentálně děje.....a proto taky spooouuusty lidí po přečtení takového reportu mají dojem, že momentálně frčí jen trance.....já ocenuji třeba zdejší report z Melt! tam se člověk něco doví....něco nového co ho třeba v budoucnu ovlivní...ale koho chce ještě ovlivnit Fery C.nebo PVD....nebo Buren????? Myslim, že jsme u nás v tomhle 100 let za opicí...
katterina123 | 10. 08. 2007 | 11:45:13
...

prijde mi, ze neverim vlastnim očim. hej lidi vy snad nevite co je to demokracie a svoboda slova.kazdy at si posloucha co chce,pise a dela co chce,kdyz tim neomezuje nijak ostatni. Klidne ste sami mohli jet na NO a udelat report z jinejch stagi a ohodnotit co se tam hralo.Jo ale vase chyba vy jste nejeli a ted tady mate keci. Kazdy ma pravo na svuj osobni nazor. To, že se tady začnete navaze do lidi je uz vazne hodne.meli byste se vazne nad sebou zamyslet,protoze tohle je opravdu obohost.
masta | 10. 08. 2007 | 11:23:46
diskoteka

trance je normalni upgradla diskoteka pro dementni a jednoduche lidi. me vzdycky fascinuje, jak tam trance dj fejdne track z cedla a pak 7 minut tleska s rukama nad hlavou a mava na lidi, dokud nefejdne dalsi track pochybne kvality. poslouchat tuhle hloupou tucku cely vecer - to je fakt pro silne nervy. klidne na to chcipnete ...ubozaci!
Daniel Pánek | 10. 08. 2007 | 10:38:28
Good

Pěkný pěkný...věřim , že ta akce byla skvělá...tak snad příští rok a nebo na polský Nature
andrew w | 10. 08. 2007 | 10:22:10
ať si každej poslouchá co chce, mě spíš udivuje, že tihle tranceový zažranci slyší ty stejný dje třeba několikrát za rok, a neposlechnou něco jinýho, i když tý kvalitní hudby a jmen je tam ke slyšení hodně, prostě mají jen svůj trance a ostatní je moc nezajímá (o to víc mě udivil oceněný Kroecher), ale každýho věc a musím ocenit, že to prostě myslí vážně a pro svou milovanou hudbu investují čas a peníze
tlx_man | 09. 08. 2007 | 09:50:54
hehe
Magico | 09. 08. 2007 | 09:48:40
I ostatní styly goood

Dave hodnotil predevsim trance, protoze byl prevazne na trancovych djich, ale ja muzu z vlastni zkusenosti rict ze napr. v Century cirkusu by sis prisel na svy. Vystupovalo tam tolik dju od techna po minimal, ze by se za to nemusel stydet zadnej festak u nas, akorat u nich to byla jedna stage, jeste jich tam bylo 18!!!! Samozrejme nejen Century cirkus, dal treba Tresor, Hardcore gladiators, Tor3, and many many more stages. Proste bomba! Bylo tam fakt vsechno...
jan | 09. 08. 2007 | 09:30:34
alonso

a co by asi fanda do trancu mohl psat o minimalu, eletru apod.? Posloucha trance, tak pise o trancu, jeho volba preci
Alonso | 09. 08. 2007 | 09:19:10
Showman Sq4Raa

nebojte hoši já žadnej komplex bohudík nemam.....
Ja vam ten váš trance samozdřejměneberu,ale moh ten report byt branej celkově a ne jen o jednom stylu.... Minimal-Rulezz
Elektro-house ------ forerever.......
Showman | 09. 08. 2007 | 07:39:25
2 Sq4Raa:

sorry chlape, ale nejspíš se neuvidíme, jelikož jsem letos všechny prostředky vrazil do NO, na streetparade bohužel nejedu.. :-( tak snad jindy, třeba na PvD ;-)
Sq4Raa | 09. 08. 2007 | 06:53:19
V té v první větě jsem zapomněl udělat edit, samozřejmě zdravím i showmana, ale toho uvidím zítra :-)
Sq4Raa | 09. 08. 2007 | 06:52:16
Pro zakomplexované

Ahoj všem krom Showmana. Disco a trance je opravdu jiná hudba, pánové. Trance je holt tak emotivní, že někdy se z toho prostě dj a třeba i fanoušek rozbrečí. Vzhledem k tomu, že píšete o disco, tak asi EDM neposlouháte. No, popravdě nijak nechápu, proč tedy čtete report z Nature One, nicméně jděte si poslouchat svou hudbu a tuhle nchte nám. Svými komenty jste opravdu jen předvedli, jak jste hloupí. Autor není buzík a pokud odsuzuješ gaye, tak seš naprostý idiot. Taky by mě zajímalo, kde přišel Alonso na toli příspěvků (thunder, tom tom, masta). No, abych to shrnul. Když si potřebujete vylít své emoce na internetu, asi s vámi nebude něco v pořádku. Příště si raději rozmyslete, než něco napíšete a pokud budete psát takovéhle bludy i po rozmyšlení, navštivte nejbližšího lékaře. Btw: tento příspěvekje jen slušná a zaobalenější forma toho Showmanova (see you tomorrow)
kreeki | 09. 08. 2007 | 06:47:34
Alonso a spol: Co ste to proboha za dmnty?!!! :X souhlasim se Showmanem...
Showman | 09. 08. 2007 | 06:07:49
2 Alonso & all motherfuckers:

vy jste ale fakt dementi, krásně jste projevili svoje IQ.. kdo tam byl, ví svoje.. Kdybys tam byl ty hovado, mohl by sis vybrat kam chceš jít (myslim na jakej druh hudby), protože tam najdeš opravdu všechno snad kromě těch diskofílií.. TRANCE neni shit, protože jedinej SHIT SEŠ TADY TY. A pokud nerozeznáš trance od diska, je vidět, že jsi opravdu dementní. VÁŽNĚ SI SE PŘEDVED, KOKOTE!!!
thunder | 09. 08. 2007 | 06:04:16
spojení rozbrečel a jednoznačná obliba trance dokonale vyjadřuje,že výše jmenovaný autor je buzík,tak čemu se tak divíte?
Alonso | 09. 08. 2007 | 06:01:28
Jo a s tim tričkem I Love Trance se nech vyfotit na barevnej film.......Diskofil..heh to sedí...
ta cenzzura by tu opravdu neškodila...
Alonso | 09. 08. 2007 | 05:53:41
TRANCE,TRANCE,TRANCE-------SHIT,SHIT,SHIT
,,,,,ty vole bylo tam taky snad něco jinýho....... to je report jen o trance Djs,,,
masta | 09. 08. 2007 | 05:32:58
kokote

co je tohle za shit?!!! to snad nejde ani uverejnit. cenzura nekdy fakt neni od veci. co to je za dementniho diskofilla "DjDkDave"??
tom tom | 09. 08. 2007 | 02:47:57
blllee

lidi ještě jednou bych tam přečetl slovo "trance" tak asi pobliju monitor.....hudební záběr tohoto "reportéra" je opravdu monstrozní.....a ta věta s tim rozbrečenim....to asi špatně napsal...mělo to být, že se on dojetím 3x rozbrečel....
wobr | 09. 08. 2007 | 02:20:55
"během něhož se dojetím asi třikrát rozbrečel" - tak tohle sem opravdu ještě nikdy neviděl :-)

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |