Andy Moor zkraje září v KC Karlov

Andy Moor zkraje září v KC Karlov

13. 08. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na začátek školního roku se v benešovském prostoru KC Karlov chystá opět jedna větší akce - Thunder. Na třech pódií se rozezní techno, trance a breakbeat. Celému line-upu vévodí britský Dj a prucent Andy Moor. Pojďme si nyní celou akci představit.
Main stage ovládne aktuálně nejžádanější hudební styl trance, kde se představí jako headliner anglický dj a producent Andy Moor. Se zábavou mu v průběhu noci bude pomáhat naděje slovenské tranceové scény, dj a producent Eddie Sender, a z domácích Djs doplní line-up Orbith a dvojka CrossRyders. American audio stage přivítá Agenta, severočeské djs Spyra a Wizarda, a také zástupce hardtechno Dje, CZScreama. Třetí podium vznikne v dnes již skoro zapomenutém prostoru, který však neodmyslitelně ke KC patří, a to v klubu Červený drak. Tam se o hudební produkci postará především Dan Cooley společně s Thomasem Coastlinem. V průběhu noci se zde objeví také Tin Tin a  ScooCzech, jehož krevní skupinou je především electro. Mejdan na třetí stagei pak okoření breakbeatová Miss B.

Vstupenky si v předprodeji Ticketstream pořídíte za 200 Kč, na místě pak za 250 Kč. Pokud máte zálusk na VIP, připravte si 400 Kč.
 
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THUNDER

Pátek 7. 9. 2007
Vstup: Online předprodej 200 Kč, na místě 250 Kč
Vystupují:
Andy Moor, Orbith, Eddie Sender, CrossRyder, Agent, Spyro, M-Sonic, Wizard, CZ Scream, Dan Cooley, Tin Tin, Thomas Coastline, ScooCzech, Miss B
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika