FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Praktické info a finální line-up Summer of Love

Praktické info a finální line-up Summer of Love
14. 08. 2007   |   Autor: redakce   |   Komentáře (6)
Do soboty 18. srpna zbývá už jen pár dní a tudíž je nejvyšší čas zveřejnit kompletní praktické informace a finálná line-up letošního festivalu Summer Of Love 2007 Open Your Mind. V článku naleznete rovněž informace o zvuku, světlech, o cenách na barech, stáncích, atrakcích, ale také o dopravě, první pomoci, šatnách, Seeds Of Love, pouštění z areálu atd.
Summer Of Love se letos hlásí již po jedenácté s podtitulem ‚Open Your Mind‘, tedy otevři svou mysl. V sobotu 18. srpna na pardubickém Závodišti zažijete festival, plný té nejsoučasnější elektronické hudby, skvělých zážitků, ojedinělé žhavé atmosféry a nezapomenutelných okamžiků, prostě mejdan českého tanečního léta.

Prvních 10 let festivalu Summer Of Love vyvrcholilo loni, kdy na 10. narozeniny přijeli zahrát převážně ti, kteří se v uplynulých letech o festival významně zasloužili. Vrcholem byl koncert, který donedávna patřil do kategorie nesplnitelných snů – Kraftwerk. Do druhé desetiletky Summer Of Love vstupuje vykročením do nových sfér, hledáním nové hudby a budoucích hvězd. Navazuje na desetiletou tradici okouzlující atmosférou nabitého mejdanu, plného nových intenzivních zážitků a vynikajících hudebních výkonů.

Otevři svou mysl, Open Your Mind! Právě takové je motto letošního Summer Of Love 2007. Na celkem 7 pódiích se představí více jak 60 vystupujících skupin a DJů, pečlivě vybraných z pestré palety nejaktuálnější světové elektronické taneční scény. Cílem je nabídnout vysoce kvalitní a co nejpestřejší mix všech současných elektronických tanečních stylů od house, techna, trance až po electro, hardtechno nu rave nebo crossover. Dlouholetou tradicí Summer Of Love bylo vždy představovat nové velké hvězdy, určovat budoucí trendy a být vždy originální, nezaměnitelný a novátorský. Ani letos tomu nebude jinak, uslyšíte množství českých premiér, značný prostor dostali zástupci nové generace domácí taneční scény.

Na hlavní Semtex Open Your Mind stage 01 uslyšíte koncertní vystoupení britských hooligans Audio Bullys, německého techno dua Ellen Allien & Apparat, zástupce stáje Border Community Nathana Fakea či české projekty Midi Lidi, Rodent & Laura Level nebo The Impulse. Djskými sety se letos blýskne současná evropská techno no.1 Chris Liebing či ve Španělsku žijící Švéd Christian Smith, zlomené beaty zahraje populární Aphrodite a electro house setem se představí John B. Set s východem slunce zahraje americký DJ Afrika Islam, následovaný sety českých talentů jako Weki Djs nebo Hydrophonic. Hlavní pódium bude hrát od soboty 16.00 do neděle 12.00 hodin.

Frisco Nu Trance Future by Numark stage 02 se ponese ve stylu dnes tak oblíbeného a aktuálního trance progressive soundu. Vystoupí zde přední představitelé stylu trance či nu trance – holanský TOP DJ Marco V a americký superstar DJ Markus Schulz, chybět nemůže náš domácí světově úspěšný DJ Michael Burian. Uslyšíte také holandského DJ Sana, irského borce Johna Gibbonse, slovenského Breetha či domácí Dje Martina Grednera, Michaela C a Crossryders. Trance pódium bude hrát od soboty 17.00 do neděle 10.00 hodin.

American Audio We Love Techno stage 03 nabídne paletu současného techno soundu. Představí se zde zřejmě největší talent nového techna, Holanďan Joris Voorn, hard techno maniak Sven Wittekind, jedním z vrcholů bude koncert hard techno projektu Robert Natus & Arkus P. Aktuální podobu industriálního techna představí Brian Sanhaji, host Chrise Liebinga. Domácí scénu budou reprezentovat Elektrabel, Reznyk & Dialect aka Padrť, Home a Plüschen, samozřejmostí bude nezařaditelné vystouepní Daha jako Ufona. Program doplní rezidentní DJ American Audio, DJ Real One. We Love Techno pódium bude hrát od soboty od 17.00 do neděle 09.00 hodin.

Take Control Jump In The Jungle stage 04 potěší všechny fanoušky zlámaných beatů. Letos máme nejsilnější d’n’b line up v historii festivalu! Uslyšíte zde australské borce Pendulum v DJ setu, skvělého DJ Zinca nebo aktuální holandskou senzaci Noisia. To vše doplněno tím nejlepším z naší drum’n’bassové scény: No Money, Sayko, Rido, Suki, Im Cyber, Juanita Juarez aka Brooklyn, Gabanna, Ghonzales, Akira… Drum’n’bassové pódium bude hrát od soboty od 18.00 do neděle 08.00 hodin.

Mentos Heavy Mental Disco by Stanton stage 05 nebude jen tak ledajaké housové pódium, uslyšíte zde totiž ten nejakuálnější housový sound dnešních dní s prvky electra, minimalu, crossoveru či snad dokonce nu rave. Ano, tohle je house! Šílený Phil Kieran, třetina souboru Alloy Mental, belgická dvojice The Glimmers nebo londýnsko-berlínska dvojice Jonty Skrufff vs Fidelity Kastrow. Polsko budou reprezentovat Solar Kingdom, domácí scénu představí neuchopitelní The Models Djs, koncert zahraje Nipp, Djské sety Click Joe a Joshek. Minimalovou ranní snídani naservírují Klika Djs, Subsist & Ala. Sobotní odpoledne bude patřit 4 talentům, vybraným ze soutěžních demo setů. Nedělní odpolední after party bude ve znamení Electro Djs Crew. Mentos Heavy Mental Disco stage bude hrát od soboty od 14.00 do neděle do 18.00 večer.

Red Zone‚ Touch The Future’ stage 06 rozezní zbrusu nový styl Nu Rave, doplněný progressive house. Koncertně zde Nu Rave představí synové a dcery Toma Hankse a Whoopi Goldberg, The Neon Plastic nebo k výšinám šílenství stoupající projekt South Central, doplněný DJ setem Skinbunny Djs vs G|oldirocks. Celé to svými progressive house sety dotáhnou Roman Rai, Texx a Dan Cooley. Toto pódium bude hrát od soboty od 18.00 do neděle do 06.00 hodin. Vstup do Red Zone je povolen od 18 let.

Maxim V.I.P. stage 07 potěší všechny majitele V.I.P. Vstupenek, a to nejen velmi nízkými cenami nápojů a luxusním provedením. O patřičnou náladu se zde postará slavný americký DJ Afrika Islam v exkluzivním hit house setu, nezkrotný team Uwa & Lucaso aka Kaos Boys, Marcus Cooper nebo Alex Fish. Hrát se zde bude od 20.00 v sobotu do 06.00 v neděli.

Sponzoři a partneři festivalu Summer Of Love. Generálními partnery festivalu jsou energy drink Semtex, hlavními mediálními partnery jsou rádio Evropa 2, časopis XMAG, Centrum.cz a Xchat.cz. Hlavními partnery jsou Mentos, a Mattoni. Partneři festivalu jsou Pepsi, Schweppes, Frisco, Sony Ericsson, Eurolines, Pilsner Urquell, Nintendo a Red Zone. Jezdíme v autech SEAT a v taxi Simona.Technickou podporu zajišťují T-Servis, S-Group, Numark, Stanton, American Audio a Koncert Servis. Mediální partneři festivalu jsou Maxim, Techno.cz, Poslouchej.net, Cinemax, Partyzona.sk, Level, Spaceboss.net, Reporty.cz, Metropolis, Metropolitní Express a MF Dnes. Festival Summer Of Love se koná pod záštitou Města Pardubic.

Světla a zvuk na Summer Of Love byly vždy na velmi dobré úrovni a ani letos tomu nebude jinak. Na festivalu bude hrát zvuk L’Acoustique o celkovém výkonu více jak 320kW, svítit se bude světly o výkonu přes 400kW. Bude také laser, velkoplošné videostěny a videoprojekce. Technickou stavbu, ozvučení a osvětlení festivalu provádí firma T-Servis, videoprojekce jsou z dílny Phase a laser od firmy Laser Live.

Atrakce a stánky jsou nedílnou součástí každého dobrého festivalu. Na Summer Of Love si budete moci třeba skočit z 30 metrového bungee jumpingu, který bude v provozu od 19.00 do 01.00 a bude stát 700 Kč. Na festivalu najdete take speciální chill out zónu s houpacími sítěmi a doplňkovými aktivitami jako Indoboard (indoboard.cz), žonglovacími hračkami, petanquem, trampolínou… Jeden chill out nestačí, a tak je tu druhý, ve stanu 16x16 metrů s posezením nad výborným čajem, ano správně – čajovna! Hrací zóna Nintendo pobaví fanoušky gamesek, budou i fotbálky. Ve stánku Lybaru si budete moci nechat upravit vlasy, v piercingovém studiu si můžete ozdobit svoje tělo. Na festivalu se podívejte také do speciální Frisco zóny s mnoha atrakcemi. CD, DVD, časopisy a mnoho dalšího nabídne stánek XMAGu, který je zároveň informačním centrem festivalu. Stánek Techno.cz přinese online zpravodajství z festivalu a můžete si zde koupit trika, plaštěnky, čepice a další s potiskem Techno.cz. Nemůžou chybět stánky s lightsticky, korálky, prsteny a dalšími párty potřebnostmi. Také letos můžete za muzikou zajít na stánek Nula2 shopu. Další stánky najdete v areálu festivalu.

100 kilo melounů na rozdání, to bude něco pro vaše osvěžení. Kdysi to bývalo na každé lepší párty, pak se rozdávání ovoce na párty kamsi ztratilo. A tak nyní tento nápad obnovujeme a máme pro vás zdarma 100 kilo melounů. Rozdávat je budou dámy v dobových krojích, a to od 22.00 do 02.00. Dobrou chuť!

Seeds of Love je tradiční soutěž o pěstování slunečnic. Každý, kdo se do konce dubna zaregistroval do soutěže, obdržel v květnu 2 semínka slunečnic. Pokud dobře pěstoval a vše správně odhadl, pak je pro něj kvetoucí slunečnice, kterou přinese s sebou, volným vstupem na festival. Sraz všech soutěžících v Seeds Of Love je v 16.00 u hlavní brány. Podmínkou soutěže je kromě registrace také dobře rostlá a pěkně vykvetlá slunečnice, vypěstovaní ze semínek námi dodaného speciálního druhu slunečnic. Nerozkvetlé, odkvetlé nebo špatně vyrostlé slunečnice budou vyřazeny, stejně jako slunečnice z jiné odrůdy než námi dodané.

Bary jsou jedním ze základů každého dobrého mejdanu. Na Summer Of Love jsou tradicí také dobré ceny, a bude to tak i letos. Barů v areálu bude 12, z toho 5 jich bude koktejlových, další speciální bar je v Red Zone. Pivní stany jsou v areálu dva. A ceny? Pivo Pilsner Urquell 12o 0,5l za 30 Kč, energy drink Semtex za 35 Kč, Green Tea za 25 Kč, Ice Coffee za 35 Kč, Pepsi Cola 0,5l za 35 Kč, Schweppes Tonic za 35 Kč, Mattoni za 25 Kč, Mattoni Sport za 30 kč, káva a čaj za 20 Kč. Frisco drink bude stát 39 Kč, Vodka 0,04l za 35 Kč, rum za 35 Kč, Fernet za 30 Kč, tequila za 45 Kč, gin za 35 Kč…

Recyklace odpadu ve spolupráci s Hnutím Duha je velkou novinkou na letošním Summer Of Love a stává se tak prvním festivalem, kde se tento evropský trend u nás zavádí. Stav přírody na naší planetě je velmi špatný, a proto nechceme přírodu poškozovat. Každý rok se po festivalu odváží desítky tun odpadu, který není možno recyklovat. To nám není a nemůže být lhostejné. Chceme to spolu s vámi napravit a odpad recyklovat. Každý kelímek, každá plechovka nebo PET lahev, prodaná na našich barech bude zálohována žetonem za 5 Kč, který vám bude po konzumaci a vrácení obalu vrácen zpět. Vrácené kelímky, plechovky a PET lahve pak rozdělíme podle druhu odpadu a ve spolupráci s firmou FLOR s.r.o odvezeme na recyklaci.

Mapka areálu bude k dispozici ve speciálním festivalovém XMAGu s programem festivalu a od čtvrtka 16.8. ji budete moci stáhnout také na webových stránkách festivalu.

Šatny najdete v zadní části areálu v tribuně D a cena za šatnu bude 20 Kč.

Opuštění areálu je námětem častých diskuzí a na Summer Of Love tuto možnost budete opět mít. Po 02. Hodině si bude možné u vchodu za 20 Kč zakoupit vrácenku, se kterou je možné areál opustit a opět se vrátit. Poté vám bude vrácenka odebrána, pro další případné opuštění areálu si budete muset zakoupit novou.

Parking je letos řešen uzavírkou silnice I/37 směrem na Chrudim. Celá silnice bude k dipozici pro parkování pro návštěvníky a pro VIP. Cena za parkovné je 100 Kč za 24 hodin.

Doprava do Pardubic a na Závodiště je naprosto ideální vlakem na hlavní vlakové nádraží Pardubice, jednu z hlavních vlakových křižovatek České republiky. Snadno a rychle se tak do Pardubic dostanete ze všech měst a uzlových bodů naší železniční sítě. Z mnoha měst můžete využít také autobusovou dopravu. Podrobnosti o odjezdech vlaků a autobusů naleznete na www.idos.cz. Odsud je to jen asi 10 minut pěšky po značené trase na festival, případně můžete využít linkového autobusu zezastávky Hlavní nádraží nebo Autobusové nádraží do zastávky Závodiště, kamjezdí linky 2, 8. 88, 24 a 15. Autem je doprava do Pardubic od loňského prosince také mnohem snadnější, a to díky nové dálnici D11 z Prahy do Hradce Králové, kde je přímé napojení na hlavní silnici do Pardubic, která vás zavede až k Závodišti. Po příjezdu do Pardubic sledujte dopravní značení, které vás navede na Závodiště ze všech hlavních příjezdových cest.

Ubytování a stanování na Summer Of Love z důvodu pouze jednodenního festivalu nemáme vlastní kemping, ale není problém si v případě zájmu o nocleh vybrat některý z pardubických penzionů nebo hotelů. Více info

Zdravotní služba bude zajištěna pardubickou nemocnicí a rychlou zdravotní službou, hlavní centrum naleznete na obvyklém místě v tribuně D. Po areálu se bude pohybovat 8 zdravotníků, kteří budou monitorovat situaci.

Infocentrum – Xmag stánek je centrem pro všechny, kteří něco ztratí, nebudou si s něčím vědět rady či budou potřebovat poradit. Na XMAG stánku vám naše asistentky velmi rády poradí a ještě si zde budete moci koupit plakáty SOL, CD, DVD, trička a další věci.

Warm up party k festivalu Summer Of Love se konají od soboty 10.8. do pátku 17.8. Hlavní hvězdou je americký DJ Afrika Islam. V sobotu 10.8. jste mohli být při tom v Liquidu v Liberci, v pondělí 13.8. v Roxy na Free Mondays. Ve čtvrtek 16.8. můžete vyrazit na Afriku Islama do K2 v Českých Budějovicích a v pátek 17.8. hned dvakrát – ve Starých Lázních v Kolíně a v klubu Maddox v Přelouči.

Vstupenky jsou v prodeji v stíti Ticketpro v Čechách, v Polsku jsou v prodeji v síti Ticketprotal a na Slovensku v síti Ticketprotal. Cena vstupenky je 799 Kč v předprodeji, 890 Kč na místě.

V.I.P. vstupenky jsou v prodeji za 1450 Kč v síti Ticketpro nebo za 1600 Kč na místě. V.I.P. zóna nabídne takové ceny jako Semtex za 25 kč, Vodka za 20 kč, Pilsner Urquell za 25 kč, voda za 20 kč a další super ceny drinků a k tomu mnoho dalších výhod. V ceně V.I.P. vstupenky je V.I.P. parkoviště zdarma, vlastní V.I.P. vstupní koridor u hlavního vchodu do areálu, s tím, že kdykoliv můžete opustit a vrátit se do areálu, vlastní sociální zařízení (WC), přednostní využití bungee jumpingu, horolezecké stěny a dalších atrakcí, 50% sleva na nákup merchandisingu SOL, profesionální barmani, dokonalý komfort a pohodlné sezení, obří terasa s výhledem na celý areál festivalu. Letošní novinkou bude možnost vstupu do exkluzivní zóny za hlavním a trancovým pódiem. A co nabídne MAXIM V.I.P. pódium? Uslyšíte tu exkluzivní househitový set Afriky Islama, představí se Lucaso & Uwa aka Kaos Boys, Marcus Cooper nebo Alex Fish a další.

Certifikáty, které jste si zakoupili jako dárkové vstupenky ve speciálních akcích si před vstupem do areálu vyměňte za vstupenky na označeném místě. Omlouváme se, že loni jsme vám certifikáty omylem sbírali celé, letos si vezmeme pouze ústřižek.

Výherci ze soutěží na internetu, v rádiích, TV a tak dále si své výhry mohou vyzvednout na označeném místě u vstupu do areálu.

Vozíčkáři mají slevu 50% z ceny vstupného, 50% sleva platí také pro jejich doprovod..

Zákaz vnášení do areálu se týká zbraní, drog a omamných látek, vlastního jídla a pití, nebezpečných látek. Do areálu Závodiště není možno po dobu konání festivalu vodit psy a jiná zvířata.


Line up:

Semtex Open Your Mind


16.00 - Machine Funck
18.00 - The Impulse (
18.45 - Rodent & Laura Level
19.30 - Midi Lidi
20.30 - Aphrodite & MC Junior Red
22.00 - John B / electro house set
23.30 - Audio Bullys
00.30 - Nathan Fake
01.30 - Ellen Allien & Apparat
02.30 - Chris Liebing
04.30 - Christian Smith
06.30 - Afrika Islam
08.00 - Wega & Kim Pixa Aka Weki
09.30 - Hydrophonic


Frisco Nu-Trance Future

17.00 - Breeth
19.00 - Martin Gredner
21.30 - Michael Burian
23.30 - Marco V.
01.30 - Marcus Schulz
03.30 - San
05.00 - Michael C
06.30 - John Gibbons
08.00 - CrossryDers


American Audio_We Love Techno

16.00 - Real One
18.00 - Daho Je Ufo set
20.00 - Reznyk vs. Dialect
21.45 - Home
23.15 - Elektrabel
00.00 - Joris Voorn
02.00 - Brian Sanhaji
03.00 - Robert Natus vs. Arkus P.
04.30 - Sven Wittekind
06.30 - Plüschen


Take Control Jump In The Jungle

18:00 - Akira
19:00 - Ghonzales
20:00 - Juanita Juarez aka Brooklyn
21:00 - Gabanna
22:00 - Im Cyber
23:00 - Suki
00:00 - Zinc
01:30 - Pendulum
02:30 - Noisia
04:00 - No Money
05:00 - Rido
06:00 - Sayko


Mentos Heavy Mental Disco

14.00 - Roman Chmiel
16.00 - TinTin
18.00 - Click Joe
20.00 - Nipp
20.45 - The Models Djs
22.45 - Phil Kieran
01.00 - The Glimmers
03.00 - Jonty Skrufff vs Fidelity Kastrow
06.00 - Joshek
07.30 - Solar KIngdom
09.00 - Subsist & Ala / Minimal Breakfast


Red Zone

19:00 - Roman Rai
20:30 - Dan Cooley
22.00 - Skinbunny dj ́s vs Goldirocks
01:00 - The Neon Plastix
02:00 - South Central
03:00 - Texx


Maxim_V.I.P.

20.00 - Marcus Cooper
22.00 - Deff
00.00 - Afrika Islam - HIT HOUSE SET
02.00 - Kaos Boys
04.00 - Alex Fish


After Mejdanos

12:00 - Martin Frank vs. Andrey
15:00 - Electromafia vs. La Rimme
18:00 - End
 

www.summeroflove.cz
 
SUMMER OF LOVE

SUMMER OF LOVE

Sobota 18. 8. 2007
Předprodej 799 Kč, na místě 890 Kč
Vystupují:
Audio Bullys,Ellen Allien & Apparat, Robert Natus & Arkus P., Nathan Fake, Elektrabel, Brian Sanhaji, Solar Kingdom, Rodent & Laura Level, Nipp, Markus Schulz, Chris Liebing, Marco V, Aphrodite & MC Junior Red, Christian Smith, John B, Sven Wittekind, Pendulum, Micheal Burian, Phil Kieran, The Glimmers, Jonty Skrufff vs Fidelity Kastrow, Afrika Islam, Headman, Martin Gredner, Michael C, John Gibbons, Click Joe, DJ San, Daho, Rodent & Laura Level, Nipp, IM Cyber, Suki, Philip TBC, Weki DJs, Sayko, Machine Funck, Home, Breeth, Reznyk, Ghonzales, Rido, Brooklyn, DJ Zinc, Joris Voorn, Evil Nine, No Money, Hydrophonic, Plüschen, Midi lidi
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
to ondra | 20. 08. 2007 | 04:31:47
zkus objevovat nový hranice v technu a hardtechnu a nebudeš se vůbec těšit na posranej minimal
ondra | 18. 08. 2007 | 01:34:31
hardtecher

zkus objevovat nový hranice v hudbě a nebudeš se těšit jen na hradtechno!;-)
hardtecher | 17. 08. 2007 | 06:46:22
zas az rano

proc zase je vsechen schranz az rano? Wittekind mel hrat puvodne aspon vod jedny presunuli ho az na 4:30.takhle je to vsude (viz.Apokalypsa).celou noc nema clovek co delat a kdyz uz je unavenej tak zacne to nejlepsi.
b2 | 15. 08. 2007 | 09:54:03
lidovky

ty ceny sou na ceske pomery zalidovku ...:)) tesim se ...
ondra | 15. 08. 2007 | 08:47:06
??

kde to vidíš? já tam čtu normálně 30 kč!;-), což je fér:-)
j | 15. 08. 2007 | 02:13:32
Pivo Pilsner Urquell 12 0,5l za 3 Kč ?? :-)
SOUVISEJÍCÍ SOUTĚŽ

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |