Mezinárodní úspech Wilsonicu

Mezinárodní úspech Wilsonicu

14. 08. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Wilsonic sa dočkal ocenění formou pozvání na prestižní mezinárodní festival, veľetrh a konferenci c/o pop.
Tisková zpráva: Toto významné európske podujatie sa uskutoční už tento týždeň, v čase od 15. do 19. augusta 2007 a Wilsonic sa na ňom predstaví formou spoločného showcase s etablovaným nemeckým vydavateľstvom Traum/Trapez. Wilsonic sa svojou účasťou zaradí medzi 13 inovatívnych európskych festivalov, ktoré boli špeciálne vybrané pre túto príležitosť. Okrem iných sú to napríklad barcelonský Sónar, islandský Iceland Airwaves, britská Optronica, grécky Synch alebo nemecký Melt!.

Za farby Wilsonicu na ňom vystúpia SLG Live (PL), Marek Zubko alias D/N/C Live a dídžej a šéf festivalu Wilsonic v jednej osobe, Tibor Holoda. V dresoch labelov Traum/Trapez nastúpia Nemci Dominik Eulberg, Extrawelt, Kanaďan Jeff Samuel a samotný šéf Riley Rheinhold aka Triple R.

C/o pop je udalosťou na globálnej mape podujatí nového typu, ktoré v sebe kombinuje festival, veľtrh a konferenciu v jednom. 5 dní non-stop hudby z celého sveta, viac ako 200 účinkujúcich, stovky hudobných profesionálov a tisíce návštevníkov – to všetko sa udeje v prostredí nádherného nemeckého mesta Kolín nad Rýnom už tento týždeň.

Za povestné želiezka v ohni v programe tohto ročníka môžeme považovať účinkujúcich ako M.I.A. (UK), Battles, Apparat feat. Raz Ohara, Uffie feat. Feadz, Agoria, Ame, Digital Mystikz, Loefah, Donna Regina, Michael Meyer, Plastician alebo The Field.
A tam, kde je hudba, je aj veľké množstvo profesionálov z branže, pre ktorých sú už tradične na podujatí c/o pop vytvorené podmienky pre business alebo networking v podobe konferencie a veľtrhu ako pravidelných súčastí festivalu.

Konferencia tento rok ponúkne viac ako 20 workshopov na témy ako hudba, trh a marketing, distribúcia alebo promotion. Úvod konferencie bude patriť téme, ktorú organizátori nazvali ako Indienational, v ktorej pôjde o problematiku súčasnej pozície nezávislých vydavateľstiev na medzinárodnom trhu. Hlavným hosťom tejto debaty bude Charles Caldas, CEO organizácie Merlin, ktorá je strešným subjektom reprezentujúcim globálnu nezávislú hudobnú komunitu a jej práva.

Veľtrhu sa tento rok zúčastní viac ako 70 vydavateľstiev, distribútorov, umelcov, dizajnérov a hudobných tvorcov v špeciálne upravených miestnostiach festivalovej centrály RheinTriadem, ktorá sa nachádza v úplnom centre Kolína. V posledný deň podujatia bude mať po prvýkrát možnosť navštíviť veľtrh aj široká verejnosť.Lístky oprávňujúce vstup na všetky festivalové podujatia sú k dispozícii v predpredaji za cenu 169 Euro. Pre viac informácií navštívte stránku www.c-o-pop.de

Wilsonic je hudobný festival, ktorý prezentuje aktuálne hudobné trendy z oblasti advanced, urban & electronic music. Wilsonic v sebe elegantne spája svet koncertov s atmosférou klubov a tanenčných párty. Wilsonic je udalosťou, ktorá predstavuje to najzaujímavejšie v modernej hudbe strednej a východnej Európy, bez rezignácie na veľké mená v celosvetovom kontexte. Wilsonic vznikol roku 2000. Wilsonic Festival sa každoročne koná druhý júnový víkend v Bratislave.
 
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Martina
15. 08. 2007 | 12:43:40
+0 | -0
Wilsonicu fandim!!!!A snad uz se tam pristi rok konecne dostanu :)
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika