Lo-Fi-Fnk v září opět v Radosti FX

Lo-Fi-Fnk v září opět v Radosti FX

20. 08. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Na další vydání Plastique se můžete těšit v pátek 21.9, kdy si resident Vectif pozval kapelu, která v Radosti FX vystoupila již v lednu tohoto roku a pro obrovský zájem a i za výkon, kterým se prezentovala, se rozhodl ji přivézt znovu. Řeč je o švédské dvojce Lo-Fi-Fnk.
Lo-Fi-Fnk tvoří Leo Drougge a August Hellsing. Potkali se před 6 lety v Malmo ve Švédsku. Přes instrumentální soft house se nejprve posunuli k melodickému elektronickému popu, ze kterého postupně vykrystalizoval jejich současný sound, který balancuje na hraně indie, popu, electra a house music, plný chytlavých melodií, skvělých beatů a chytrých textů. Svoje první EP vydali pod názvem „Change Channel“ a dočkali se i jeho vydání v Anglii. V roce 2006 pak konečně vychází „Boylife“ na labelu Moshi Moshi a všechno směřuje k tomu, že Lo-Fi-Fnk mají našlápnuto k veliké budoucnosti.



Jejich první vystoupení na party Plastique v lednu tohoto roku bylo vyprodané. Tato party patřila k těm nejlepším, které jste, až dosud v rámci Plastique mohli navštívit. Lo-Fi-Fnk od té doby stihli projet téměř celý svět a mají za sebou i veleúspěšné turné po USA. Na nedávném festivalu Melt vystupovali na pódiu po boku těch největších hvězd jako jsou Digitalism, Simian Mobile Disco a Booka Shade. Dnes jsou Lo-Fi-Fnk jednou z největších nadějí elektronické hudby. Jejich skladby dokazují, že to jde i melodicky a příjemně. Právě v tom jsou Lo-Fi-Fnk jiní. Jejich hudba je opravdu jako stvořená na party, kde se lidé smějí a chtějí se bavit.

www.lo-fi-fnk.com

 
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
max
21. 08. 2007 | 19:09:20
+0 | -0
prijde mi zvlastni ze jsou vsude uvadni jako clenove jenom leo a august....na meltu hrali 3 pokud se nepletu
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika