Představujeme Apokalypsu Let`s Go Techno!

Představujeme Apokalypsu Let`s Go Techno!

01. 09. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (5)
O tom, že na sedmadvacáté Apokylepse vystoupí Chris Liebing a Brian Sanghaji už dříve napovídaly osobní stránky obou Djů, nyní to však můžeme potvrdit i ze strany pořadatele. Pojďme si tedy další pokračování Apokalypsy s výmluvným podtitulem Let`s Go Techno! přiblížit.
27. díl Apokalypsy bude doslova nabitý tou nejkvalitnější techno hudbou a přinese aktuální novinky z proslulých producentských studií a vydavatelství. Široký záběr hudebních směrů, vynikající a talentovaní umělci, které jen těžko v takové sestavě a pohromadě na jedné indoor akci v ČR uslyšíte, nezapomenutelná show a emoce, které už neodmyslitelně k Apokalypse patří.

Multifunkční halu Laser Show Hall Bobycentra v Brně v podzimním termínu navštíví osobnost, která je pro každého skutečného fanouška techna opravdovým hudebním i vizuálním zážitkem. On sám je svou hudbou, svým charismatickým, temperamentním vystupováním a osobitým stylem techna již natolik specifický, že není publikum, které by neznalo jeho live DJ show - plnou dunivých prožitků a pozitivních vibrací. Po dvou letech, během kterých jsme hledali volný termín v jeho nabitém kalendáři, je nám velkou ctí, ze můžeme na Apokalypse opět skutečnou legendu ve světě "bombing" techna - Chris Liebing Live Dj set.

chris liebing

Slyšeli jste už někdy skutečnou techno kapelu? Máme tím na mysli zpěváka, kytaristu a soundmakera. Bývalí produkční slavného techno klubu Pallazo, zpěvák Alex Denton, kytarista Joachim Muno a soundsystemer Udo Niebergall, jsou známí hlavně díky hitům The End, Riders On the Storm či Walk the Line, na speciálně upraveném podiu se vám představí kapela, jejíž show a profesionální live koncert není třeba zbytečně dlouho vychvalovat. Svižné techno, plné vokálových a kytarových skladeb – Tube-Tech live!

Co takhle další DJ live act, doporučený přímo Chrisem Liebingem či respektovaným The Advent? DJ i producent dříve vystupující pod pseudonymem Relic dnes patří k vlně nové generace post - techno umělců, kteří „zachraňují“ charakteristický sound techna 90.let. a zároveň ho přetváří na velmi inovační a tvrdý směr, který upouští od zbytečných výstředností - Brian Sanhaji Live!

Na hranici techna a hardtechna.Tak by se dal všeobecně a stručně charakterizovat „koketní“ sound, který prezentuje rakouský DJ, vystudovaný zvukař, který se hraní i vytváření skladeb věnuje již od roku 1989. Sám debutoval na britském labelu Contrast, dále se jeho tracky objevují na britském Primate, Recycled Loops a pak samozřejmě také na vlastním labelu HZ Trax - hard&funky techno Boriqua Tribez.

Jeden z mála skutečných odborníků na rytmické hardtechno tracky, které v sobě určitě nepostrádají originalitu a promyšlenost. Nezadržitelné BPM, typické hardtechno vokály a basová linka budicí dojem „rozjetého vlaku“ jasně dokazuje, že Live vystoupení tohoto ojedinělého producenta bývá tou nejvyšší ligou v hardtechno/schranz směru. Velkým lákadlem pro všechny, kteří mají rádi přímo pekelnou jízdu - Boris S. Live!

Hlavní zahraniční obsazení Amok podia doplní a zároveň i poprvé navštíví další "new rookies", a to se svým slovenských soundem, kterým se prezentuje třeba také v double setech s Loktibradou nebo s českou Nikou 77 - první dáma slovenského techna - Djane Mayla.

Svou premiéru na Apokalypse bude mít také dj team, který se stal naším dalším objevem pro tento díl. Jedná se o renomovaný funky techno soundsystem - The Keeper & Steen. Svým velmi osobitým zvukem se bude prezentovat Michal Poliak. Samozřejmě nemůžou chybět ani rezidenti Apokalypsy, Jerry a Misa Salacova. Posledním naším "new rookies", který bude mít v Bobycentru taktéž premiéru a který vám v té nejlepší kvalitě „umíchá koktejl“ hardtechna a schranzu, a to ve velmi energickém pojetí mixu - ze stáje schranz.cz Dj Golpe.

Druhé klubové podium bude mít „na svědomí“ jeden z nejoblíbenějších klubů v ČR, ostravský Fabric. Hlavní produkční Fabric stage - Martin Gredner, vám nachystal typický sound tohoto klubu, a to konkrétně v podobě těchto jmen - Roman Hyde, který se tentokrát na Apokalypse představí jako tech-house, moody house DJ, dále známý Adam N! v tribal house setu, zmiňovaný Martin Gredner v pestrém setu od electro houseu po progressive trance, No Money - dva DJ´s z uskupení dvoika.troika a jejich „zlámané beaty“, D'n'B a breakbeat a jako poslední Dj Ringo - na hranici trance a progressive. Každý, kdo ještě nikdy nebyl v klubu Fabric a zároveň i ten, kdo je jeho dlouhodobým fanouškem, nám dá jistě za pravdu - druhé podium má opravdu široký hudební záběr a bude lahůdkou pro všechny, kteří mají rádi skutečnou klubovou atmosféru.

Apokalypsa s pořadovým číslem 27 bude nabízet samozřejmě také audiovizuální prožitky, plazmové obrazovky, 20ti metrovou videoprojekci, videostěny, plnobarevné lasery, nebude chybět ani speciálně upravené podium pro techno kapelu Tube-Tech, samozřejmostí je už ozvučení Nexo.

Edice Let's Go Techno nabídne také doprovodný program, jako oficiální Warm-up party před Apokalypsou, a to v podobě klubové akce, která proběhne ve čtvrtek v Brně v klubu Perpetuum 25.10.2007 a navštíví ji Ian Void, kterého jste mohli slyšet na minulém dílu Apokalypsy. Na této akci bude také možnost zakoupit lístky na Apokalypsu se slevou 50 czk.

Zlevněné lístky můžete také zakoupit v nově otevřeném shopu s PC a další elektronikou, v Arpos PC shopu (adresa:Masarykova 33 Brno,). Ostatní lístky je možné zakoupit v sítích TicketPro, Ticketstream, Ticketportal, Ticket-Art, Eventim.sk, Rave.cz/shop, Techno.cz, Websound.eu a dalších místech. Cena lístků byla stanovena na 369,- v předprodeji (+poplatky) a 479,- na místě, v den akce na hlavní pokladně Bobycentra.

www.apokalypsa.com
 
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

APOKALYPSA LET´S GO TECHNO

Pátek 23. 11. 2007
Vstup: Online předprodej 369 Kč, na místě 479 Kč
Vystupují:
Chris Liebing, Tube-Tech, Brian Sanhaji, Boriqua Tribez, Boris S, Mayla, The Keeper & Steen, Michal Poliak, Jerry, Misa Salacova, Golpe,Roman Hyde, Adam N, Martin Gredner, No Money, Ringo, Ian Void
Další informace
5 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
voj-tech
06. 09. 2007 | 18:58:21
+0 | -0
Ian Void at se ukaze primo na akci a vezme s sebou i Ranierio...(o)(o)

insomnia
03. 09. 2007 | 13:53:51
+0 | -0
liebing tady dlouho nebyl... fakt super!!!
bladeblade
03. 09. 2007 | 00:22:23
+0 | -0

@iamek:

jj presne tak :D
finch
02. 09. 2007 | 23:42:59
+0 | -0

@iamek

aspon bude vic mista :)
iamek
02. 09. 2007 | 23:11:47
+0 | -0

:-!

Tentokrat Apokalypsu rad vynecham...
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika