Tvyks: Rock Café má nejlepší zvuk ve městě

Tvyks: Rock Café má nejlepší zvuk ve městě

12. 09. 2007  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (1)
Několik málo otázek pro Tvykse, který nedávno představil svůj nový projekt Boom Bang Baby!, ve kterém je zainteresován také The Voracious. Zajímalo mě, proč si ke svému dalšímu působení vybral právě Rock Cafe, nebo jaký mají s Boom Bang Baby! další plány.
Jak dlouho projekt Boom Bang Baby! připravujes?
S přípravami jsme začali v polovině června. A od té doby jedeme v podstatě v kuse. Na realizaci se rozhodně nepodílím sám, společně se mnou jsou zainteresováni The Voracious, V!, =TN=, Stian a Secondary Object. (Stahuj set od The Voracious, druhého rezidenta Boom Bang Baby!)

Proc si vybral ke své rezidenture klub Rock Cafe?
Volba byla jednoduchá. Klub má momentálně nejlepší zvuk ve městě, veliké podium i parket, pěkný interier, lidské ceny na baru a je navíc hezky v centru města, kde to řádně tepe.

Nebojis se toho, ze Rock Cafe není taneční klub?
Pro mne osobně jde právě o velmi zajímavé místo. Program je pestrý a jak koukám dopředu, jeho dramaturgie bude brzy bohatší o další zajímavé akce, které jsou s námi na podobné vlně. Mimo to už teď je tam pravidelně hip hop a jiné vypečené koncerty. To místo si o to úplně říká!

Jake más s party BBB! dlouhodobé plány?
S Boom Bang Baby! zahajujeme v září a hodláme pokračovat pravidelně každý měsíc. Program máme v tuto chvíli přichystaný do ledna. Rozhodně nás zajímají kapely a live acty, které se v Praze zatím neměli možnost představit. Láká nás přivážet současnou muziku, která je bežně k slyšení ve všech okolních evropských státech. Cítím, že jsme na vlně, která v současnosti proudí celým světem, a pro nás je veliká výzva se přidat.

Co dalšího chceš v letošním roce ještě stihnout?
Na říjnové akci vystoupí oblíbený britský projekt Rex The Dog a rakušani Bunny Lake, kteří v současnosti vydávají nové album. V listopadu přivážíme italské duo Franz & Shape a skotský objev Dolby-Anol. Na prosinec jsou potvrzení francouzští Carabine. A další jména zatím ponechám v tajnosti.

www.boombangbaby.com

 
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BOOM BANG BABY!

Sobota 15. 9. 2007
Vstup: 300 Kč
Vystupují:
Tvyks & The Voracious, guest live acts D.I.M. (Turbo / Boys Noize records, D) & Naive New Beaters (Paris, F)
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
insomnia
13. 09. 2007 | 15:06:22
+0 | -0
ja myslel, ze nejlepsi zvuk ma Akropole, ale to je vec nazoru a Tvyksovi ten jeho brat urcite nechci
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika